bu modemde sorun mu var? bir kaç olumsuz yorum okudum. almamı tavsiye eder misiniz? |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (99. sayfa)
-
-
Ben 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum, antrede evin ortasında vestiyerin üstünde duruyor. Keenetic, Asus gibi yazılım olarak çok özellikli değil. Global yazılıma çevirdim, o şekilde kullanıyorum. 35mbit internet var, evde çekmediği yer yok. Yüksek hızlarda ne kadar performans verir bilmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Herkese,
7.3 F0 güncellemesi çıkmış. Yükleyip deneyen oldu mu? Bir olumsuzluk var mı acaba? 7.1 G0 yüklü uzun zamandır..
Deneyen var ise bilgi almak isterim.
Edit; Beklemek istemediğim için güncelleme yapmaya çalıştım fakat böyle bir uyarı çıkıyor.!
Sebebi nedir ve çözümü varmıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 21 Şubat 2023; 20:30:54 >
-
Sizin cihazda da bende de global yazılım yüklü ondan iss yazılımı puttyden yazılım kilidini açmadan yüklenmez.
Bendeki yazılım aşağıda linkteki.
https://support.zyxel.eu/hc/tr/articles/360021363619-VMG-3625-T50B-Yaz%C4%B1l%C4%B1m-G%C3%BCncelleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 22 Şubat 2023; 0:25:3 >
Reis alakası yok bende 7.3 C0 global sürüm yüklüydü. Şimdi telnetten gerekli işlemi yaptıktan sonra operatör 7.3 f0 yazılımını yükledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende o sürümü yükleyemiyorum hata veriyor, telnet+ putyden işlem yapmak gerekiyor.
Sadece telnet ile an itibari ile geçtim sizde deneyin hocam
Merhaba,
Evet bende de Global sürüm yüklüydü mesajda da belirttim. Linkini verdiğiniz sürüm..
Bir şekilde geçişi sağlarız elbette. Bu şekilde kalamaz
@bilalavci Merhaba, telnet ile güncelleme yaptığınızı belirtmişsiniz. Daha önce denemediğim bir yöntem. Uğraştırıyor mu?
-
play.google.comJuiceSSH - SSH Client - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonelli.juicessh
Bu uygulamayı telefona indirip telnet seçtim modemin kullanıcı adı ve şifresini girdim
Bu konudaki ilk sayfada belirtilen kodları kopyalayıp yapıştırdım sonra sorunsuz yükleme yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eve gidince denerim.
Teşekkürler 🙏🏻
Bende ki sürüm turknet'in verdiği değil, fakat telnetle işlem yapmadan direkt 7.3 f0 ı yükleyebildim. Global versiyonu nereden indirebilirim? 7.3 c0 globalde ki son sürüm mü? Hangisini tavsiye edersiniz?
-
Temelde ikisi aynıdır ama yine de karar sizin.
Global sürüm linkiwww.zyxel.comDownload Library | Zyxel Networkshttps://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=vmg3625-t50b
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Link için teşekkürler.
Modemi yeni kullanmaya başladım. Açılış süresi çok uzun geldi, global versiyonu bu yüzden denemek istedim. Birde 5ghz wifi da sorun yaşıyordum, kanalı otomatikten kaldırarak şimdilik çözdüm gibi.
-
5ghz çok sıkıntılı.
Araya 1 duvar girince çekmiyor.
Memnun değilim
Kapsama alanı olarak, eski zte modemimden daha verimli geldi bana. 5ghz tabii ki 2.4ghz kadar geniş bir alana yayılamıyor maalesef. Şimdilik çekim gücünden memnunum ben.
-
5ghz ayarları nedir sizin?
Bı de 2.4 ve 5 ghz birleşik mı kullanıyorsun?
WPS kapalı ve iki kanalı farklı isimlerle kullanıyorum. 5GHz kanalını da 40'a sabitledim.
-
merhaba arkadaşlar zyxel DX3200-B0 modemi almak istiyorum.35 mbps vdsl kullanıyorum ve alt yapı sunucuları ile zaman zaman sorun yaşıyorum.Türk telekom alt yapısıyla uyumlu deniyor. Wifi çekimi nasıl?Kullanma klavuzunu inceliyorum ,brodcom işlemcili ve 1000 mbps portu var gibi gözüküyor.Güncellemeyi telekom yapıyormuş.Ben telekom alt yapısını kullanan başka ıss yi comneti kullanıyorum.Güncelleme çıkarsa manuel yükleme imkanım yokmuş.Bu modemi almaktan vazgeçtim.Yerine bir arkadaş zyxel vmg-8623 ve vmg3625 tavsiye etti.Kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var?Sizin değerlendirmeniz ve tavsiyeniz ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Mart 2023; 8:5:32 > -
Büyük harflerle hediye modem yok ne demek ben hediye istemiyorumki ,yazımı iyice okudunuzmu ,böylemi anladınız, bu nasıl cevap vermek.Tam olarak ne demek istediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X