Şimdi Ara

Assassin's Creed III (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
4
Favori
19.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitirdim oyunu sonunda son bölümleri muhteşemdi, bu seri devam eder
  • Oyun uzunmuş harbiden kaç saatte bitiyor ?
  • 15 üstü

  • Conner ve Haytham'ın baba-oğul ilişkisini mükemmel yansıtmışlar bence.Haytham'da ne kadar Templar olsa da karizmatik adam be
  • Beyler ben ticarete cikicak olan 2 elemani tehlikeli yolculuga gonderdim riski cok oldugu icin basarisizliga ugradilar. Simdi ticaret yapamiyorum. Ne yapmam gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar konunun biraz dısında ama bana yardım etmenızı ıstıyorum Ac3 te oyunun yaklasık % 50 bolumunu bıtırmıstım kayıt ettım sıngle player yerınden oyun hafızadakı oyunu açmaya calısırken yanlıs bır tusa bastım ve hafızadakı oyunu anında sıldı x360 ımda bu ne kadar sacma bır olay ınsan bı ıbare koyar gercekten sılmek ıstıyormusunuz falan dıye % 50 lık bolum gıttı ben bastan baslamak ıstemıyorum cunku cok sacma bı durum Kenway ile oynamak ıstemıyorum cok sıkıcı başları ne yapmam lazım gerı getırebılırmıyım yoksa bır bardak soguk sumu ıceyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakayoshiOhmura -- 12 Kasım 2012; 1:29:40 >
  • oyunu dun aldim hic suphem yok kotu olmasindan yana biraz oynadim bostona ayak bastim cornorun babasi galiba neyse bu aksam baya bi ilerlerim bu arada sifreleri kabul etmiyo psn bi sorunmu var acaba redeem code ta dogru yazdigim halde kabul etmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün bitirdim şöyle bi oyun için dönüp baktığımda grafiksel olarak bence güzeldi. Yeri geliyo olm manyak yapmışlar yaw diyosun yeri geliyo amaan diyon baydı diyon. Oyunu bitirdik ettik ama şunu söyleyeyim ac2deki bitiş sahnesini buna değişmem :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

    Oyunu dün bitirdim şöyle bi oyun için dönüp baktığımda grafiksel olarak bence güzeldi. Yeri geliyo olm manyak yapmışlar yaw diyosun yeri geliyo amaan diyon baydı diyon. Oyunu bitirdik ettik ama şunu söyleyeyim ac2deki bitiş sahnesini buna değişmem :)

    Bende daha yeni assasins kostumu giydim boston sehrindemi hep geciyo oyun harika dovusler guzel grafiklerde oyle revelations fovorim ama istanbulda geciyo cunku :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bugün elime ulaştı hemen 3. sequence'e kadar oynadım. Tek birşey söyleyeceğim. Oyunda çok fazla yönlendirici işaret vs. var. Her adamın üstünde kocaman işaret, yolu gösteren oklar, imleçler falan ekranın heryerini kaplıyor zaman zaman. İlk Assassin's Creed'deki gibi tadında bıraksalar ya şunları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Oyun bugün elime ulaştı hemen 3. sequence'e kadar oynadım. Tek birşey söyleyeceğim. Oyunda çok fazla yönlendirici işaret vs. var. Her adamın üstünde kocaman işaret, yolu gösteren oklar, imleçler falan ekranın heryerini kaplıyor zaman zaman. İlk Assassin's Creed'deki gibi tadında bıraksalar ya şunları.

    Adam Tapınakcılardan beyler inanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Kasım 2012; 10:16:50 >
  • yeni bi karakter yaratacaklarına 3. oyunda desmond'ı assassin olarak yönetseydik ve bu da serinin final oyunu olsaydı keşke. tadında bırakmadılar.
  • Konvoyla ne satıyorsunuz, hangisi en iyi para getiriyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deep Rex

    Konvoyla ne satıyorsunuz, hangisi en iyi para getiriyor?

    Ben ayi postu satiyorum guncel fiyat 960 pound ve ciddinbir getirisi var. Konvoydaki slotlarida arttirdim konvoy arabasini full postla doldurdugumda 7500 pound gibi bir fiyat aliyorum arac basina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.dvd de single player var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eakarvardar

    2.dvd de single player var mi ?

    yok
  • arkadaşlar silah çeken adamlara karşı başka bir adamı tutarak kendini kollama, siper etme nasıl . bilmem anlatabildimmi ama =)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoonur

    arkadaşlar silah çeken adamlara karşı başka bir adamı tutarak kendini kollama, siper etme nasıl . bilmem anlatabildimmi ama =)))

    Silahlarını doldurunca A'ya basıyordun sanırım savaşırken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayamıyorum ben bu oyunu yahu. Oyunu kurarken pbsvc falan birşeyler yazıyor error 5 diye bi hata konu veriyor. kurmaya devam ediyorum. tam sonları gelecekken kurlumun birden kurulum penceresi yok oluyor. masaüstünde falan her hangi bir kısa yol yok. Program files a girince oyunun dosyasından oyunu açabiliyorum. ancak tam açılacakken Assassin's creed 3 yazıyor ardından gri bir ekran geliyor. elim böğrümde kaldım çatlayacağım yav. hayır yani ilk başlarda oynayabiliyordum ve kurulumda falan bir hata vermemişti... daha sonra oyun açılmadı yeniden kurdum. bu sefer konuşma sesleri gelmedi. bir süre böyle idare ettim dayanamadım yeniden kurayım dedim. kuramadım tabiki sonuç bu işte delirmek içten bile değil yani... başına böyle bir sorun gelen birileri varsa ve çözümünü biliyorsa yardım elinizi uzatın plizz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    15 üstü

    Benim 30 saat surdu ve hala devam ediyor epiloge dayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.