Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
22.862
Cevap
1.776
Favori
2.575.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada indirim, fırsat ve kampanyaları DH’de! Tıklayın, fiyatı düşen ürünlerden HB indirim kodlarına kadar tüm Hepsiburada fırsatlarını keşfedin.


    1998’den bu yana faaliyetlerini sürdüren hepsiburada.com, elektronikten kozmetiğe tekstilden süpermarkete kadar yüzlerce kategoriden on binlerce ürüne ev sahipliği yapmakta. Bu ürünlerden birçoğu efsane cuma indirimleri gibi belirli zamanlarda düzenlenen Hepsiburada kampanyaları ile indirime girerken, bazı ürünler ise yer yer dip fiyata ulaşıyor ancak birçok kişi bu indirimlerden bir haber oluyor. Hal böyle olunca da bir çok tüketici, “Hepsiburada indirimli ürünler neler?” diye merak ediyor. Oysaki DonanımHaber Forum takipçileri, Hepsiburada’daki dip fiyatları yakalayarak Hepsiburada indirimleri konusu altında paylaşmakta. Böylece Hepsiburada indirim günleri dışında da elektronikten pet shop’a, yapı marketten modaya kadar her kategoriden dip fiyata ulaşan ürünler Hepsiburada sıcak fırsatlar konumuz altında DonanımHaber Forum ziyaretçileriyle buluşmakta.


    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]


    ⭐ 2022 Hepsiburada İndirim Günleri ⭐


    Hepsiburada.com, yılın belirli dönemlerinde çeşitli kampanyalar düzenlemesiyle dikkat çekiyor. Öyle ki Hepsiburada fenomen indirimleri ve efsane cuma indirimleri, e-ticaret devinin düzenlediği en popüler indirim dönemlerinden. Bunun yanı sıra her gün gece 12’ye kadar süren 3 saatlik indirimler de sıklıkla takip edilmekte. Ayrıca Hepsiburada anneler günü indirimi, babalar günü indirimi, sevgililer günü indirimi ve yılbaşı indirimi gibi özel günlerde düzenlenen çeşitli kampanyalarda da birçok ürün yıl içerisindeki fiyatlarından çok daha aşağısından tüketicilerle buluşmakta. 


    📣 Hepsiburada İndirim Kodları 📣


    Hepsiburada fırsatları konusu içerisinde indirim ve kampanyaların yanı sıra çeşitli indirim kodları da paylaşılmaktadır. Öyle ki zaman zaman dağıtılan 50 TL ve 20 TL gibi çeşitli değerlerdeki Hepsiburada hediye çekleri DonanımHaber Forum takipçileri sayesinde tüketicilerle buluşmakta. Hepsiburada indirim kodlarından bazıları, yapacağınız ilk alışverişe özel iken kimi Hepsiburada kuponu ise yeni üyelere özel olarak verilmektedir. Tüm hepsi ve daha fazlası için Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları konumuzu takipte kalın.




    Hepsiburada fırsat paylaşımları genel konusudur.

    https://www.hepsiburada.com


    Bu konu her ne kadar fırsat konusu olsa da bir ana başlık olduğu için diğer sıcak fırsatlar ana konularında olduğu gibi fırsat paylaşımlarının yanı sıra tavsiye, deneyim, yorum ve karşılaştırma mesajları içerebilir. Bu bağlamda, bahsi geçen durumların çok dışına çıkan mesajlar silinecektir. Bireysel tartışmalar, Hepsiburada veya ürünler ile alakasız sohbetler, farklı alışveriş sitelerindeki ürünlerin paylaşımı yasaktır. Uyarılara kulak asmayan üyeler konudan uzaklaştırılabilirler.

    Yönetim gerekli gördüğü takdirde kişisel tartışmaların önüne geçmek için mesajları silebilir.

    Konuda referanslı linklerin paylaşımı ve yönlendirmesi yasaktır.



    Diğer Popüler Fırsatlar 👇


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Trendyol ve Hepsiburada her yerde reklam yapıyor, uygulamalarda çeşitli oyunlar, kuponlar bilmem neler bir şeyler kafamız karışıyor ama ortada alışveriş yapacak neden yok. Sanki çok fazla şey var, alışveriş yapmam lazım hissi var ama alışveriş yapılabilecek fiyatlar yok hiçbir şeyde. Tuhaf bir kampanya dönemi.
    Arkadaşlar burda hiç kimseyi tanımıyorum, hiç biriniz de beni tanımıyorsunuz. Ama piyasa fiyatının dörtte beşte biri olan bir ürünün fiyat hatası olduğunu anlamak zor değil. "Yapmasalarmış" deyip satın aldınız amenna, ama iptal edildi diye esip gürlemenin doğru olduğunu düşünmüyorum, etik de değil.

    Hele ki hakkınız bile olmayan mağduriyetiniz de bulunmayan bir "sözde haksızlık" sebebiyle Tüketici Hakem Heyetine başvurup; milletin 'gerçek' sorunlarını çözmek için kurulan devlet organlarını kullanmak, oyalamak, zaman/para ve imkan israfında bulunmak vatandaş olma bilincinden çok uzak bir davranıştır. Bunları söylediğim için bazılarınız kızabilir, sövebilir ama bu imkanları kendi arzularınız için kullanmanızı haklı göstermez hiçbir şey.
  • https://www.hepsiburada.com/tiras-bicaklari-yedekleri-c-26012157




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 31 Ekim 2021; 0:36:17 >
  • Hayırlı olsun

  • Herkes için faydalı bir konu olur inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Kargaşa dönecektir. Ürün bazlı olarak ayrı konular devam eder yine de.

  • GÜZEL OLDU...

  • 👏👏👏👏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Budur Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

  • ana konular pek verimli olmuyor. en iyisi fırsatların ayrı verilmesi.

  • Nihayet özellikle hepsiburada kampanyaları için açılan konuların başlıkları clickbait doluydu.

    Ürün 300 lira diyelim ilk sipariş kampanyasını da ekleyip başlığa 250 yazıyorlardı . Bi ara bazı hesaplara 20 hepsipapel yükledi onu bile dahil eden görmüştüm .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun

  • Hayırlı olsun gerekliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

  • Hayırlı olsun. Amazon dışında alışveriş yapmayı pek tercih etmeyen biriyimdir. Hepsiburada özellikle Amerika arzından sonra müthiş kampanyalar yapmaya başladı. Kargo firması Hepsiburadaya ait olmasına rağmen 13₺ gibi ücret istemesi çok garip. İnşallah güzel fırsatlar olursa değerlendireceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi düşünmüşsünüz..

  • gittigidiyor, n11, çiçek sepeti, morhipo vb de olsun bari.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 31 Ekim 2021; 7:21:35 >
  • Büyük indirimler konu olarak açılsın. Surekli birsey varmi diye bu konuya bakmak daha zor ve fırsat kacirilmaya müsait. İndirim ama kapı koluymus abajurmus gibi indirimler de konu acilacagina burada paylasilmasi olabilir. O zaman da genel kitlenin işini görmez fakat en azindan firsat gibi gelen kişi konu açmak yerine buraya yazar. Gönlü olur... 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 31 Ekim 2021; 7:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.