Şimdi Ara

ZyXEL P-660W-T1 v3_IPv6 Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TNNET'in verdiği ZyXEL P-660W-T1 v3_IPv6 modemi kullanan var mı aranızda.Nereden bakacağız bu modemde snr değerine felan.Bilgisi olan varsa yardım ederse çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 6 Ağustos 2011; 16:34:57 >

• modemde Bakım > Hata Bulma > DSL Hattı menüsünden bakabilirsin....
  • tşk ettim :)
  • aynı modelden ben de ttnet'ten yeni aldım ama kablosuz sürekli kopuyor siz de durum nasıl acaba?
  • ZyXEL P-660W-T1 v3 modemi ben 1 sene kullandım TTnet ten değil kendim almıştım,kopma sorunlarına bir sene dayanabildim..Yazılımla falan halledenler oldu,durumları şu an nedir bilmiyorum ama sorunlu bir modem.Ben erkenden emekli edip Airties aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost

aynı modelden ben de ttnet'ten yeni aldım ama kablosuz sürekli kopuyor siz de durum nasıl acaba?

Bende masaüstü pc var.Adı kablosuz modem.Kablolu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

quote:

Orijinalden alıntı: lost

aynı modelden ben de ttnet'ten yeni aldım ama kablosuz sürekli kopuyor siz de durum nasıl acaba?

Bende masaüstü pc var.Adı kablosuz modem.Kablolu kullanıyorum.

desenize hepten koparttım modemi...
    (:

ne belalı ve sabıkalı bir markaymış bu ZYXEL ya, sanırım ttnet bu arızalı ürünleri elden çıkarmak için modemli kampanya yapıyor...
    sonra da cayarsan şu kadar para.
    düzeni iyi kurmuş ticari ahlaksızlar...
    işin yoksa 444lü numaralarda uğraş dur...

---
    okuyan okumayan kalmasın:
    zyxel modemlerden uzak durun....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün bağlattım. Allah'tan Zyxel vermediler. Huawei HG521 verdiler.
  • bence kalitesiz bir marka değil kablosuz problem her modemde oluşuyor ZyXEL kullanıyorum bu güne kadar çözümü olmyan hiç bir problemle karşılaşmadım, tabi ürünü güncel tutmak kaydıyla kablosuz kopma yaşayan arkdaşlara tavsiyem kanal değerlerini değiştirip modemin fw yazılımını güncellemenizdir...
  • ZyXel P-660W-T1-V3 kullanıyorum hergün ayrı bir sorun eski Zoom ADSL Usb Modem'imi arar oldum hiç bi sorun çıkartmazdı.Ruhu şaad olsun :) hala çalışıyor ama :)
  • P-660HW-T1 v2 olanını kullanıyorum 3 sene oldu sanırım tek bir problemle dahi karşılaşmadım kopma sorunum vs yok..
  • başlıktaki model bu: ZyXEL P-660W-T1 v3_IPv6
    sizinki ise farklı,
    ama bu model gerçekten rezil hattâ kablosuz kullanabilmek rezil ötesi ...

aynı telefon hattına pirelli kablosuz modemi takıyorum tek bir takılma kopma bile yok;
    bunu takınca rezalet, kopmadan 2 saati geçti mi öp de başına koy..

ttnet, hat sağlam modemden diyor, modemci, modem sağlam hattan diyor.
    kepazelik diz boyu...

çinden 3-5 liraya modemi getirip 100-150 liraya satmanınn dayanılmaz şımarıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 27 Ağustos 2011; 23:56:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.