Şimdi Ara

ZX (ZhuXian) Online CBT (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo bence oyunun oynayıs tarzı bu degıl adama attack verıyosun beklıyosun sonra 1 sn adama target 2 sn adam vurus goruntusu gelıuyo bu bır delaydır
    Hadı olmadı dıyelım ben 4 kere bsarken skıll ıcın o 2 kere yapıyo bu lag degılde nedır? Bence yada ınsallahg OB bu iş cozulecektır

Orjinalden alıntı: ZeeMTR

Yoo bence oyunun oynayıs tarzı bu degıl adama attack verıyosun beklıyosun sonra 1 sn adama target 2 sn adam vurus goruntusu gelıuyo bu bır delaydır
    Hadı olmadı dıyelım ben 4 kere bsarken skıll ıcın o 2 kere yapıyo bu lag degılde nedır? Bence yada ınsallahg OB bu iş cozulecektır

Tabi ki oyunda hic lag yok diyemem. Fakat ben genellikle geceleri oynadigim icin sanirim öyle uzun süreli gecikmeler hic yasamadim. Cok rahat bir sekilde oynayabildim hep. Zaten oyuncu sayisi da cok fazla degil, OBT olduktan sonra da server'larin pek sıkıntı verecegini sanmiyorum.

Bu arada oyun icin genel bir tiyo vereyim baslamak isteyen arkadaslara. Eger warrior karakter kullanmaktan zevk aliyorsaniz Ghost King okulunu, rogue (tam da rogue gibi sayilmaz ama) karakteri kullanmaktan zevk aliyorsaniz Bonding Bliss okulunu, eger mage karakter kullanmaktan zevk aliyorsaniz Azure Cloud okulunu, priest karakter kullanmaktan zevk aliyorsaniz Heaven Sound okulunu secebilirsiniz. Ghost Witchery okulu ise sanirim hem büyüleriyle hem de yakin ataklariyla hybrid bir klass egitimi veriyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 23 Aralık 2008; 17:54:11 >

• O delay server ın bulundugu yerden dolayı ph server oldugundan gecikmeler oluyor cok fazla kisi varsa bu artıyor.Dua edin ip block gelmesin hos e-games yapmıyor ama bizim yavaslıgımız onlarada sorun yarattıgından cogunlukla ph serverlar ip ban koyar yakında cubizone ninde serverı acılıcak fakat onuda biyerinde okudugumda bize sorun yaratıcak biyerdeydi server ları.Bence pek duzelmesini beklemeyin ben deneyin bilgi edinin diye sundum sunarkende soyledim zaten en basından lag olucagını ob de ve cubizone nin serverında denedikten sonra karar verilebilir...

Hunter ben priston tale 2 de ındırdım ona bakıcam senınde ACC var mı varsa bır bakma ımkanı saglarmısın bana ?,
    Yada bırkac cozum soylesen...
  • indiriyoruz bakalım. güzeldir insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 27 Aralık 2008; 21:50:31 >
    By ZeeM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeeMTR

Birsey sorucma ındırdıktn sonra kımse patch yapabıldımı ? sayfa gostermıyo dıyor sonra biraz zaman gecınce Failed patch diyor sonra start game diyordu...
    Ama simdi OB ya gecmesını beklıyorum...Su delayda olmassa cok guzel bir oyuna benziyo hic olmadi denedııgım en ıyıoyun RF ındıremedım ve deneyemedım...

evet paket yüklenmiyo ama oyuna yinede girilebiliyor.10-15 dakka sonra korece bi soru çıkıyo yanlış cevaplarsan seni oyundan atiyo .yaklaşık 5 dakka oyunna giremiyon banlı kalıyosun

Evt open beta clientini indirdim.Ve update etmiyor sanırım aralık 28 oyun açılıcak.O zaman update yapcaz.

@golddragonx

Bu arada oyuna nasıl giriliyor anlamadım nerde 10-15dk bekliycez hangi menüde Username-passaword ekranındamı 15 dk bekliycez biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim.

Orjinalden alıntı: Mehriyet

ZX (ZhuXian) Online CBT

Evt open beta clientini indirdim.Ve update etmiyor sanırım aralık 28 oyun açılıcak.O zaman update yapcaz.

@golddragonx

Bu arada oyuna nasıl giriliyor anlamadım nerde 10-15dk bekliycez hangi menüde Username-passaword ekranındamı 15 dk bekliycez biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim.

ZXPH var ona tıkla sonra ' play now 'altif olacak. ama server yok. ob bekle

• ufak bir patch dosyasından sonra sorun çözülüyor.Oyunu bir arkadışmla bende deniyorum ama lag var bariz.900ms lik pingler var 20 lvl e kadar moblar agresif değil pvp yapmıyacaklar içinde sorun olmaz.;Ama farm yaparken birisi gelip sizin keseceğiniz mobu önceden keserse o olmaz işte ayrıca avrupa olayından haber varmı sağlam bir server olmadan aoyuna devam etme isteğim olmuyor

Asagidaki linkten patch'i indirin.

http://files.filefront.com/ZXOBT+Fix12808rar/;12791493;/fileinfo.html

Indirdiginiz patch'in icerisinde ".txt" uzantili iki adet dosya ("updateserver.txt" ve "serverlist.txt" dosyalari) mevcut. Bu iki dosyayi "READ ME FOR INSTRUCTIONS.txt" isimli dosyanin icerisinde, size verilen bilgiler dogrultusunda uygun yerlere kopyalayip öncekilerle degistirin. Daha sonra launcher'i tekrar tikladiginizda patch icin pencere acilacak. Acilan pencerede patch server'ini secip tamam dedikten sonra belli bir süre patch yapiyor. Patch tamamlandiktan sonra "Play Now" butonu aktif hale geliyor.

NOT: Patch sonrasinda Client Version 14 olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 29 Aralık 2008; 2:10:25 >

• valla ben indirdim herşeyini yaptım 20 lvl oldum devam kasıyorum süper :D

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

@Mehriyet

Asagidaki linkten patch'i indirin.

http://files.filefront.com/ZXOBT+Fix12808rar/;12791493;/fileinfo.html

Indirdiginiz patch'in icerisinde ".txt" uzantili iki adet dosya ("updateserver.txt" ve "serverlist.txt" dosyalari) mevcut. Bu iki dosyayi "READ ME FOR INSTRUCTIONS.txt" isimli dosyanin icerisinde, size verilen bilgiler dogrultusunda uygun yerlere kopyalayip öncekilerle degistirin. Daha sonra launcher'i tekrar tikladiginizda patch icin pencere acilacak. Acilan pencerede patch server'ini secip tamam dedikten sonra belli bir süre patch yapiyor. Patch tamamlandiktan sonra "Play Now" butonu aktif hale geliyor.

NOT: Patch sonrasinda Client Version 14 olmali.

Bilgi için eline sağlık.Ama ben oyun açılır açılmaz yaptım yani ilk girenlerdenim.Ama bilmiyenler için yararlı bilgi 15Lvl oldum oyunda.Ghost Whitcher oldum class olarak.

Am şu Priston Tale 2 yi inanılmaz derecede merak ediyorum.Ocakta OB olucakmış bakalım.

• @Mehriyet

Problemi cözdügünüzü bilmiyordum. Bu arada ben de lvl16 Azure Cloud ögrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 29 Aralık 2008; 14:35:18 >

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

@Mehriyet

Problemi cözdügünüzü bilmiyordum. Bu arada ben de lvl16 Azure Cloud ögrencisiyim.

Oyuna giricek vaktin varsa buluşak kasarız.Oyundaki Nickim Mehriyet Heyang City gel.

Senin oyundaki ismin nedir.

Ama şu Priston Tale 2 yi inanılmaz derecede merak ediyorum.Ocakta OB olucakmış bakalım.

bence
    hiç bekleme cok kötü bi oyun cb sini oynadım grafik denen bişey yok tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :):) bu arada Zhuxian online de bana ulasmak isteyenler nick Haunted suan bakım varmış carsamba ya kadar sürcek sanırım ://// :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 29 Aralık 2008; 15:18:42 >

Orjinalden alıntı: osmanlubu

quote:

Ama şu Priston Tale 2 yi inanılmaz derecede merak ediyorum.Ocakta OB olucakmış bakalım.

bence
    hiç bekleme cok kötü bi oyun cb sini oynadım grafik denen bişey yok tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :):) bu arada Zhuxian online de bana ulasmak isteyenler nick Haunted suan bakım varmış carsamba ya kadar sürcek sanırım ://// :(((((

Valla ben yinede bi denerim hoşuma gitti grafikleri.Ben şu anda oynuyorum oyunu bakım falan yok.

• quote:

Valla ben yinede bi denerim hoşuma gitti grafikleri.Ben şu anda oynuyorum oyunu bakım falan yok.

bakım başlıcak heralde bilmiorum please log off maintance falan yazıordu ...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.