Şimdi Ara

ZYXEL P-660N-T1A nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZYXEL P-660N-T1A Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum 110 tl ye alıyorum tavsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: souledge

ZYXEL P-660N-T1A Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum 110 tl ye alıyorum tavsiye edermisiniz ?

ZYXEL P-660N-T1A Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum 110 tl ye alıyorum tavsiye edermisiniz ?

Router Özelliği Var
    Firewall Var Password Korumalı Erişim 64/128 bits WEP, WPA/WPA2
    Splitter Var Data Gönderme Hızı (Mbps) 150
    Renk Özelliği Beyaz TİPİ Kablosuz
    USB Portu Yok Garanti Süresi (Yıl) 3
    Data Alma Hızı (Mbps) 150 MODEL P-660N-T1A
    LAN Ortamı Desteği Var Web Tabanlı Yönetim Var
    Kutu İçeriği Splitter, Ethernet Kablosu Ağırlık 200 gr
    Boyutlar 133 x 61 x 163 mm WAN Ortamı Desteği Var
    Ethernet Portu 1 Adet 10/100 Mbps

• quote:

şuan benim kullandığım modem, TTNET kampası ile aldım 12*4 TL ile 1 ay oldu daha çok iyi
  • quote:

slm.
    aynı özelliklere sahip 3 yıl birebir garantili bir cihaz 60 tl. ---http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8951ND

düşündüğün cihazdan daha üstün özelliklere sahip bir cihaz ise 80 tl. ---http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8961ND

bence 110 tl. pahalı o cihaz ve yapacağı iş için.

• http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8961ND

Tplink ne kadar güvenebiliriz kopma vs ?? siz kullandınız mı hiç ?? zyxel ttnet kapmanyasında bulursam alıcam teşekkürler..
  • quote:

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8961ND

Tplink ne kadar güvenebiliriz kopma vs ?? siz kullandınız mı hiç ?? zyxel ttnet kapmanyasında bulursam alıcam teşekkürler..

kampanya ile 48 tl yapıyo toplam
  • quote:

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=TD-W8961ND

slm.
    bence gayet güvenilir bir marka. bütün ürünlerinde 3 yıl birebir değişim garantisi var ve bunu gerçekten uyguluyorlar.
    forumda bi arkadaşın modemi bozulmuş o model üretilmediği için yeni versiyon üst model vermişler ve hiçbir bedel
    talep etmemişler.

bende 7-8 cihazları var farklı ürünler şeklinde. 2 adet 5210g access point, 1 adet 5110g access point , 1 adet 8840t adsl modem, 2 adet 722n usb wifi adaptör.
    şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

kampanya ayakları ile taahüt alıp en ufak bir sıkıntıda modemi size 2-3 kat paralara ödetiyor ttnet.
    imzaladığınız sözleşmeleri iyi okuyun. 48 tl dediğiniz modem taahüt bozulursa kaç para olur sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZyXEL çok başarılı ürünler üretiyor ve servis açısından da çok kaliteli bir marka, müşteri memnuniyetine özen gösteren ender firmalardan biri.
  • Bence iyi bir modem kalitesine güvenebilirsin 7/24 destek ve müsşteri memnuniyeti kalitesiyle memnun kalacaksın tp-link felan ucuz etin yahnisi olurr
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

ZyXEL çok başarılı ürünler üretiyor ve servis açısından da çok kaliteli bir marka, müşteri memnuniyetine özen gösteren ender firmalardan biri.

geldim, gördüm, okudum, onayladım ve şimdi de gidiyorum.
  • Arkadaşlar bende bu medem var ttnet ten aldım 2 duvar ötede çekim 1 veya 2 ye düşüyor toshıba laptop ile bağlanıyorum,modeme 2 metre mesafede dahi 3 çekiyo kafayı yemek üzereyim...
  • Modemi Teknosadan indirimle 59 tl'ye kdv dahil aldım.
    İlki arızalı çıktı. Power lambasıyanmıyordu. Teknosa koşulsuz iade aldı ve bir başkasını verdi.
    Dahili 5dBi'lik anteni olması ve fiyatı nedeni ile tercih ettim.
    Şu ana kadar olumsuz bir yanı yok.
    +'ları 5dbi dahili anten, eski iki modemime göre bariz çekim alan artışı (Philips SNA6500 ve ZYXEL 660 TX serisi tek antenli olan)
    11n teknolojisine sahip olması,
    tek tuşla wirelesı aktif yada iptal edebilme,
    WPS özelliği, Çok hızlı ve kolay kurulabilme,(Açıldıktan sonra 45 sn de bağlantı hazır hale geldi)
    Hiç ısınmıyor,
    3 yıl garanti

- yönleri
    Çok hafif, dik olarak hemen düşecek hissi veriyor. Ben altına çift taraflı bant koyarak masaya sabitlemek zorunda kaldım.
    tek port,

Modemi cortlayıp 3g vs çok özellik aramayan için fiyat performans oranı en en en iyi kablosuz modem. Tavsiye olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pltaldr

Arkadaşlar bende bu medem var ttnet ten aldım 2 duvar ötede çekim 1 veya 2 ye düşüyor toshıba laptop ile bağlanıyorum,modeme 2 metre mesafede dahi 3 çekiyo kafayı yemek üzereyim...

bu modemi kullanıyorum ve evde odadan odaya sinyal güçü çok zayıf geliyor
  • wifi li bir telefon alınca kullandığım tek portlu 8-10 senedir kullandığım ve o zamanlar 60 TL ye alınmış hala çatır çatır internete giren tarihi creative modemimi emekli etmeye karar verdim.
    Teknosa nın damping ilanında bu aleti görüp mahalledeki internet kafeye sorup ok. ni alıp birde sanal alemde azıcık araştırdıktan sonra 59 TL ye kıyıp aldım.
    Bir haftadan fazla oldu ama okuduğum olumsuz eleştirilere rağmen memnunum.
    Ortalama bir ev kullanıcısı ve emekli birinin beklentilerini karşıladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedreamms -- 4 Mart 2012; 18:19:55 >
  • Bu cihaza anten alıp takmak mümkün mü acaba?
  • Üründe dahili anten olduğu için extra anten takamazsın fakat kablosuz kanalı oto chanel yapıp sinyalini yükseltebilirsin.
  • Ben memnun değilim laptopu bazen yannda kullanırken haberleşme kopuyor modemle, kabloda bı sorun yaşamadım ama online oyunda wireless beni çıldırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 29 Ocak 2013; 11:55:44 >
  • arkadaşlar. zyxel modemde benim haricimdeki tüm kullanıcıların bağlantı hızlarını düşürmek istiyorum. zaten akşam gidip 2 saat oturabiliyorum onun da içine ediyorlar. bant genişliği yönetiminde hazırda 3 tane var zaten

yerel alan
    kablosuz yerel alan
    geniş alan.

kablousuzu hallediyorum onda sıkıntı yok.ama yereli kısarsam beni de yamultuyor...o yüzden kural atama olayını yapmam gerektiğini düşünüyorum ama onu nasıl yapacağımı bilemedim.

istemci listesinde ip lere bakıyorum. kural atama kısmından sonra takılıyorum.alt ağ maskesi falan filan işin içine girince karışıyor biraz...

bu modem hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim
  • Yaw arkadaş tüm modemlermi böyledir yoksa banamı böylesi denk geldi bilmiyorum ama bendede bu modemden var ta sokaktan 60-70 metre öteden 2 diş çekiyo ama salondan 1 diş hatta bazen hiç çekmiyo telefonum salonla oda arasında 3 duvar var , sokakla oda arasında 1 duvar var bumu fark ?
  • Allah bu modemin belasını versin , sakın kullanmayın bıktım artık vatandan 4 5 antenli bişey alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.