Şimdi Ara

Zyxel nbg-416n Access Point Kurulumu Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Vatan Computer dan Zyxel nbg-416n access point router aldım. Evimdeki Airties 205 modemimle bu routeri kablosuz olarak köprülemek istiyorum. Fakat Router kurulumunu yapamadım bir türlü. Modeme arayüzüne bağlanıp kullanım klavuzunda yazdığı gibi bakım bölümünden erişim noktasını seçip uygula diyorum. Modem kapanıp açılıyor. Daha sonra modem arayüzüne 192.168.1.2 den bağlanın diyor. Yazıyorum tarayıcıya ama bağlanmıyor. Kaç defa denedim olmadı. Bu sorunu nasıl halledebileceğimi anlatırsanız sevinirim.

Bu arada routerın resmi de bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Everybody Lies -- 29 Aralık 2013; 23:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Lies

Arkadaşlar bugün Vatan Computer dan Zyxel nbg-416n access point router aldım. Evimdeki Airties 205 modemimle bu routeri kablosuz olarak köprülemek istiyorum. Fakat Router kurulumunu yapamadım bir türlü. Modeme arayüzüne bağlanıp kullanım klavuzunda yazdığı gibi bakım bölümünden erişim noktasını seçip uygula diyorum. Modem kapanıp açılıyor. Daha sonra modem arayüzüne 192.168.1.2 den bağlanın diyor. Yazıyorum tarayıcıya ama bağlanmıyor. Kaç defa denedim olmadı. Bu sorunu nasıl halledebileceğimi anlatırsanız sevinirim.

Bu arada routerın resmi de bu:

acces point icin cihaza kablo takmaniz gerek

kablosuz alip kablolu ve kablosuz yayin yapmak için üniversal repeater yapacaksınız

zxyel airties ip aralığında farkli bir ip verin 192.168.2.xxx diyelim bu ip den tekrar arayuze girmezse pc ye manuel ip verin

dhpc kapali olsun

varsayılan ag gecidi ve birinci dns kaynak modem 192.168.2.1

kablosuz bolumunden tekrarlamak istediginiz modemi bulun ve sifreyi girin
    en son pc ye otomatik ip ye alıp deneme yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.