Şimdi Ara

HTC One X bataryalı kılıf video inceleme 'Ek pil mi? Yoksa Kılıf mı iyi?' Galaxy S3, One X'e karşı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
29.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TelefonManyağı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OvernightSensation
    quote:

    Orijinalden alıntı: TelefonManyağı Bu HTC One Xe yapılan inceleme hiç bir telefona yapılmamıştır herhalde . HTC One X Video İnceleme, HTC One X ROM 1.28.401.9 Video İnceleme, HTC One X Fotoğraf ve Video Performansı Video İnceleme, HTC One X ile Samsung Galaxy S3 Karşılaştırma, HTC One X ve Samsung Galaxy S3de Miku Miku Benchmarkı Denedik ve son olarak HTC One X Bataryalı Kılıf Video İnceleme (6 tane). Hadi amiral gemisi diye iki üç kere inceleseniz neyse de altı kere incelenir mi ya? Madem amiral gemilere böyle yapılıyor Samsung Galaxy S3ün niye bu kadar incelemesi yok? Ayrıca HTC One X açık bir şekilde kayırılıyor. Mesut Bey kendisi bu telefonu kullandığı için sürekli öne geçirmeye çalışıyor. Yapmadığı kalmadı bunun için: 100 - 200 kişinin indirdiği testle amiral gemilerini karşılaştırmak, Çin malı kılıfı 11 dakikada incelemek, karşılaştırmada haksız yere puan vermek vb... Umarım bu mesajı eksileyecek kadar düşmüş HTC hayranları ve sahipleri yoktur. Not: Mesut Bey, üzerinde 5,0 Volt 2,0 Amper yazan kılıfa 5 volt, 2 amper yani 2 volt veriyor. dedi :D. Yoksa formül artık V = I x R değil mi?
    o karşılaştırma doğruydu kardeşim verilen puanlarda gayet haklı şekilde verildi siz illa bir şeye saplanıyorsunuz samsung galaxy s3 htc one xden üstün tabiki ama sizin sandığınız gibi her konuda değil!
    Aynı ileti içinde insan bu kadar kendine zıt düşebilir. Hem o incelemenin doğru olduğunu hem de Samsung Galaxy S3ün daha iyi olduğunu söylüyorsunuz. Sanırım incelemeyi izlemediniz.


    kardeşim o videoda bazı şeyleri kullanıcı tercihlerine bırakmışlar bütün testlerde bariz bir fark yok onun şu artısı var bunun bu artısı var htc one x kullanıpda galaxy s3de bulamayacağı ne olabilir en fazla s voice, batarya konusunda ( oda kullanıcı odaklı az da olsa) başka olabileceğini sanmıyorum! sen öyle bir şey anlatıyorsun ki sanki 20 puan haksız yere htc one x almış samsung( babanız firması ya) elenmiş vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 13 Temmuz 2012; 21:52:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    @nomenore arkadaşımız "One x in incelenmedik bir aksesuar yada herhangi birseyi kaldimi acaba" diye sormuş

    Evet, GPS araç kiti, kablosuz müzik aktarımı ve video aktarımı kitleri yanında Araç içi sesli görüşme kiti incelemediklerimiz arasında. Eğer Samsung Galaxy S3 için satılan ek bir aksesuar biliyorsanız merak ettiklerinizi yazın onları da temin edip incelemeye çalışalım.

    @Rdf arkadaşımız ise "bu siteden gün geçtikçe soğuyorum, artık tek amaçlarının one x'in diğer telefonlardan üstün olduğunu (ki kesinlikle değil) kanıtlamak" demiş.

    Bu yazıyı bu videoyu izleyip, anlayıp yazdıysanız kesinlikle bizde bir sıkıntı var demektir. Eğer izlemeden yazdıysanız izleyin ve tekrar gelin bu karşılaştırmada kim galip, kim üstün konuşalım.

    @TelefonManyağı arkadaşımızın ise aklı garip hesaplarla karışmış bir yanlış anlama var düzeltelim.

    Videoda tane tane açık bir Türkçe ile 5 Volt 0.5 Amper yazıyor yani 2.5W güç verebiliyor deniyor. Herkesin elektronik veya elektrik bilgisinin olmasını bekleyemeyiz ama hesapta bir yanlışlık yok. Sizin söz ettiğiniz durumu ise anlayamadım açıkçası.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik


    Kusura bakmayın siz orada "watt" demişsiniz ben "volt" olarak anlamıştım; ancak upuzun iletinin sadece "not" kısmına yanıt vermeniz şaşırtıcı, sanırım iletinin geri kalanı sizi rahatsız etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthera Tigris -- 8 Ağustos 2012; 16:25:18 >




  • çok güzel bir inceleme olmuş kafamdaki soru işaretleri çözüldü. emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ayrıca ben Htc kullanıyorum daha bir kere bile samsung başlığına girmedim bu eleştiren arkadaşların bu başlık altında ne aradıklarıda merak konusu tabi.
  • Gerçekten nerde ne zaman nasıl bir video çekiceğinizi çok iyi biliyorsunuz;şu mükemmeş karşılaştırma videosunu dünyadaki kaç teknoloji portalı yapar acaba? Bence sadece DH...

    Canı gönülden tebrik ediyorum gerçekten...

    Türkiye'nin teknoloji lokomotifi DH..........

  • Mesut Çevik'in, konu HTC One X olunca pek objektif olamadığını herkes farketmişti, bunu da yorumlarında beyan ediyorlardı ama, bu inceleme vidyosunda söylediği son cümle (belki biraz buruk olarak söylemiş olsa da), takdire değer. :)

  • artık şu yeni ipad in detaylı incelemesini bi yayınlasanız ...ne zormuş ya .... pes....

  • bende iphone için olan bi dock var aynısı. bu cihazdan çok daha güzel

  • bu gün itibari ile Samsung S III için ikinci güncelleme geldi HTC için her güncellemede video gelmesine alışmıştık S III te hiç bir kıpırtı yok...

    ayrıca Google Galaxy Nexus'u android 4.1 sürümüne güncellemeye başladı bakalım ne zaman birinden temin edilip android 4.1 li galaxy nexus incelenecek.

    eskiden video incelemelerini izlerken bir heyecan oluyordu hani kalite kokuyordu buram buram şimdilerde o kokuyu pek hissedemiyorum...

    konuya dönersek S III için harici bir batarya 75 lira ve orijinal onuda geçtim Galaxy S II için genişletilmiş 2000 lik batarya ve arka kapak paketi 80 lira Note için 2100 lük batarya 80 lira ve Galaxy nexus için genişletilmiş 2000 lik batarya ve arka kapak 80 lira... bunlar varken bu kılıflar hiç mantıklı gelmiyor...

    Not: SBS nin solar enerji destekli 1500 lük harici seyahat şarj kitini kullanan biriyim...

  • www.HTChaber.com

  • galiba insanoğlu egosunu tatmin etme yolunda hareket etmekten gerğ duramıyor.. hiç beklemediğim bir site acayip şekilde htc funlığı yapıyor.. açıkcası dürüst şekilde s3 ün üstün yanlarını da söylediniz fakat onex vs s3 videosunda yapılan taraftarlık biraz insanlarda hayal kırıklığı oluşturdu.. galiba editörlerin kullanacağı telefon son kullanıcıda olmayan bir model olsa sanki daha objektif olunur fakat böyle bişe mümkün değil işte.. s3 mükemmel bir telefon hakeza onex de öyle fakat kimse inkar edemez ki neredeyse sahiplerine nokia hezimeti yaşatacaktı!!!

  • Erdi ve Mesut abinin de dediği gibi pil konusunda kesinlikle Galaxy S III daha iyi. Ben pil odaklı karşılaştırma videosu daha önce görmemiştim, bu güzel ve farklı video için teşekkürler.

  • Arkadaşlar Merhaba,

    @aceleciburak

    Açıkçası şu yorumu yazdığınıza göre videoyu izlemediğinizi düşünüyorum. Zira videoda özetle S3'ün değiştirilebilir bataryası ve pil konusundaki cimriliğini övmek dışında bir şey yapılmıyor.

    Bir güncelleme sonrası video çekilebilmesi için performans konusunda iyileşme olması gerekli. HTC One X'te bir çok yazılımsal sıkıntı vardı ve güncelleme ile giderildi. Samsung Galaxy S3'te ise daha çok kozmetik değişikliklerle kullanımın kolaylaştırıldığını görüyoruz. Bu yüzden ek bir incelemeye gerek duymadık.

    Ek olarak diğer arkadaşlara gelince One X konusunda objektif olmadığım söylenmiş :) One X'in Pilinin S3'e göre daha az gitmesi dışında genel olarak sorunları nelerdir, bu telefonu kullanılmaz kılan nedir bir yazabilirseniz en azından diğer kullanıcıları da aydınlatmış olursunuz.

    Zira karşılaştırma videosunu izleyip oylayanların durumu göz önüne alındığında bizim söylediklerimiz yönünde bir sonuç çıkması herkesi taraflı mı yapar?

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • kesinlikle güzel ve faydalı bir inceleme.

    site içerik olarak zaten çok güncel ve dolu. teknoloji konusunda herkesi ilgilendirecek bir konu zaten sürekli güncel olarak sunuluyor. kimse sadece bu videoyu izlemek zorunda değil. istemeyen bu incelemeyi izlemeden diğer konularla devam edebilir.

    teşekkürler, elinize sağlık...

  • Aslinda s3 icin merak ettigim bir aksesuar yok neden s3 u kattin araya anlamadim mesut cevik tamam bir s3 kullanicisi olabilirim ama benim merak ettigim su anda donanim degil yazilim keske bu video ya bu kadar zaman ayiracaginiza nexus 4.1.1 surumunu inceleseydiniz ayrica bu video da s3 un cikartilabilir bataryasi ile harici sarjli kilif tarzi htc one x karsilastirmasi gibi duran inceleme kanimca olmamis keske sadece htc one x icin aksesuar inceledik diye yqzsaydiniz en azindan her zamanki gibi insanlqr bir birine boyle satasmak zorunda kalmazdi mesaji telefonumdan yaziyorun yqzim hatasi yada incitecek bir soz ettiysem af olaa

  • quote:

    Orijinalden alıntı: glscgn

    eskiden olsaydı bu saatler de 1e 1 i izlerdik insan özlüyor be


    Aaaah ah, Nerde o güzel günler...

  • ya arkadaşlar bu videoyu izleyen one x almaz.
  • @Speed-Step

    izledim mesut abi ama gerçekten bir eleştirimi dile getirmek istiyorum windows mobile zamanlarında bir çok HTC kullandım ki hani görece odunsu tasarımları olan bir firma inanılmaz gelişti android in rüzgarını arkasına aldı çok büyük işler başardı Türkiye'de 2 sene öncesine kadar HTC bilinmezken şimdi HaTiCe denir oldu ama bi eleştiri ki son 2 aydır incelemelere bakıyorum HTC incelemeleri fln devamlı geliyor ve forumdaki takip edenler birazcık değişik şeyler görmek istiyor sonuçta benzer şeyleri görmeye alıştık.

    sizi takdir ediyorum çok iyi çalışıyorsunuz ve Türkiye'de sizden başka video incelemelerine bu kadar eğilen yok hatta Xbox Kinect incelemeniz bana göre bir efsanedir.

    sonuçta burası forum ve ben bu forumu uzun yıllardır gecesiyle gündüzüyle takip eden biriyim ve düşüncelerimi saygı ölçüsünde dile getirmekle yükümlüyüm ama biraz daha farklı ürünlere eğilirsek daha hoş olur diye düşünüyorum... önceden de söyledim mesela imkan olursa çinden bir şekilde Meizu MX 4-core temin edilse bu gerçekten donanımhaber kalitesiyle çok farklı olur şunuda kabul ediyorum Meizu firması Türkiye pazarında olmayan bir firma ama incelenmesi Donanımhaber e fark katar keza şuan Galaxy Nexuslara 4.1 geldi bununda incelenmesi yine kullanıcılar için fikir olabilir. farklı ürünler olsa diye kendimce düşünüyorum ...

    son olarak 1e1 haber gibi bir programın eksikliği tüm forum kullanıcıları tarafından hissediliyor sizlerden başarılı yapımlar bekliyoruz...




  • sıradaki mesut çevik haberleri muhtemelen

    one x kılıf aldım

    one x kulaklık aldım nasıl?

    one x büyük mü?

  • @nomenore

    Merhaba,

    HTC One X incelemesi yanına Galaxy S3'ü koymamak, ekran kartı incelerken Nvidia yanına AMD'i işlemci incelerken Intel yanına AMD'i koymamak gibi olur.

    Bu yüzden Galaxy S3 ve One X'i aynı videoda görüyorsunuz. Birinde kılıflı çözüm var fakat bu gerçek bir çözüm değil rakibindeki pil değişimi asıl olması gereken.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • güzel inceleme olmuş emeğinize sağlık.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.