Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ACİLLLLLL

    arkadaşlar mrb htc one m8 telefonumu garantiye gönderdim ve ekranım kırıktı (http://forum.donanimhaber.com/m_89694993/mpage_290/tm.htm) bu sayfadaki tlf.
    Fakat garantiye ben kamera tozlanması,mikrofon kusurlu,cihaz isiniyor,titreşim arızalı adlı şikayetlerimden dolayı gönderdim.(ekran için herhangi bi istekde bulunmadım) teleservice tlf'nu kabul etmiyor ekran kırık olduğu için garanti dışı tlf nunuz diyorlar.

    Bu doğrumu'dur arkadaşlar ekran kırılınca tlf'lar garanti dışımı kalıyor. Yapmam gereken birşeyler varmı.
  • Benimkini de ekranda çatlak var deyip garanti kapsamı bıraktılar resmen saçmalık..
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 22 Mart 2016; 22:13:08 >
  • Arkadaşlar telefonumu 4 kez Teleservise e gonderdim. En son geldiginde android surumu, yazilimi falan guncellenmisti. Telefondaki sorun kendi kendine kapanmasiydi ve hala devam ediyor. Resmen sorunu cozmeden format atip gondermisler ki bunu ben de yapardim. Degisim istemistim onla ilgili hicbir bilgi yok. Sarj girisinde sorun vardi o da ayni duruyor. Htc yetkilisi tekrar servise gondermemi ama bu sefer KVK ya yollamami soyledi. Brightstar garantisi var. Kvk servisinde islem gorur mu bu garanti ile? Teleservise tek kelimeyle berbat. Hayatimda boyle ciddiyetsiz ve kotu bi kurulus gormedim. Sizce Kvk nasildir musteri memnuniyeti acisindan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fableprinces -- 25 Mart 2016; 21:09:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Bunlarda orjinal batarya vardır diye telefonu teleservise göndereceğim. parası ile değişim yapsınlar istiyorum. HTC One M7 16 GB Gold var. Türkiye'de olmayan, sadece Tayvan'da ve Amerika'da satılan seri. Bunun pilini parası ile değiştirmek istiyorum ama telefonun imei'si çakma yöntemi ile değişmiş.

    Cihazı yollarsam el koyarlar mı? yoksa parasını verip tamir ettirebilir miyim?
  • Merhaba  

    Cihazim teknik servisdeki suresi toplami 47  gun ikikez yapilmayrak geldi tekrar ayni sorunu yasamak istemiyorum en sondaki suresi tam bir ay oldu inanilmaz maduriyet yasadim iade veya degisim hakkimi istiyorum teknosa musteri hizmetleri cihazinizi biz gonderseydik bu sikintilari yasamazdiniz diyor  ben daha hizli olmasi nedeniyle kendi imkanlarimla gonderdim  ama malasef daha gec oldu  bu konuda  yardinizi talep ediyorum  umarim beni anlarsiniz iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba  teknosadan htc m8 cihaz telefon aldim cihazim arzalandi ve teleservis tamire gonderdim cihazim5 ayin 27 geldi ama herhan gibi arizasi giderimmemis oldugu farkettim ve tekrar arvato teleservisle goruserek cihazimi tekrar gonderdim  6ayin 15 teslim ettim  bugun 7ayin  15 cihazim gelmedi yasal surece basvurmak istemiyorum teknosayla gorustum teleservisin degisim veye iade onayi gerekmektedir diye bilgi aldim htc le gorustum bu konuyu teleservisle cozmeniz gerektigini beyan ettiler cihazin degisim veya iade talebini istiyorum lutfen bu konuda bana yardimci olun cihazin tamir olduguna da inanmiyorum tekrar ugrasmak istemiyorum bu konuda yardiminizi istiyorum iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheythan...

    dostlar selam

    telefonum unlocked ve tampered yazıyor. şu an s-on durumdayım ve hboot 1,60.
    s-off olmadığım için tampered yazısını silemiyorum ve locked yapamıyorum. relocked oluyor.

    sizce bu şekilde göndersem teleservice onarım yapar mı ? (USB görmüyor)

    bu şekilde gönderip onarım yaptıran var mı ?

    tşk

    orijinal rom muydu hocam? ben de oynı durumdayım ama Cynogenmod yüklü benimkinde. orijinal rom'a dönme işi biraz sıkıntı diye biliyorum o yüzden hiç uğraşmadım. ona göre bnen de teleservice'e vereceğim yoksa direk 300 liraya ekran değişimi yaptıracağım dışarda.
  • 2 ay önce Türktelekom üzerinden Htc Desire 830 aldım. Bayiiden çıkar çıkmaz arkadaşlarımı aramamla "sesin iyi gelmiyor" dediler. Daha ilk açışım dedim kendi kendime yeniden başlattım falan yaklaşık güncelleme gelir diye de bekledim. 2 ay sonra telefonumda bükülme sorunu oluştu. Hafif bir eğilme var. Telefonu dikkatli kullanan birisiyim, arka cebime koymam, yatakta yanımda olmaz, evde oturduğum yerde sağa sola fırlatmam. Aşırı moralim bozuldu. Bugün teleservise gönderdim ama içim içimi kemiriyor, 22 ay taksiti duruyor daha. Sizce sonuç ne olur?
  • Nutscrackerz kullanıcısına yanıt
    Kardes bukulmeye kullanici hatasi derlerse cihazin garantiden cikar.adamlar mikroskopla inceliyor garanti disi birakmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.06.2016 tarihinde HTC 10 cihazımı aldım. 15.12.2016 tarihinde arıza verdi ve Teleservis anakartını değiştirerek tekrar bana gönderdi. 25.06.2017 tarihinde cihaz tekrar arıza verdi ve bu sefer KVK servise gönderdim 01.07.2017 tarihinde tekrar anakartı değiştirilerek bana geri gönderdiler. şuanda 2 hafta önce teslim almış olduğum telefon yine arıza yapmaya başladı cihaz bir anda kitleniyor ve kendini resetliyor. Kvk servisine bugün cihazı tekrar teslim ettim ve cihazın değişimine dair talep yaptım. Bana cihazın değişimi kabul edilirse sms ile bildireceklerini, kabul edilmezse yine onarım için mesaj atacaklarını söylediler. Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa hangi yolu izlemeliyim yardımcı olurlarsa sevinirim. eylülde askere gideceğim bu telefon elimde kalıcak diye korkuyorum. yardımlarını bekliyorum hayırlı günler dilerim.
  • 93 Sayfa ne konuşuldu çok merak ettim...
  • merhaba arkadaşlar ben telefonu aldığım yeri değil kvk yı şikayet ettim çünkü direk garanti olarak oraya goturdum THY ye şikayet ettim karar lehime çıktı fakat itiraz ettiler açıklama da resimde ekleyeceğim adamlar beni haksız çıkaracak lütfen yardım edin

     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

     HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar, elimde htc desire 828 var. Ekranında uzun kullanımda logoların izleri kalıyor, 1 yıl daha garantsi var brighstar çıkışlı teleservis bakmıyormuş garantiye kim bakar? Kvk götürsem bakar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    KVK bakıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.