Şimdi Ara

avast mi kaspersky mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayrimin daha hizli iyi çalisamasi için bana hangisini tavsiye edersiniz??

bence karspersky kullan ben pıyasadakı butun antıvıruslerın semınerlerıne katıldım en ıyısı karspersky dıyebılrıım sana gonul rahatlıgıyla
    [simage]http://img338.imageshack.us/img338/5559/ask305mag7zd4.jpg][/simage]
  • avast bazı virüsleri es geçiyo yada temizleyemiyo komle siliyo kaspersky daha iyi

||Sony Xperia XZ Premium||with LiveSound HiFi/Sony SBH80|WH-1000XM4|||Android|9.0||
    DELİORMANLI.............İzleniyorsun Tıkla Öğren
  • Avast ın pro versiyonunda trojan,solucan vs. temizliğide söz konusu
    yani sürümlere göre karşılaştırmak yerinde olacaktır
    ben karspersky klullanıyorum, bir sorun yarattığını görmedim,
    karspersky kullanmamım nedeni ise sistemi fazla kasmaması, yoksa avast pro derdim
  • kaspersky testlerde 2. sırada geliyor. avasta göre çok daha iyi. ama birçok forumda ve araştırma sitesinde en iyi olarak bitdefender geçiyor. ama kaspersky 'da hafife alınacak gibi değil. avast'a göre çok çok iyi. avast'ın virüs girdikten sonra uyarı verdiğini ve engelleme konusunda çoğu zaman yetersiz kaldığını söyleyebilirim.

güvenilir bir sitenin verdiği test verileri ;
    http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

bugüne kadar grisoft AVG, kaspersky, nod32, norton, avast, pccillin kullandım. Şu anda avast kullanıyorum.

hiç birinde sorun yaşamadım. Ama dikkali kullandım makinayı, abuk subuk sitelere girmedim.

mp3 vb sitelerden bilmediğim hiç şeye onay vermedim, her çıkan uyarıya ok. demedim,

msn de her şeyi almadım maillerimde, her eki açmadım. Çok çok web mail kullandım vs vs vs

ve en önemlisi ms explorer'a hiç ama hiç güvenmedim.

Anlayacağınız dikkatli kullandım makinayı, ve yukarıda saydığım hiç bir anti virus ile sorun yaşamadım.

Makinanın kasılması meselesine gelince.

Şimdi mesela dosya paylaşım programları + antivir kullanırsanız makine kasılır, (makineden kasıt, ortalama ram (512) ortalama cpu (2.4 mhz intel veya dengi amd) şimi böyle bir makineyse hemen her antivirus kasar.

Uzatmadan bir şey daha yazayım.

P3 450 128 ram 4.3 gb hdd makineye xp kurdum, adsl bağladım, tabi bunun yanında bir antivirus lazımdı bende bu yukarıdakilerden avast, nod32, pccillin, avg denedim, makineyi en az kasan avg oldu ondan sonra nod32

Buradanda bir değerlendirme yapılabilir.

Yaa 4.3 gb hdd ye xp kurdunda geriye ne kaldıki makinanın çalışacağı diye aklına gelen arkadaşlar olur diye, yanında bir de 1 gb usb disk kullandım.

• Bence Avast 4.7 Protection
  • ben avast pro 4.7 + nod32 2.7 kullanıyorum. yinede güvenli oldugu pek soylenemez. içimden bi ses kaspersky'ıda kur diyor ama 3 tane antivırus programı arasında virusten ziyade iç savaş çıkmasın diye kurmak istemiyorum. yani virus diye kendilerini yemesinler diye.
  • Elbette Kaspersky karşılaştırılamaz bile. Özellikle internet security 6.0 kullandığın da ad aware tarzı programlara gerekte kalmıyor. Evet biraz kasıyor pc yi fakat insan kendini güvende hissediyor.
    arkadaşlar 15 yıldır pc kullanırım avast, f-prot, antivir, mccafe vb... birçoğunu kullandım ve arayüz, işlemci kullanımı tüm virüsleri tanıması gibi kıstaslara da bakarak bu kadar iyisini görmediğimi söyleyebilirim.
    Önemli not: bu programı kullanıranız ad-aware, spybot gibi programlara da gerek kalmıyor.
  • Kaspersky laboratuarları, dünyada hiçbir firmaya ya da hacker grubuna imtiyaz tanımayan önemli bir rus kuruluşudur. Kaliteli sistemleriyle ilgileri toplamıştır. ürünlerini şiddetle tavsiye ederim.
    The fastest unofficial Formula 1 speed ever recorded was by Juan Pablo Montoya,

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix.
  • kaspersky güvenlik işini ruslara bırakıcan malum en baba virüsler onlardan çıkıyor.

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
    çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
    Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
  • Kastırmak İstiyorsan Kaspersky
    Kastırmamak İstiyorsan Avast

Daha İyi Güvenlik İstiyorsan Kaspersky
    Normal Bir Güvenlik İstiyorsan Avast ( ßende kullanıyom Virüslerle Uğraştığım Halde )

Not: Kaspersky'da İyi Demiyorum. Çünkü Kaspersky'ında Bulamadığı Büssürü Virüs Var.

Ama Kaspersky Daha Gündemde.Güncelleştirmeler Felan Hergün Süper
  • kaspersky le avast karşılaştırılırmı ya
    tabiki kaspersky
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.