Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
41
Favori
196.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Test ettim yeterli gelmedi bende düştüm. Kalite baya arttı ama hız genede 45-50 leri geçiyor yani çalışma şekli değişik. :D

• Gilth kullanıcısına yanıt
    Ben vdsl kullanıyorum 59/20 civarı sabitleniyor hat. Qos ne kadar dediğiniz gibi yapsamda testte C üstüne çıkamadım. İp kameraları açtığımda sanki bağlantıya yetişemiyor. İp kamera olduğu yerde upload 20. Benim download 58 alsada tam hız alamıyorum. Tplink ac1200 modemi takınca kamera izlemede sıkıntı yok. Ama niye iese zyxelde sorun yaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repeater modunda wifileri önceden görmez idi şimdi isimleri gözüküyor bağlan dediğim zaman ise bağlanmıyor acaba kullanılabilir mi bu sürümde? Belki ileride bir çözümü olur diye paylaşıyorum. 9.4 c0

edit: herhangi bir modemin arayüzünden wps yi aktiflestirince otomatik bağlandı İnternete erisebiliyorum

manuel olarak şifreyi girince bağlanmıyor.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 19 Mayıs 2025; 14:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Qos ayarını yapınca yeniden başlat güncel değilse güncelle 9.4 sürümüne. Güncelleyince sıfırla bende biraz sorunluydu güncelleyip sıfırlayınca düzeldi. 50 megabite kadar hız alıyorum A veriyor test sonucu hep.

• CLumsyKnight C kullanıcısına yanıt

galiba sağlayıcıdan kayanaklanıyor. Çözemedim. Güncel. Sıfırladım. Hala C.

Hızı 5-7 megabit düşürmelisin bence. Ben 44e sabitledim. Ayrıca geniş bant ayarından gelişmişe tıklayıp benim gibi kapat aktif olmayanları sadece 17a ve yukarısı açık kalsın. Benimki 30a yada 17a test ettim. Emin değilim ama faydası olur sanırım. Hangi sağlayıcı bu arada? Benim vodafone var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 19 Mayıs 2025; 23:40:41 >

Gigaspeed baya düşürdüm. B 1 defa gördüm ama A hiç olmadı. VDSL altyapı

Evet benimde vdsl ama bu 17a, 30a, 35b hep vdsl üzerinden veriliyor. Sizinkide belki 17a yada 30a olabilir. Hepsini kapatıp 30a açık bırakınca test edebilirsiniz bağlantı kesilmiyorsa 30a 'dır. Kesiliyorsa 17a yani daha kötü demek.

30a, 35b yok ülkemizde. VDSL olarak sadece 17a veriliyor.

Varmış ben öyle duydum hatta konusuda var burada. Paylaştım destek verin konuya 2021de başlamış yavaştan gelişiyoruz :D

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-ve-diger-firmalar-vdsl2-plus-35b-veya-ftth-fibere-gecsin--143066737

Böyle bir teknoloji var. Hatta ilk kurulan dolaplarda 35b gören oldu. Ama dolap aktif olunca turktelekom kapatıyor. Aktif kullanabilen de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Mayıs 2025; 0:36:4 >

Neden kapatıyor varsa? Siz nerden biliyorsunuz peki? Vodafone teknik destektekiler hiç bilmiyorlar 3 farklı kişiyle görüştüm hepsi cahil. Sorunca evet 35 mb destekliyor diyorlar.

• 9.4 sürümden 7.3 sürüme düşürmesini bilen var mı sitede önceden yazılan işlemlerin hiçbiri işe yaramıyor.

• pathology_ P kullanıcısına yanıt

daha eski firmware sürümlerini deneyebilirsin. bu arada cmd üzerindeki şu iki kodu kullanınca çalıştığını teyit edebiliyor musun?

35b ile adsl beraber verilemiyor. Çoğu saha dolabı (yeni kurulanlar dahil) Çinden alınana eski 2 el cihazlar konuyor. Çoğu desteklemiyor. Hatta 3 yıl önce vdsl dönüşüm yapılırken saha dolabından çektiğim resimleri buraya atmıştım. Desteklemiyor yazılmıştı. 30a ve 35b fiber yaygınlaştıktan çıkan teknolojiler. Bu yüzden ölü doğdu. Turknetin verdiği zyxel 3625 ve 8623 ve kennetic bir kaç modelinde gördüm. Birde üst model satılan modemlerde var. Turktelekomun verdiği hiç bir modemde bu protokolleri desteklemiyor.

Ben zyxel 8623 aldım 2. elden. Turknetin verdiği modem ttnette veriyor aynı model ttnet satanlar vardı 2. elde. Ttnet Bazı şehirlerde varmış vdsl2 35b. Bana bunu satan adama ttnet huawei lg8245x6-50 modem vermiş. Bundada var aynısı 35b. Ölü olsa kimin umrunda zaten? Bana verseler çok memnun olurum yeter fazlasıyla. 50 mb 'de yetiyor hız dalgalı olmasa. Herkesin 10 gigabit hıza ihtiyacı yok.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-huawei-lg8245x6-50-wifi-6-router-ana-konu--159085909

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 20 Mayıs 2025; 10:52:40 >

Bunları kapatıp açmanın herhangi bir artısı yok. VDSL profili zaten 17a etkin ülke genelinde. Benim bağlı olduğum santral VDSL 30a profiline kadar destekli örneğin ama Türk telekom bu profili aktifleştirmiyor. 30a ve 35b taleplerini hiç almıyorlar zaten, fiber talepleri de geri çevriliyor.

O modem fiber Modem 35b sadece vdsl olur. Ttnet hiç bir zaman zyxel 8623 modemini vermedi. 35b kim kullanıyor hat değerlerini atsın bakalım. Ben daha karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiber modemi veren ttnet neden vdsl2 35b vermesin veriyorlar. Ben gördüm satışta 1e 1 aynı modeller var ttnet yazılı satıyorlar 2. elde. Bu forumdakiler yalan mı söylüyor ayrıca? Geldi demişler? Siz yanlış biliyorsunuz bence.

Zyxel 8625 ben hiç ttnet damgalı olanı görmedim. 2. Eli turknet ve D smart satışını gördüm. Forumda 35b geldi diyende görmedim. Attığınız linkte gelmesi ve kullanılması yönünde temenniler var. Ama modem değerlerini atan yok. Reddidte bir kaç yerde Amerikada da kullanan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Mayıs 2025; 19:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.