Şimdi Ara

[b]Zyxel 660hn-t1h'de firewall'da kural oluşturabilen var mı ?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel 660hn-t1h'de kural oluşturabilen arkadaş var mı ?
    Ayrıca eğer belli zaman aralığında modemin yazılımında kablosuz ağı kapatmayı seçmişseniz, bu zaman aralığında kablosuz ağı etkinleştiren düğme ile kablosuz açılamıyor...

Aldığıma alacağıma pişman oldum !

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 28 Nisan 2011; 21:43:40 >

• Sizin ürününüzde "Kural" oluşturulamıyor, öyle bir menü mevcut değil. yeni yazılımla birlikte kural oluşturma seçeneği gelecek sanırım..
    Kablosuz ağ sorunu hakkında da bilgim yok açıkçası =)
  • Merhaba,

Aynı modemi ben de kullanıyorum, resim çerçevesi özelliği gayet güzel.
    Kural oluşturma şu anki yazılımda da var, kılavuzda anlatılıyor. Daha gelişmiş kural oluşturma özelliği yeni yazılımda gelecekmiş, yeni yazılımda başka ekstra özellikler de gelecekmiş, özellikle online oyunlarla ilgili.

WEB arayüzünden kablosuz ağın kapalı olacağı saatleri ayarlarsan ve kapalı olan bir zamanda WLAN on/off butonundan açmaya kalkarsan tekrar kapanır, çünkü arayüzde kapalı olun demişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pineke

Merhaba,

Aynı modemi ben de kullanıyorum, resim çerçevesi özelliği gayet güzel.
    Kural oluşturma şu anki yazılımda da var, kılavuzda anlatılıyor. Daha gelişmiş kural oluşturma özelliği yeni yazılımda gelecekmiş, yeni yazılımda başka ekstra özellikler de gelecekmiş, özellikle online oyunlarla ilgili.

WEB arayüzünden kablosuz ağın kapalı olacağı saatleri ayarlarsan ve kapalı olan bir zamanda WLAN on/off butonundan açmaya kalkarsan tekrar kapanır, çünkü arayüzde kapalı olun demişsin.

Modemin menüsünde firewall seçeneği yok...Dolayısıyla kural oluşturma şansı yok...
    Ayrıca wireless'in kapanması istenen saat aralığında ihtiyaç duyulduğunda düğmeye basarak wireless'i açamamak bence mantıksızlık.
    Diğer modemimde (zyxel 660hw-t1 v3) wireless'in kapanması istenenen saat aralığında ihtiyaç duyduğumda wireless düğmesine basarak açabiliyorum...

Bence yazılımı tam olarak hazırlanmadan bu modem piyasaya sürülmüş...

Ama modemin performasına diyecek yok...

• Mevcut yazılımda da ekteki gibi kural tanımlayabiliyorsun. Bu menünün daha da geliştirileceği bilgisini aldım çağrı merkezinden.

• eve bu modemden almaya niyetim var,

mevcut kablolu modem ömrünü tamamladı tamamlayacak, dedim kablosuz alayım.
    misafirlerin notebook'a falan kablo çekmek zahmetli oluyor, telefonları bağlayamıyoruz.

Genel kullanım 8mbit bağlantı ile: internetten video (tivibu), web lig tv, online fps oyunları, torrent.

araştırırken çerçeveli olmasını beğendim ve özelliklerine baktım, gayet yeterli duruyor.

kullananlar memnun mu üründen?
    alt alta olan iki daire katı arasında sorunsuz kullanım olur mu?
    ekran gösterimi kaç piksel, bu bilgi herhangi bir yerde yok, sd kart mı usb mi destekliyor?

bir de acaba resimleri gösteren işlemler modemin işlemcisinden mi yiyor,
    bu modemin çalışmasına olumsuz bir etkide bulunabilir mi...

şimdiden teşekkür ederim...

exada 122 lira, sanırım oradan alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 11 Mayıs 2011; 14:10:20 >
  • Merhaba,

Modemin çerçeve özelliği seni yanıltmasın, standart 10x15 fotoğraf koyabiliyorsunuz ön tarafına, digital çerçeve değil yani. Olsa bu fiyata zaten alamazsın :-)
    Ama analog fotoğraflarını koyarak eski günlerini yad edebiliyorsun. Modemin odada yer kaplayan bir nesne olmaktan çıkıp, bir iş görüyor. Kabloları arkadan bağlayabilmen sayesinde görüntü kirliliği de ortadan kalkıyor.

Kapsama alanınma diyecek yok, mevcut durumda Kablosuz çıkış gübü %50 olarak geliyor, yeterli görmüyorsan WEB arayüzünden %100'e artırabiliyorsun.

Hayırlı olsun şimdiden, Vatan'da, Teknosa'da vs %10 indirim var bu ay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler bilgiler için.

abimle kritik yapıyorduk, sonra dank etti dijital çerçeve olmadığı
    dediğin gibi dijital çerçeveler zaten o fiyattan başlıyor. kendi kendimi dumur ettim.

fotoğraf çerçeveli şekilde de güzel kesinlikle. demek %50 ile geliyor, biz ayar yapabiliyoruz. bu iyiymiş.
  • ekteki resimdeki gibi kablosuz çıkış gücünü %50'den %100'e artırabilirsin. Yalnız artırmak gereksizse, kablosuz performansından memnun isen gerek yok boşuna artırmaya.

• ekteki resimdeki gibi kablosuz çıkış gücünü %50'den %100'e artırabilirsin. Yalnız artırmak gereksizse, kablosuz performansından memnun isen gerek yok boşuna artırmaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.