Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
79
Favori
256.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Bad company 2 aldım. bir problem yaşamadım. Güvenilir bir satıcı..
  • Abi Assassins Creed 2 yi düşünüyorumda alışverişi detaylı olarak anlatabilirmisin ???
    Ne yapacağımızı filan...
  • Assassins Creed 2 ve Bad Company 2 satın aldım, çok ilgili arkadaşımız.. Herşey için teşekkürler, artık oyun zamanı Bu arada kesinlikle güvenilir bir arkadaşımız tereddüt etmeden satın alabilirsini...
  • Güvenilir bir arkadaş. Kendisinden BC 2 key aldım, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 30 Mayıs 2012; 2:09:38 >
  • slmlar abiler ben de oyun var da key alırsam download etmeden oynayabiliyo muyum?daha önceden yükledigim oyundanigaliba ilk baglantıda key istiyomuş zaten onu girersem sorun olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enreka_tr

    slmlar abiler ben de oyun var da key alırsam download etmeden oynayabiliyo muyum?daha önceden yükledigim oyundanigaliba ilk baglantıda key istiyomuş zaten onu girersem sorun olur mu?


    Hangi oyunun keyini istiyorsun? Sende oyun olması yeterli. aldığın key ile aktif ediyorsun. orjinal oluyor ve online oynayabiliyorsun.
  • Arkadaşlar bende steam yüklü ve 3 yıla yakın bir süredir kullanıyorum.Şimdi sizden alacağım rusça MW2 key'inin,steam'in activate kısmından aktivasyonunu gerçekleştirsem,oyunu steam'den indirsem,daha sonra Properties - Language kısmından bir kaç tık ile ingilizceye çeviremez miyim? yoksa sizin vereceğiniz key ile yüklenecek olan MW2'nin dil seçenekleri arasında sadece rusça mı var?
  • Herkese tavsiye ederim, güvenilir satıcı, gayet sorunsuz. BC2 keyini tamamen sorunsuz bir şekilde aldım, sağolsun oyundaki ufak bir problemimi de halletti
  • evet bende bad company cd key aldım cok guvenili bir arkadas tesekkurler
  • Arkadaşlar Oyun Listemiz Güncellendi...
    Son olarak satışlarımıza The Settlers 7: Paths Of Kingdom eklendi..!
    İncelerseniz sevinirim...
  • hocam öncelikle sunduğun bu hizmet için sonsuz teşekkürler...

    elimde Bad company 2 var fakat malüm sürümlü ben orjin serial alsam, oyunun içinden multiplayer yazan yerinde bana " cd-key" ekranına senden aldığım key'i yazsam multisini sorunsuz oynayabilirmiyim acaba ?

    bunun cevabına göre bu akşam oyunun key'i için akşam başını ağrıtabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urzais100

    hocam öncelikle sunduğun bu hizmet için sonsuz teşekkürler...

    elimde Bad company 2 var fakat malüm sürümlü ben orjin serial alsam, oyunun içinden multiplayer yazan yerinde bana " cd-key" ekranına senden aldığım key'i yazsam multisini sorunsuz oynayabilirmiyim acaba ?

    bunun cevabına göre bu akşam oyunun key'i için akşam başını ağrıtabilirim.



    Merhaba arkadaşım. Evet indirdiğin sürüm ile oynayabilirsin. Keyi aldıktan sonra oyun sil baştan yükle. yükleme sonunda Online aktivasyonu seç. Crack YAPMA. oyun yüklemesi bittikten sonra Update açılacak. bir süre oyun update yaptıktan sonra oyuna girecek. Ardından EA Hesabın ile giriş yapmaın isteyecek. varsa giriş yap yoksa EA hesabı aç oyun üzerinden. en sonunda key soracak. keyi gireceksin sözleşmeyi kabul edeceksin ve artık online oynayabilirsin.




  • Hocam ben multiplayer oynamak için call of duty modern warfare 2 ingilizce cd keyi almayı planlıyorum.Sorunsuzca steamdan online oynanıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomAmor

    Hocam ben multiplayer oynamak için call of duty modern warfare 2 ingilizce cd keyi almayı planlıyorum.Sorunsuzca steamdan online oynanıyor mu?


    Evet hocam keyi steama kaydettikten sonra sorunsuzca indirip oynayabiliyorsun... yalnız şuan ingilizce key yok elimde. rusça var. ingilizcede bi kaç gün içinde gelebilir. o zaman size ulaşırım... görüşmek üzere.
  • bad company2 key'i satın aldım

    sorunsuz güvenilir çabuk temiz bi satıcı. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz.
  • Öncelikle Bu arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim uzun süredir takip ediyordum ve kullancı yorumlarında sonra ac2 key almaya karar verdim tereddütlüydüm ama sanalpazardan arktan key aldım ve dahada ileri olcağı kanaatindeyim ve bu işte başarıların devamını diliyorum bence bizler için bi avantaj keşke mw2 den önce tanısaydımda:D key alsaydım direk :D
  • merhaba ben de bad company key almak istiyorum fakat kredi kartı falan yok nasıl alabilirim bana pm atabilirmisiniz ayrıca ben pm atamıyorum nedense gsm girmediğiniz için diyor ama girmiştim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: centro34

    merhaba ben de bad company key almak istiyorum fakat kredi kartı falan yok nasıl alabilirim bana pm atabilirmisiniz ayrıca ben pm atamıyorum nedense gsm girmediğiniz için diyor ama girmiştim



    PM ile geri dönüş yaptım arkadaşım.
  • Arkadaşlar, GTA IV: Episodes From Liberty City Orjinal Key Satışlarımıza Eklenmiştir..!! Bilgilerinize sunarız...

  • Hocam Bir kaç sorum olucak

    ptt den yatırabilirmiyiz parayı ?

    gta iv episodes i yüklü oldugu varsayalım sadece keyini girip orjinal yapıp birde multi oynayaiblirmiyiz ayriyetten birde normal gta da oynayaiblirmiyim bu keyle ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 18 Nisan 2010; 16:35:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.