Bildirim
Zyxel wifi modem 2+4 port 59 TL Kipa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Her yerde de kipa yokki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet kotası bitişe yakınsa portlara bant genişiliğini modem ayarında düşererek sınırlayabilir, ay başında açabilir, kotayı kontrol altında tutabildik
internet kotası meslesini, muslukda su miktarını ayarlar gibi, veri akışını azaltıp çoğaltabiliyoruz, bu sayede fatura değişmiyor
Bu özellik Airties Rt 205 ve Zyxel P660Hnu F1Z modemlerindede varmı hocam ? -
ttnet sanırım bişeyler yaptı zyxell modemler sıkıntılı oldu. O fiyata başka yerlerde de gördüm ama ucuzsa vardır bi bit yeniği -
quote:
Orijinalden alıntı: artemisbd
ttnet sanırım bişeyler yaptı zyxell modemler sıkıntılı oldu. O fiyata başka yerlerde de gördüm ama ucuzsa vardır bi bit yeniği
ttnet hiç bişey yapmadı,
halen kullanıyorum, zeyxel-P-660 modeli 8 yıldan fazla oldu,
veri akışını kısmak mümkün yani bant ayarı var 480 bayt saniyede geçsin girmişim fazlası geçmiyo
1 aydır 2 GB anca kullanmışım, buda web sosyap paylaşım meil vs. her işi yaparak, video film izleme transferi ufak dosya dahil 6 GB kotamızı dolduralım bari güncellemeler vide yükleme için 77480 byt saniye ayarlamışım 2 günde 3 GB gitmiş , zaten amaç kotayı tamamlamak, satıcılar bu konuları bilmez, diğer markalarda yok gibime geliyor ben ararken bulamamıştım, çok önemli ama,
hızlı net de kontrol imkansız istem dışı tıklamalar kotayı bitiriyordu, kısınca durdurma vazceçme şansınız var veriyi hesaplı kullanabiliyoruz,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
1 hafta önce aldim sürekli kopma problemi yaşıyorum ve geri vermeyi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanoto
quote:
Orijinalden alıntı: artemisbd
ttnet sanırım bişeyler yaptı zyxell modemler sıkıntılı oldu. O fiyata başka yerlerde de gördüm ama ucuzsa vardır bi bit yeniği
ttnet hiç bişey yapmadı,
halen kullanıyorum, zeyxel-P-660 modeli 8 yıldan fazla oldu,
veri akışını kısmak mümkün yani bant ayarı var 480 bayt saniyede geçsin girmişim fazlası geçmiyo
1 aydır 2 GB anca kullanmışım, buda web sosyap paylaşım meil vs. her işi yaparak, video film izleme transferi ufak dosya dahil 6 GB kotamızı dolduralım bari güncellemeler vide yükleme için 77480 byt saniye ayarlamışım 2 günde 3 GB gitmiş , zaten amaç kotayı tamamlamak, satıcılar bu konuları bilmez, diğer markalarda yok gibime geliyor ben ararken bulamamıştım, çok önemli ama,
hızlı net de kontrol imkansız istem dışı tıklamalar kotayı bitiriyordu, kısınca durdurma vazceçme şansınız var veriyi hesaplı kullanabiliyoruz,
96kbps internet günleri aklıma geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X