Merbaha,
Aracımda kasislerden, rogar kapaklarından, çukurlardan vs. geçerken ön tekerlerden vurma sesi geliyor. Bu sabah bir ustanın dükkanın önüne çektim, anlattım durumu, bi tur attı sokakta. Direksiyon bırakınca araba sağa da çekiyor. Direksiyonun çekmesini başkasına hallettiririm ama bu vurma sorunu amortisör veya süspansiyon demirinde bir şey vardır, hallederim şimdi dedi. Lifte çıkardı altına baktı. Amortisörler de, viraj demiri de sağlam dedi. Biraz daha bakınca şaside çürük var alt kol şaseyi iyi tutamıyor, bu aralar yoğunum başka yere göster dedi.
Başka bir ustaya gösterdim, buna kaynak yapmam lazım, o zaman muayeneden geçmez, motorun altındaki şaseyi çıkmacıdan bul getir değiştiririm dedi. Telefon bıraktım, bulunca arayacak.
Bu arada buraya danışayım dedim. Fotoğraflardaki bağlantılar sağlıklı mıdır, şase değiştirince düzelir mi, ne dersiniz?
Sağ taraf sağlam. Sol taraf sarı oklu, araç ikinci el, önceden işlem görmüş, satın alırken bahsedilmedi bize maalesef.
Biraz Eskileri Analım, Nokia'nın Lumia Reklamı
Nokia'nın efsane reklamlarından 2 tanesi.
Bana Lumia 920 aldıran reklam:
Genel olarak sistemi gösteren Lumia 630 reklamı:
Ubuntu 20.04 Firefox'ta foruma girince yazı tipi Times New Roman olarak gözüküyor. Sebebi ise forum varsayılan yazı tipinin Windows fontu olan Verdana olması. Forum tasarım ekibinden ricam bu fontu CSS'ye link olarak eklemeleri veya Linux'te de bulunan bir fontu varsayılan olarak kullanmaları.
Aynı sorunu yaşayan forum üyeleri varsa internetten Verdana fontunu indirip, sisteme kurduklarında sorun çözülüyor. https://www.fontpalace.com/font-download/verdana/
Ekleme: Aynısı oy sayısı gösterilen kutucuk için de geçerli. Onda ise Tahoma fontu kullanılmış. https://www.fontpalace.com/font-download/tahoma/
1-2 haftadır konulardaki tweetler gözükmüyor. En sonunda ben bir bakayım dedim, ne göreyim, genişlik ve yükseklik 0 pikselde. Çok şey yazıp sildim şuan. Hatayı düzeltebilir misiniz? Bakın çözümü önünüze koydum artık.
|
Bu toplumun sıkıntısı ne ?
|
|
|
Nokia 9 PureView tanıtıldı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.442
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.598 (Bu ay: 408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.719 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware