Bende de 2.4 GHz in performansı aynı 45 50 MBit görüyorum. Vdsl 65 MBit hız alıyorum 5 GHz de 62, 60 falan görüyor, 2.4 GHz in çekim mesafesi daha yüksek olduğu için uzak mesafeden bağlanmak amacı ile açık tutuyorum. Zaten cihazlar 5 GHz i gördüğü zaman otomatik 2.4 GHz den çıkıp 5 GHz e bağlanıyor. Bence ortak mod daha iyi. Çekim gücü olarak 4. Kattan karşımızda park var parkın kenarına kadar çekiyor. Güncelleme de ise güvenlik açıkları ve bazı bug sorunları giderilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 12 Ağustos 2023; 17:57:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (102. sayfa)

-
-
Yeni bir qos ayarı çektim, sonuç daha da iyi oldu. Bu modemde nedense wifi hızını düşürünce bufferbloat çok yüksek oranda azalıyor. VDSL 75 download 10 upload paketim var.
Upload 8000 paket uzunluğu
Wwan 15000
VDSL yada Xboxun bağlı olduğu Lan1 hızını düşürmek hiçbir işe yaramıyor. Günlerdir bu ayarlarda kullanıyorum. Aylar sonra lagsiz multiplayer oynayabiliyorum artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VMG3625-T50B Modelinin en son sürümü kaç?
Burada sürüm adı V5.50(ABPM.7.1)G0
Fakat bu bölümde en son sürüm adı farklı?
Hangisini indirip kurmalıyım? Modem yazılımımın güncel olmasını istiyorum.
www.zyxel.com
Download Library | Zyxel Networkshttps://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=vmg3625-t50bzyxel support campus emea
VMG 3625-T50B - Yazılım Güncellemehttps://support.zyxel.eu/hc/tr/articles/360021363619-VMG-3625-T50B-Yaz%C4%B1l%C4%B1m-G%C3%BCncelleme
-
Ben 7.3 c0 sürümünü kullanıyorum fakat bugün sizin mesajınız sayesinde 7.3 g0 sürümünün de yayınlandığını öğrenmiş oldum.
Sürüm değişiklik notları paylasilmamis.
7.3 g0 Türkiye için yayınlanmış son sürümdür
7.3 c0 Global kullanıcılar için yayınlanmış son sürümdür.
İstediğinizi kurabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 16 Ağustos 2023; 12:14:18 >
Türkiye sürümü çok geriden geliyor. Ben o yüzden 7.3 C0 sürümünü kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende şuan 7.3 C0 sürümü yüklü 6-7 ay önce yüklemiştim.
Yani görünüşe göre G0 olan daha sonra yayınlandığı için C0 dan daha güncel olması gerekiyor.
Bir de ben bu modemi internet üzerinden satın aldım Türknet vermedi hayatımda hiç Türknet kullanmadım.
Türknet de modeme özel yazılım üretiyormuş.
Zyxel support ile mailleştim bana G0 ı kurmamı söyledi.
-
Mantıken öyle olması gerekiyor ama örneğin bı önceki 7.1 g0 sürümünü kurmuştum wpa 3 desteği yoktu daha sonra 7.1 c0 sürümünü kurdum wpa 3 desteği geldi.
Ayrıca yeni çıkan 7.3 g0 sürümü ile c0 sürümünün dosya boyutlarını karşılaştırdığımızda c0 sürümünün boyutu biraz daha yuksek. Yani g0 sürümünde bazı özelliklerden kısılıp kod satırları eksik hazırlanmış olabilir. Tabi denemeden birşey demek de doğru değil , tahmin .
7.3 g0 sürümünde
Wpa3 seçeneği - kablosuz ayarlarında mpro mesh seçeneği - ve Qos ayarlarında download qos ayarı varmı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Güncelleyemiyorum. "Resim yükleme başarısız. Başka bir firmware resim dosyası yüklemek için ‘Cancel’ butonuna veya normal operasyonu kurtarırken yeniden başlatmak için ‘OK’ butonuna basın" Uyarısı alıyorum.
Neden yükleyemiyorum bilen var mı? Neden kısıtlanıyorum? Ben bu modemi Türknetten almadım ki bir kısıtlanma olmamalı.
7.3 C0 dan 7.3 G0 a geçmek istedim olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
C sürümünden G sürümüne geçiş yaptığınız için uyarı veriyor.
Buradaki işlemi yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 16 Ağustos 2023; 23:55:55 >
V550ABPM7.3G0'a güncellemeye çalıştığımda hata alıyorum. Resim indirme başarısız. Başka bir ürün yazılımı görüntü dosyası yüklemek için 'İptal' düğmesine veya normal çalışmaya geri dönerken yeniden başlatmak için 'Tamam' düğmesine basın".
Şu an kullandığım sürüm V5.50(ABPM.7.3)C0
Kullandığım modemi servis sağlayıcı vermedi, ben aldım.
En son sürüm V5.50(ABPM.7.3)C0 benim için doğru mu?
C0 ile G0 arasında bir fark olmadığını söylüyorlar hem bu konuda hem diğer sitelerde ekstra bir işlem yapmak istemiyorum 7.3 C0 zaten sorunsuzca kullanıyordum modemi. Ama her hafta güncellemeleri kontrol etmekte fayda var. Cevaplarınız için teşekkürler.
Burada paylaşılanlara göre hareket edecem.
www.zyxel.com
Kütüphaneyi İndirin | Zyxel Networkshttps://www.zyxel.com/tr/tr/support/download?model=vmg3625-t50b
-
Şimdi 7.3 GO sürümünü test ettim. WPA3 desteği hala gelmemiş şaka gibi. Neyi değiştirdikleri de belli değil. Laf olsun torba dolsun işleri yapmışlar belli. Daha doğrusu bizim göremediğimiz önemsemediğimiz güvenlik yamasıdır kesin. Bu yüzden hemen 7.3CO sürümüne geri döndüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 17 Ağustos 2023; 4:18:23 >
güldürdün beni.
ben de bekliyorum iyi bir değişiklik yaparlar ise hatta takıp tekrar denemeyi. o kadar ürün çeşitliliği var zyxel'in ama ev kullanıcıları ile ... gora filmi geldi aklıma şu an desem.
-
Hocam merhaba, 7.1 G0 da wpa 3 kullanıyordum şu anda da 7.3 G0 a güncelledim wpa 3 gözüküyor hala sizde bir sorun olmasın ? Daha önce kablosuz kanal tarama ve seçiminde böyle bir sorun yaşamıştım modemi en son formatlayınca düzelmişti.
-
3625 ün yazılımı biraz garip.Her yazılım yükleme sonrası sıfırlamak mı gerekiyor. Sattım.Şimdi zyxel dx3200 kullanıyorum.Onun yazılımı daha stabil.
-
7.3 g0 sürümünde
Wpa3 seçeneği - kablosuz ayarlarında mpro mesh seçeneği - ve Qos ayarlarında download qos ayarı varmı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
MPro mesh var gözüküyor ben kapatmıştım bunu qos ise bu şekilde
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 17 Ağustos 2023; 17:26:10 >
1.24 hala hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X