Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15 ekimde satın aldığım desire 610'u 3 kere servise gönderdim 2 sinde yeni kapalı kutu cihaz gönderdiler tekrar aynı sorundan gönderdim de bu sefer no repair yazıyor sorgulama kısmında geri kargolamışlar. ve bu olayların hepsi 1 ay içinde oldu. 1 ay içinde 13 günlük telefonu 3 kere servise gönderdim. htc'nin teleservice ile iletişimi gerçekten çok kötü. değişim yapıyorlar yapmasına da aynı hatadan gönderdikleri değişim cihazlarındada çıkınca hiç bir şey yapmadan geri gönderiyorlar,htc nin müşteri hizmetlerinin yapabildiği tek şey teleservice'e email atmak,telefonla iletişimde kurmuyorlar,böyle olunca süre daha da uzuyor ve can sıkıcı bir hal alıyor. bu işler şans işi tabi ki ve benim şansım tutmadı. çarşamba günü elimde olacak cihaz umarım sağlam şekilde gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 1 Aralık 2014; 19:31:23 >
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    ölü piksel var ise değiştiriler diye düşünüyorum. değişim talebinde bulunacaksanız full kutu aksesuarlarla ve kutusuyla gönderin. ek olarak fatura fotokopisi ile içine şikayetinizi ve isteğinizi belirten bir not düşüp yurtiçin kargo ile karşı ödemeli gönderin. bol şans.
  • dostlar selam

    benim cihazı teleservise göndermiştim, ölü piksel,kamera pembeleşmesi, pilin çabuk bitmesi, beats yazısı silinmesi vs. ile ilgili olarak, az önce sms geldi, kayıt altına alınmıştır diye ve tanımda şu şekilde yazıyor sitede. bu DOA yapılacağı anlamına mı gelir ?
    ( alalı 1 sene oldu)

    teşekkürler

    M7/ONE 801E OPM TR SILVER DOA
  • Hallettim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 3 Aralık 2014; 3:22:47 >
  • selamlar,

    htc one m7 telefonumda kasa açıklığı, kamera pembeleşmesi ve arkadaki beats yazısının silinmesi gibi problemlerim var.

    teleservice e göndersem ne kadar sürede gelir ve sizce değişim yapılır mı? ana başlıkta 1 2 mesajda böyle yorumlar gördüm.
    diğerleri neyse de kamera artık canımı sıkıyor.
  • Hocam ne yaptınız siz, root işlemi garanti dışı bırakır bunu bilmeyen yok.
  • Selamlar bende HTC ONE X+ PLUS (Dubai) den satın almıştım.

    02.12.2014 Tarihinde cuma'ya giderken telefonuma mesaj gelir. Telefonumu cebimden alırken elimden kaydı ve yere düştü. ve :( dokunmatik ekranı kırıldı :(
    K.V.K ya gittim 400 TL istediler. :( her neyse TELESERVICE Firmasına götürdüm. Telefon no suna cep telefon numarası verdim. beni nasıl arıcak diye düşündüm.
    her neyse teleservice sitesinden cihazın durumunu takip ediyorum Fiyat da n/a olarak yazılmış.

    belkiyorum bakalım ne olacak :D
     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık


    Yer ; ANKARA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 4 Aralık 2014; 11:02:03 >




  • :( :(

     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık
  • dostlar merhaba

    26 kasım tarihinde Teleservice Maltepe'ye kargoya verdiğim HTC One M7 telefonum, tam 9 gün sonra, kargo gönderimleri dahil bugün itibari ile elime ulaştı. Kamera değişmiş,pembelikten eser yok, arka kapak değişmiş, ön hoparlörler ve kapakları değişmiş, kulaklık jack'ı değişmiş, ölü piksel den ötürü ekran değişmiş ve pili değişmiş. Mükemmele yakın bir işçilik ile telefonun kasasını kapatmışlar ve en ufak bir açıklık anormallik yok. Gerçekten çok memnun kaldım, gönderecek arkadaşlar rahat olsunlar. Sanki sıfır bir telefon almış gibiyim.

    Telefonumdan çok memnundum, sevemediğim plastik E8 ile değişim kararı çıksaydı üzülürdüm. Biliyorum özellikleri, fiyatı daha iyi ama M7 bence halen piyasadaki en klas ve dizaynı özel telefon. o yüzden bir süre daha kullanacağım.

    bilginize.
  • Selamlar beyler. Cihazın üretim tarihi 2013. Fatura kayıp, teleservisin tavrı bu konuda nasıl? Tecrübe eden var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaagungor

    Selamlar beyler. Cihazın üretim tarihi 2013. Fatura kayıp, teleservisin tavrı bu konuda nasıl? Tecrübe eden var mı ?

    dostum , cihaz yurtiçi ise garanti iki yıl, benim cihazımda 2013 üretimdi ve root-s-on vs. olaylarını temizleyip gönderdim, sorunsuz yapıldı geldi.

    tamirat için fatura sormuyorlar , seri no'dan herşey anlaşılıyor.

    ama değişim kararı veya para iadesi çıkarsa fatura bedelini öğrenmek için sorabilirler.
  • Selamlar bugün bende gönderiyorum bakalım neler yapıcaklar uzun bir a4 yazdım.. E8 ile değişim yapılanlar arada denk gelen ya da 2 3 kez servise gidenlerdir sanırım..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Empleador

    3 kasım 2014 günü htc one m7 cihazımı izmir teleservice ye verdim telefonla konuşurken karşı tarafa ses gitmiyor ve karşı taraftan ses gelmiyordu.
    tahmini olarak kaç günde telefonu geri alabilirim yardımcı olabilicek var mı?

    3 kasımda vermiş olduğum htc telefonum 20 kasım itibariyle hala yapılmadı

    telefon yapılamadı teleservice yeni telefon yolluyor htc one e8

    Vallaha iyimis ben de htc 8x imi gecen hfta teleservice e verdim acimiyor ekranda sararma var sarj hemen bitiyor filn bir ton siraladim cihaz deisimi istedim. Fakat bu telefonun sifiri bulunmuyor gibi bir sey acab bana da fsrkli bir model mi gonderirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • model kısmında yazan DOA yazısı değişim yapılacağı anlamına mı geliyor ?

     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık
  • -Konyak- kullanıcısına yanıt
    Selamlar, benim cihaz da serviste,aynı ibare onda da var. sanırım kameradan dolayı doa diye çıkıyor ama direk değişim yapmıyorlar, ben buradan bir iki arkadaşa değişenlerin ikinci üçüncü sefer gitmelerinde değişmiş. Ha tabi kesin değil bu:) geçen salı elllerine ulaştı telefon bakalım ne zaman yapacaklar benim telefonu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar KVK HTC One M8 cihaz aldım power tuşu biraz içine çökük olduğu için sallanıyordu garantiye gönderdim ayın 19unda kvkya giriş yaptı ve onarımda olarak gözüküyor telefonum ne zaman geri gelir tahmini olarak?
  • 2 güne elinizde olur,parça bekleme durumu olmazsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abzurtmen

    2 güne elinizde olur,parça bekleme durumu olmazsa.

    Ama halen onarımda yazıyor :/
  • Bir diğer başlıkta da aynısı sordum ama, belki bu konuya uğrayanlar arasında denk gelen biri çıkar :-)

    Yeni alınan bir ürünün tamir yerine birebir değişim/para iadesi sürecinde de yine Teleservice ile değil de dağıtıcı firma ile görüşüp, gerekirse davayı onlara mı açmak gerekiyor?

    Telefonu alalı henüz 3 hafta oldu ama 2. kez serviste ve şu anda parça değişim bekliyor. Tamir değil ücret iadesi istediğimi belirtmeme rağmen ve bu doğrultudaki yasal hakkıma rağmen tamir süreci devam ediyor.

    Ürünü satın aldığım yer farklı şehirdeki bir bayi, dolayısıyla orasıyla iletişim kurmam, onları dava etmem pek olası değil. Bu durumda ne yapabilirim, ne tavsiye edersiniz?
  • Hocam duz hakem heyetine gidin, 2 ay oldu telefonu alali 2 ayda 5 kez servise gitti 3 degisim oldu sorun hala devam ediyor, istediginiz talepler pek umurlarinda degil.. tecrubeyle sabit.. ek olarak teleservice degil htc ye dava acin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.