Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
88.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MRU MTU herşeyi değiştirdim ama hızda herhangi bir yükselme olmadı 24mpbs internetim var güncel çalışan değerleri olan var mıdır
  • otukenlie O kullanıcısına yanıt
    500 ve 300 bende çalışıyor.
  • İyi ki torrent indirme alışkanlığı edinmişim. Tivibu'ları varken AKN'den sonra modem hızınıda düşüremiyorlar.
    Mtu'yu iptal edemiyorlar. TTNET işte. MTU Torrent'te işe yaramaya devam ediyor...
  • Bende hiç biri çalışmıyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşama deneyeceğim inş bi çözüm bulurum
    ama bazı arkadaşlarda çalışığ bazılarında çalışmaması ilginç
    yazılım sürümü ile ilgili olabilir mi ?
  • hkncvs16 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın belirtmiş olduğu degerleri girerek modemi yeniden başlattım ve 1mbps kadar gordum.
    Teşekkürler

Mtu 1000
    Mru 500

• quote:

Orijinalden alıntı: defectboy

Sadece MyISP_VDSL deki değeri 500 yapıyorum yetiyor bende.

Bu MyISP_VDSL ile MyISP_xDSL arasındaki fark nedir acaba benim xDSL yapamayan herkeste böyle mi?
  • bildiğim kadarıyla eski yazılımda vdsl yeni yazılımda xdsl gözüküyor bi değişiklik yok yani
  • İşe yarıyor mu hala ?

Yapabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

İşe yarıyor mu hala ?

Yapabilen var mı ?

bende 300 392 500 felan çalışıyordu ama bugünlerde çalışmıyor birde mru değişince otomatik artıyordu şimdi modemi resetliyip deniycem bakalım belki ondandır
  • cwsnake25 kullanıcısına yanıt
    Abartısız 1 saattir farklı değerler deniyorum 800 kbps nin üzerine çıkamadım.

Hala deniyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Abartısız 1 saattir farklı değerler deniyorum 800 kbps nin üzerine çıkamadım.

Hala deniyorum bakalım.

hocam ben 300 yaptım 300lüyken modemi resetledim 2.7 çıktı ve sabit:D dying light indirdim onlada keşke indirmeseydimde neyse konu o değil 300-390-500 dene ve 1 kerede modeme reset atmayı dene öyle hocam?
    Uzun ugraslar sonucu dun gece 567 ile 2, 4 mbite kadar ciktim.

• Mtu 500 değeri ile 5,5 mb e ulaştım.
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi hocam 300-392-500 genelde çalışan numaralar ama şuna dikkat etmeni isterim bazı torrentlarda işe yaramıyor seed iyiyse maxa çıkıyor normal indirme gibi yani ben mordor of shadowu 2.7-3 ile çekerken başkasında 1.4'ü geçemedim :D o yüzden 5.5 hepsinde alamayabbilirsin seed azlığından onuda dert etme :D
    Dediğiniz gibi seeder önemli.

Türk sitelerinde 1 mb geçemiyorum.

Yabancı siteden çekince 5 mb altına düşmüyor.
  • Yabanci hangi siteleri kullaniyorsunuz zamunda ve pirate disinda ? Varsa iyi bi tane ogrenmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 29 Mart 2015; 23:02:08 >
    Uzun zamandir sadece zamunda kullaniyorum.

• Beyler elektrik kesintisi yuzunden mtu ayari calismiyor.dun mtu 500 ile 2.5 mb ile cekiyodum.suan her seyi denedim 350 yi gecmedi

• bu marka modem var ilk günden 50 gb sınırı aşıldı görünüyor bu AKK'yi nasıl kaldırıcam verdiğiniz MTU değerini ve ilgili alanı değiştirdim halen aynı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.