< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZYXEL EX3501-T0 ANA KONUSU (5. sayfa)

-
-
Hocam başka modemle bir test yapın önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı bir modem deneme şansım yok maalesef
Selam dostlar. Fibere başvurdum gelip bu modemi kurdular. Görevli şifreyi felen değiştirme güncelleme almaz dedi. Hangi şifreyi kastetti anlamadım ama arayüzde manuel güncelleme olayı yok. Arayüz giriş şifresini mi yoksa wifi şifresini mi kastetti niye değişince güncelleme almıyor niye manuel güncelleme yok anlamadım bilen aydınlatabilir mi ?
-
Arayüz giriş şifresini kastediyor. Zaten değiştiremiyorsun diye biliyorum. Modem modlu olduğu için manuel güncelleme olmuyor, superonline kendi guncelleme gönderiyor arada
süperonlineden kurtulup türktelekom fibere geçtim bu modeli verdiler zyxel 3501 kaldırıp keenetic titanı bağladım hopper ile mesh yaptım çok rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul seferi34 -- 1 Haziran 2025; 18:10:52 > -
Sayin arkadaslar bu modem Qos ayari bölümü yok mu bi turlu bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu modeme geçtiğimden beri sahibindennn sitesine giremiyorum.
ne evdeki MacBook safari tarayıcısından ne de işyerindeki Chrome tarayıcısından
ama MacBook a Chrome yükleyince girdi.
sizce sorun nedir? insan olduğunuzu doğrulamam gerekiyor diyor başarısız oluyor. modem ile mi ilgili?
başka çözümü mü var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X