Şimdi Ara

zyxel 661 wireless modem yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşa internetindeki sorun nedeni ile, yardım istedi, ben de kabul ettim. Modem zyxel 661 wireless, evimde internete girmek istediğimde ip olarak 192.168.1.1 girdiğimde pc kitleniyor, 192.168.1.15 girdiğimde ttnet adresini açıyor, sıkıştım kaldım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Selam arkadaşım şimdi bilgisayara girdiğin ip adresi 192.168.1.1 modemin kendi ip adresi olduğpu için sen bu ip adresini bilgisayarına girdiğinde çakışır sende klitlenmeye yol açmış bazende ip ardresi alamaz 0.0.0.0 der.
    192.168.1.15 dediğinde ise normal ip almışsın senin karşına gelen ttnet sayfası ise modeme girdiğin ttnet in verdiği kullanıcı adı ve şifre de sorun var sanırsam girerken yanlış girmişsin. birde zyxel modemlerde modemin sayfasına girip buda internet explorer a 1922.168.1.1 yazarak modemin sayfasına girersin gelen ekranda modemin modeli yazar ve şifre sorar standart olarak şifre 1234 dür değiştirilmedi ise biliyorsa şifresi yaz enter la sonra gelen ekranda modem ile ilgii ayarlar vardır orada ekranın sol tarafında "connetion wizard" vardır onu tıkla telekomdan yada super online dan nerden aldı isen onun kullanıcı adını misal olaran "kullaniciadi@ttnet" girersin şifreni girersin sonraki adımları takip ettiğinde connection test vardır onu tıkladığında senden 15sn ister sonun da sana bi rapor verir yeşil yazanlarda sorun yoktur ama kırmızı ile pass yazanlarda bi sorun vardır . şimdiden sana kolay gelsin yardım edebildi isem ne mutlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MudehJah -- 24 Şubat 2007; 18:03:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.