Şimdi Ara

Buried (2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok sağlam filmmiş, burada görüp indirdim iyi ki de izlemişim.Özellikle son sahnesi bomba.
  • O nasıl filmdi özellikle son sahne can alıcıydı.
    Ryan Reynolds'un son dönem filmleri çok başarılı.Sevdiğim aktörlerden.


    Paul kimin o tabuta koyduğunu iyice anlayamadık bana kalırsa.Şirket'in parmağı olmuş olabilir aslında.Son sahne gerçekten iyi ve etkileyiciydi.



    8\10
  • yaw ben bu kadar can sikici film görmedim,yok araplar adami kacirmis yerin altinda birakmis kurtulmasi icin para talep etmisler falan filan sacmalik sadece butcesiz kolay film bence
  • Ne FlashBack var ne başka bir şey sırf tabuta geçen bir film ve sizi kitliyor resmen başlarında ne olacak ki bu ne falan diye izliyordum ama gerçekten süper bir film olmuş.
  • Bu arada filmin en güzel yanlarından biride olayı klasikleşmiş terörist Iraklılar kötüdür, Amerikan askerleri şahanedir şeklinde sunmaması.Filmin başında yine başka bir Amerikan propagandası yapılan bir film diye düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş...
  • Filmden bir diyalog.Spoiler olarak koyuyorum;ama hikaye hakkında bilgi vermiyor, okuyabilirsiniz gönül rahatlığıyla.


    Iraklı: Sen asker misin?
    Tabuttaki Abd'li: Hayır ben bir kamyoncuyum.
    Iraklı: Amerikalı mısın?
    Tabuttaki Abd'li: Evet.
    Iraklı: O halde askersin.
  • başlarda biraz sıkıp bunalttıysada harika bir film olmuş.10/8.
  • 8/10
  • Film Gravity filminin yeraltı versiyonu gibi psikolojik açıdan.
  • Film gayet iyi bence . 1 kişinin ele alındığı filmler iyi olmaz ama bu film gayet güzeli . 7/10
  • 2 senedir ertelediğim filmi bu gece izledim bazı yerleri gereksiz uzatılmış ama filmi çok beğendim hele hele sonu beni çok şaşırttı böyle bir şey azda olsa bekliyordum ama dahada farklı birşey ile bitti
    kendim öldüm sandım harbiden çok etkileyiciydi son 20 saniyesi
  • Tek mekanda geçen filmleri genel olarak seven birisi olarak (Exam, 12 Angry Men, Cube, Fermat's Room, Saw vb gibi) bu filmi pek beğenmedim. Filmin ortalarında epey sıkıldım. Ayrıca hikaye olarak da kopukluklar olduğunu düşünüyorum.
    Genel anlamda bir teröristin altı üstü bir fidye olayı için bu kadar kasıntı yapması yani adamı alıp tabuta koyup gömmesi, yanına telefon, zippo, el feneri vs. bırakıp Testere misali oyun oynarcasına onunla uğraşması gereksiz ve saçma geldi bana. Bir de adam akıllı olarak ne oldu ne bitti anlayamadık çok yarım yamalaktı; son olarak adamın bir ipucu bulduğun zırt pırt karısını aramasına gıcık oldum. Rehine kurtarma timi varken (Paul) ısrarla Amerika'yı araması saçma. Telefonu kapalı işte inadına zaman kaybediyorsun ayrıca oradan sana n'apacak kadın?!


    Sonu "şaşırtan son"lardan ziyade "beklenmeyen son" olmuş. Bu film izlenirse sadece sonu için izlenir. Gerisi boş. O da değer mi tartışılır dediğim gibi ahım şahım sonu yok sadece farklı bir sonu var. Spoiler olduğu için başka ipucu veremeyeceğim. Vakti kısıtlı olan varsa izlemesin bu filmi, pas geçsin.

    Puanım 6/10.

    Ayrıca 127 Hours denen film de bana sıkıcı, itici gelmişti. O da konu içinde tavsiye edilmiş ondan dolayı belirtmek istemiştim. o filmin farkı şu, gerçekte yaşanmış bir olayı anlatıyor. Ama şunu bilin o filmin büyük bir kısmında adamın kurduğu hayalleri, kafasından geçirdiği anıları vs görüyoruz. Bana hitap etmeyen şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Ekim 2018; 4:16:58 >




  • bu filmi beğenen de ne biliyim.. Bir tek sonu farklıydı. Onun dışında izlediğim en kötü filmlerden birisi olabilir.
  • Ben de beğenmedim tamam tek mekan filmi de bir adamın bir film boyunca telefonla konuşmasını izlemek ....Dış mekanda da olaylar devam etseydi ve yine böyle bitseydi efsane olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.