Şimdi Ara

Zyxel modeme arayüzünden reset atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem komşuda olduğu için düğmeden reset atma şansım yok. Modemin arayüzünde de sadece uygula diye bir tuş var. Ama basınca reset atmıyor, ayarları direk uyguluyor. Arayüzden ya da dostan komutla nasıl reset atabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zyxel Modem Arayüzünden Resetleme Kılavuzu

Zyxel modeminizi fabrika ayarlarına sıfırlamak, bazı sorun giderme durumlarında veya güvenlik endişeleri olduğunda gerekli olabilir. İşte Zyxel modem arayüzünü kullanarak modeminizi nasıl sıfırlayacağınıza dair adım adım bir kılavuz:

1. Modem Arayüzüne Erişim

• Bir web tarayıcısı açın ve adres çubuğuna modeminizin IP adresini girin. Genellikle bu adres "192.168.1.1" veya "192.168.0.1" şeklindedir.
    • Modemin kullanıcı adı ve şifresini girin. Bunlar genellikle modem etiketinde veya belgelerinde belirtilir.

2. Ayarları Bulma

• Modemin arayüzüne giriş yaptıktan sonra "Yönetim" veya "Sistem" sekmesini bulun.
    • "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini bulun.

3. Sıfırlama İşlemini Başlatma

• "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" düğmesine tıklayın.
    • Modeminizin sıfırlama işlemini başlatmak için "Tamam" veya "Onayla" gibi bir düğmeyi tıklayın.

4. Sıfırlamanın Tamamlanması

• Sıfırlama işlemi birkaç dakika sürebilir. İşlem tamamlandıktan sonra modem yeniden başlatılacaktır.
    • Tüm ayarların fabrika varsayılanlarına geri döneceğini unutmayın. Bu nedenle, sıfırlamadan önce özel yapılandırmalarınızı kaydetmeyi unutmayın.

Önemli Not:

• Zyxel modem arayüzünden sıfırlama, modemin tüm ayarlarını siler. Bu nedenle, sıfırlamayı yalnızca gerekli olduğunda gerçekleştirmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarları Kaydet ve Yeniden Başlat Die Bişi olcak ordan. Bazı modemlerdede Flash a kaydet olarak cıkabilir. (hafıza, flash, kaydet, yeniden başlat vb) gibi şeyler de olabilir

Saygılar..
  • İşte sorun orada,öyle ayarları kaydet gibi bir tuş yok,sadece uygula var o da reset atmadan direk uyguluyor ayarları....

Yok mu bilen
  • Modem menüsüne girdikten sonra Maintenance kısmının altındaki Diagnostic e tıkla ve içersindeki Dsl line gir oradaki Reset adsl Line bu işi yapar.
  • teşekkürler dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM ARAYÜZÜNE GİREMİYORUM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.