Şimdi Ara

Zyra Skiller ! ( Leaked )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nearby Allies and Flytraps (within 1000 range) gain 8/10/13/15/18/20% increased Health Regen.
    Q -- Flytrap (CD: 24, 22, 18, 16, 14 seconds) 40/45/55/65/75 Mana
    Plants a sapling that after 10 seconds grows into a predatory flower rooted at the target location with 20/25/30/45/50 AD (+ 15% AP), 10/15/20/25/30 Armor/ Magic Resist, and health equal to 30/34/38/42/45% of Zyra's maximum HP (at the time of casting).
    For every minute after sprouting, the plant grows, gains 8 AD, additional attack range, and an additional 8% health. This effect can stack up to 5 times. At max stacks, Flytrap attacks slow the enemy by 15%.
    If more than 5 Flytraps are within a 800(?) radius, the oldest Flytrap within that area will wither and die after 10 seconds.
    Flytraps deal half damage to turrets.
    (Grants limited vision, and awards 10/12/14/16/18 gold on kill depending on how many stacks they have)

W -- Take Root (CD: 16/15/14/13/12 seconds) 65/70/80/95/110 Mana
    Summons vines from target area (range 750) that latches onto nearby champions, slowing them by 15%. If they remain close enough to the cast area for 1.5 seconds, they will be rooted for 1/1.5/2/2.5/3 seconds and dealt 80/120/160/200/240 (+ 50% AP) magic damage.

E -- Thornbush (CD: 12 seconds) 60/65/70/80/90 Mana
    Passive: Zyra's basic attacks deal additional physical bleed damage 12/18/24/30/36 (+ 10% AP) over 6 seconds. (Stacks)
    Active: Zyra summons thorny vines from the ground (800 Range) that slows enemies by 14/18/24/32/40% and deals 20/28/36/44/52 (+ 30% AP) magic damage per second to enemies caught in the effect. AOE lasts for 6 seconds.

R -- The Living Forest (130, 120, 110 seconds) 150 Mana
    Passive: Zyra regenerates .3/.6/1% of her max Mana every five seconds.
    Active: Instantly heals all Flytraps within 2000 Range, and uproots them, giving them high mobility and promoting them two stages for 15/20/25 seconds. Uprooted Flytraps are uncontrollable, but prioritize champions and return to their previous locations to root if they survive the duration. Flytraps gain 10/25/35 (+15% AP) AD and 50% additional armor and magic resist for the duration of this effect.
    Zyra also increases the ability power of herself and her teammates in range of the spell by 15/25/45 for the duration of the effect.

Resmi açıklama değil. Birçok yabancı sitede " Leaked " olarak paylaşılmış. Sızmış bilgiler yani. Resmi olarak paylaşılmamış.

Edit : Yazım hatası.
    Edit 2 : Bana Heimerdinger'i anımsattı biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoi. -- 13 Temmuz 2012; 1:47:56 >

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott

• İlginç skilleri varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 13 Temmuz 2012; 1:57:46 >

Bu arada Şu Q skilini beğendim Heimer tarzı ama controllable imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Underrated > Overrated
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    14 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Instabuy'a kesinlikle deger. Q skillini cok begendim ultisi de sanirim o diktigi bitkileri dusmanlari takip edebilir yapiyor. Baya hos olmus. :) Umarim bu bilgiler dogru cikar.

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Instabuy'a kesinlikle deger. Q skillini cok begendim ultisi de sanirim o diktigi bitkileri dusmanlari takip edebilir yapiyor. Baya hos olmus. :) Umarim bu bilgiler dogru cikar.

Anladığım kadarıyla o Q ları hareket edebiliyor ama Ulti açınca bonus statlar kazanmak bir yana Uncontrollable oluyorlar. Yani Ulti açıkken yürütemiyorsun Q'larını..

Kocaeli Üniversitesi
  • ne cd varmış abooo

Instabuy'a kesinlikle deger. Q skillini cok begendim ultisi de sanirim o diktigi bitkileri dusmanlari takip edebilir yapiyor. Baya hos olmus. :) Umarim bu bilgiler dogru cikar.

Ben de öyle umuyorum. Bana gayet hoş geldi skiller. Kolay bir Champion olmayacak...

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • heimer çöp olur bunun yanında

• Şimdi biri rooftrellen der ben söyliyeyim.Şaka bir yana güzel bir champ sonuçta,oyun stili dedikleri gibi değişik zaten sıradan ap nuker gelmemesi daha iyi olmuş böyle championlar da gerekli.Ki nuke yapar bu gene,yaptırırlar
  • yanlız ilk görüşte heyecanlandırıyordu böyle sarmaşık falan atıcak bind/stun falan bekliyodum açıkçası, fakat bu da iyi bekleyip görücez.

Orijinalden alıntı: Fields of Justice

quote:

Anladığım kadarıyla o Q ları hareket edebiliyor ama Ulti açınca bonus statlar kazanmak bir yana Uncontrollable oluyorlar. Yani Ulti açıkken yürütemiyorsun Q'larını..

Yanlis anlamissin. Soyle oluyor;

Q yu koydugu yerde 10 sn sonra bitki aciyor heimer'in turretlari gibi vuruyor. Ultiyi kullaninca bitkiler koklerinden kurtuluyor ve yakindaki bir dusmani (champ oncelikli) takip ederek ona saldiriyor. Eger ulti bitince bitki olmemisse ilk koyuldugu yere geri donuyor. Bence cok yaratici olmus. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.