gideri var. satarsın. go sürümünde wpa3 neden yok acaba? |
# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (71. sayfa)

-
-
Chipset desteklediği halde bir önceki sürümde hata olmuş diye düşünürken, bu versiyonda da olmaması garip cidden. 7C0 global indirmeye sunulunca yükler bakarız.
Tivibu IPTV sorunu yaşayanlar için, başka bir konuda normal iptv WAN ayarlarına ek olarak,
- NAT menüsüne girip ALG sekmesine geçerek, NAT ALG ve RTSP ALG etkin; diğerleri pasif olarak kaydedin yazılmış.
Bende deneyince güncellerim.
-
Windows ve Android'de wpa3 şifreleme ile sorunsuz bağlantı kurabiliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 3625 için olan firmware 8623 e yüklenir mi
-
FW dosyasının içindeki derleme notları sayfa 1;
VMG8623-T50B
EMG3525-T50B
VMG3625-T50B
EMG5523-T50B
Firmware Release Note
V5.50(ABPM.7.1)G0
Bu modellerle uyumlu. Turknet sürümünü kullandığınız için eğer yükleme yapmazsa; bu konudaki telnet komutlarını girdikten sonra yüklemeniz gerekir.
-
Kopma sorunu son güncelleme ile çözülmüş gözüküyor. 2.4 5ghz aynı ve otomatik olarak 24 saattir kopma olmadı. Önceden günde 2 defa kopardı.
takip ederseniz sevinirim. Bende ona göre güncelleme yapacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V5.50(ABPM.7.1)G0 ile mpro mesh kapalıyken yine hidden isimli ağ gözüküyor mu? yükleyen arkadaşlar kontrol edebilirler mi?
-
Evet. Gizli ağ gözüküyor.
-
Ben bu bahsettiğiniz 5ghz kopma sorununu sadece abpm2 G0 surumunde iken yaşadım. Sonraki yazılım güncellemelerinde asla böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Wifi ayarlarının hepsi otomatikte, 2.4G ve 5G’yi aynı tut seçeneği açık konumda. Her bağlantıda kontrol ederim. Wifi 5 ile baglanmismi degilmi.
Benim komple hat kablolu ve kablosuz kopuyordu. Işıkların hepsi yanıyor ancak internete girmiyor idi. Şuan bir kopma yok. Özel bir kaç ayar var , eğer günlerce kopma olmasaa buraya yazacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muttaki_34 -- 8 Ağustos 2022; 17:27:2 >
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 saattir hiç kopmadi, son güncellemeyi mutlaka yapmak lazım
hocam son gücelleme derken bumudur V5.50(ABPM.7.1)G0
Cihazım turknet olurmu acaba birde dili türkçemidir
-
Telnet ile yukleyeceksin,ilk sayfada var , nasıl yükleneceği bilgisi,kopma sorununuz varmı? Varsa mutlaka yükleyin..
Eyvallah üstadım.kopma yok ama stabil değil. 67mb hızım var çok kararsız çalışıyor. bu telnet nedir hiç bilmiyorum bana çok uzak malesef :(
-
İşlem gayet kolay.
1-Önce bu mesajdaki yazılanları yapacaksınız. Modem kullanıcı adı ve şifre değiştirmediyseniz modemin arkasında yazanlardır. 30 saniye sürmeyecek bir işlem.
2- Sonra zyxel sitesinde yazdığı şekilde adımları takip edip yüklemeyi yapacaksınız. En son fabrika ayarına alınca güncelleme işlemi bitmiş olacak. Güncelleme Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 10 Ağustos 2022; 12:3:38 >
-
-
GigaFiber kullandığın için xDSL istatistiği görünmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X