Şimdi Ara

Zyxel Modem Router Olarak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler. durumu kısaca özetleyeyim.normal olarak kullandığım usrobotics 9108 marka modem herhangi bir problemi yok internete falan giriyorum bi sıkıntı yok ama wireless alanını genişletmek istiyordum.bu nedenlede elimde bulunan zyxel p-660hw-t1 v3 marka modemi taktım. herhangi bir problem yok ama bazen internete girmiyor zyxel arayüzüne geliyor.3 bilgisayar var aynı ağda aynı anda internetleri gidiyor.bu zyxel i nasıl sadece router ve wireless olarak kullanabilriim ?

• Merhaba,

Sıkıntınız mesafe ise, bir Access Point ile bu işi çözersiniz..

Fakat, çevreniz de Wireless kullanıcı çoksa, frekans kanalını değiştirip denemeniz gerekir.

Modem içeriğine girin ve kablosuz ağ ayarları altın da Wireless Frekans kanalını farklı bir kanala alarak tekrar deneyin.
  • valla bnim bildiğim olmaz, olursa da öyle kopmalar yapar. çözümü zyxel'i alacaksın başa yan modem olarak, diğerlerini genişletmede kullan. oldu oldu, olmadı zyxel' siz dene bir de.
  • bende olmaz sanıyordum ama başka birinde gördüm modemi bildiğimiz dağıtıcı olarak kullanıyordu.bende şuanda USRobotics den gelen ethernet kablosunu Zyxel e taktım sonra Zxyel den pc ye bağlanacak ethernet kablosu taktım suanda internet var ama kopuyor bazen ekrana wireless şifresini kurun diye bi ekran geliyor kurdum şimdide başka bir ekran geliyor.
  • sen yanlış anladın sanırım. olmasına olur ama zyxeli dağıtıcı olarak kullandın mı hazmedemiyor demek istedim. yani bu durumdaki performansı o olmuş oluyor. gerçi modem olarak da kullandığında ne olur ona da bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Nisan 2012; 18:39:51 >
  • ZyXEL modemin yazılımını ftp.zyxel.com.tr mail adresinden bulup yükle sonra resetle resetleme işlemi bittikten sonra modemin DHCP özelliğini kapat ve kablosuz ağ ayarlarını yapılandır son olarak ise önünde bulunan modem ile zyxel modemi kablo ile bağla bu şekilde zyxel modemi ap olarak kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.