Şimdi Ara

Zuras vs Justice League (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

1970 zuras >>> post crisis süperman
    Bu nerden çıktı ?
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    kardeşim zuras hakkında argümanın varsa bizlede paylaşırmısın ? en verimli bulduğum siteyi attım anlaşılan sende bir şey biliyorsun zuras kim bize anlatırmısın ?
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Dc zeusu source domine edecek kadar güçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    marvel zeus >> jl alır aç konusunu istersen :D
    ben dc zeus'u ile karşılaştırma mı yaptım zuras'ı ?
  • quote:

marvel zeus >> jl alır aç konusunu istersen :D
    Supermanden dayanıklılık konusunda önde demişsiniz hocam. Ona dedim ben.

Bekle fate vs strange sonuçlansın onu da açarız :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Zuras hakkında yazılanları okudum zaten elde kıt bir Kaynak var o kaynaklara görede Jlyi alamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    zeus'un dayanıklığı >> süperman zaten. açın konusunu birisi skyfather diyerleri solar system
    ben nededimki zaten ?

1970 lerdeki featli zuras > post-crisis jl

güncel featli zurhas << post-crisis jl

yani kıt kaynak zaten o yüzden karar vermedik kimin alcağını konuyuda kapattık kahraman baykuşda. ama fetsizliğinden ötürü jl alır. ama 1970'i saymazsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 31 Ağustos 2018; 16:46:3 >
  • quote:

zeus'un dayanıklığı >> süperman zaten. açın konusunu birisi skyfather diyerleri solar system
    Zuras ile karşılaştırıyorduk ne ara Zeusa gitti ??

Biri solar system demekle olmuyor o işler. Solar system dediğin dayanıklılık konusunda değil. Genel güç konusunda solar system.

Evrensel atak tanklamışlığı var Zeusun dayanıklılığı nasıl >> Superman oluyor ?

Onu geçtim Odin'in dayanıklılığı << Supermanın dayanıklılığı iken Zeus nasıl >> oluyor
  • quote:

ben nededimki zaten ?

1970 lerdeki featli zuras > post-crisis jl

güncel featli zurhas << post-crisis jl

yani kıt kaynak zaten o yüzden karar vermedik kimin alcağını konuyuda kapattık kahraman baykuşda. ama fetsizliğinden ötürü jl alır. ama 1970'i saymazsak
    İstediğini say. 2 türlüde JL alıyor.
    siz dediniz jl zeus'u alabilir diye.

ortalamada solar system her levelleri.

hepsinin en büyük feat'ini almaya devam ediyorsunuz ortalama diyoruz yani oda solar system filan.

odin = zeus genelde. ama dayanıklıkda zeus öndedir güçte odin öndedir ikisinin herşeyi aynı olcak diye kural yok
    1970 featli zuras jl'yi alır

güncelde jl alır iki türlüde jl alır diye bir durum yok.
  • Kapışırlarken Zuras enerji kalkanı oluşturur. Fate gelip o kalkanı açar ve Zuras'a tek atar konu kapanır
    fate'yi vs ye koymadım kim getirdi onu neyse zaten konu benim için kapalı. marvel zurhas'a feat yükliyene kadar jl alır eğer featleri artarsa o zaman konuşuruz uzatmaya gerek yok
  • quote:

siz dediniz jl zeus'u alabilir diye.

ortalamada solar system her levelleri.

hepsinin en büyük feat'ini almaya devam ediyorsunuz ortalama diyoruz yani oda solar system filan.

odin = zeus genelde. ama dayanıklıkda zeus öndedir güçte odin öndedir ikisinin herşeyi aynı olcak diye kural yok
    Alır zaten. Zeusun ne featleri varmış Odine eşit ?

Hepsinin en büyük featlerini almaya devam ediyorsunuz diyosun. Zaten Supermanın maruz kaldığı evrensel atak sayısı az. Galaksi level de tanklamışlığı var supernovalarıda tanklamışlığı var.
  • quote:

1970 featli zuras jl'yi alır

güncelde jl alır iki türlüde jl alır diye bir durum yok.
    İki türlüde alamaz. Onu geçtim zaten bir süreliğine güçleniyor diyen siz değilmiydiniz. O süre bitene kadar ölen bir kişinin çıkacağını sanmıyorum. Süre bitincede tokat manyağı yaparlar
    bir çok yabancı forumlarda tartışılmış bakabilirsiniz hepsinde yenişemezler demişler. zaten çoğu forumda bir tutuluyor. sadece zeus'un hikayesi az odin'in fazla o kadar.

evrensel atak sayısı az bende ondan bahsediyorum ortalamayı aldığımızda solar system ediyor. bir yabancı forumda süperman'in dayanıklığına evrensel-galaksi filan dendiğinde dalga geçerler.
    iki türlüde alamaz diye durum yok. şu cümleyi anlıyamadım ?

bu arada zaten featsiz bir adamı varsayım ile konuşmak zorundayız ama siz eminsiniz sıkıntı orda. featlere baktığımızda jl bastırıyor zaten ?
  • quote:

bir çok yabancı forumlarda tartışılmış bakabilirsiniz hepsinde yenişemezler demişler. zaten çoğu forumda bir tutuluyor. sadece zeus'un hikayesi az odin'in fazla o kadar.

evrensel atak sayısı az bende ondan bahsediyorum ortalamayı aldığımızda solar system ediyor. bir yabancı forumda süperman'in dayanıklığına evrensel-galaksi filan dendiğinde dalga geçerler.
    Kızıl güneşe maruz kaldığında 50 solar systemlik bir atak tanklıyor ama dayanıklılığı yine solar system diyosunuz.

Neden dalga geçsinler o kadar feat varken ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.