Şimdi Ara

Zürafa Sokakağa Gözlem Gezim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde bilirsiniz, arkadaşlarınızla konuşurken bir kerede olsa bu yerin adı geçmiştir sizde nasıl nerdedir merak etmişsinizdir :) Hatırlamıyorum bi gün muhabbeti geçmişti arkadaşlarla aramızda nasıl bi yer Vesayre şeklinde :) Çok şükür ihtiyaç hiç olmadı gitmedim , ama bugun eminönündeydim.Ordan karaköy'e geçtim galata kulesini görcem ne zamandır aklımda, uzun zaman oldu gitmeyeli.Neyse çıkıyorum bi yokuştan millet bana bakıyo dedim ne oluyoruz :D Gerçeği az sonra anladım sol tarafa bi baktım 18 yaşından küçükler giremez yazısı.. Dedim meşhur mekan burası herhalde ..Kimlik gösterdim içeri girdim tipimde az çok var 10 15 metre yürüdüm baktım yarı çıplak kadınlar laf atıyolar '' Bişi sorcam az gelirmisin , Kalmasanda bi gel bişi söylicem ......
    Ben tabi alışkın olmadımdan ortama kibar feyzo styla ''Teşşekür ederim yok ben almım '' şimdi bile gülüyorum :D :) Vizitede 35 tl bu arada .. Neyse sokağın sonuna doğru ınmeye başladım. Sokağın en sonunda bi pazarlık dönüyodu dedim dikkat dağıtmim dönim .Neyse tekrar geri döndüm laf atmalar aynı tam gaz .. Ama o niyetle girmedim için sallamadım .. Sonra çıktım sokaktan gittim .. Fiziksel gözlemlerim Koku olarak abartılı pis bi koku yok ama rada bir takım sesler geliyo sanki sokağın ortasında oluyo hadise :)) Kadınlar iyiside var yaşlısıda ve yarı çıplaklar .Anlarsınız işte micro mini gecelik filan .. Güvenlik tam bi fırlama :)) Dedim usta sokağın sonu bi yere çıkıyomu ,Pis bi sırıtmayla yok çıkmıyo dedi...Dedim merak ettim giricem de ondan sordum dedim.. Oda fazla merak iyi değildir dedi ama makara yapıyoruz hani ciddii değil x rayden geçmedim o derece sardık adamlarla :) Polis üniforması yoktu yoktu üzerlerinde özel güvenlik yazıyodu :) İşte bu kadar merak eden arkadaşlar vardır diye paylaştım .Kötü niyetli algılandıysa hepinizden özür dilerim ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chechnya -- 16 Ekim 2012; 1:08:59 >

• Okumayın demek isterdim ama okuyabilecek babayiğit varsa buyursun okusun kardeşim
  • Alın beyler burdan okuyun

Sizde bilirsiniz, arkadaşlarınızla konuşurken bir kerede olsa bu yerin adı geçmiştir sizde nasıl nerdedir merak etmişsinizdir :) Hatırlamıyorum bi gün muhabbeti geçmişti arkadaşlarla aramızda nasıl bi yer Vesayre şeklinde :) Çok şükür ihtiyaç hiç olmadı gitmedim , ama bugun eminönündeydim.Ordan karaköy'e geçtim galata köprüsüne görcem ne zmandır aklımda uzun zaman oldu gitmeyeli çıkıyorum bi yokuştan millet bana bakıyo dedim ne oluyoruz :D Gerçeği az sonra anladım sol tarafa bi baktım 18 yaşından küçükler giremez yazısı.. Dedim meşhur mekan burası herhalde ..Kimlik gösterdim içeri girdim tipimde az çok var 10 15 metre yürüdüm baktım yarı çıplak kadınlar laf atıyolar '' Bişi sorcam az gelirmisin , Kalmasanda bi gel bişi söylicem ......
    Ben tabi alışkın olmadımdan ortama kibar feyzo styla ''Teşşekür ederim yok ben almım '' şimdi bile gülüyorum :D :) Vizitede 35 tl bu arada .. Neyse sokağın sonuna doğru ınmeye başladım. Sokağın en sonunda bi pazarlık dönüyodu dedim dikkat dağıtmim dönim .Neyse tekrar geri döndüm laf atmalar aynı tam gaz .. Ama o niyetle girmedim için sallamadım .. Sonra çıktım sokaktan gittim .. Fiziksel gözlemlerim Koku olarak abartılı pis bi koku yok ama rada bir takım sesler geliyo sanki sokağın ortasında oluyo hadise :)) Kadınlar iyiside var yaşlısıda ve yarı çıplaklar .Anlarsınız işte micro mini gecelik filan .. Güvenlik tam bi fırlama :)) Dedim usta sokağın sonu bi yere çıkıyomu ,Pis bi sırıtmayla yok çıkmıyo dedi...Dedim merak ettim giricem de ondan sordum dedim.. Oda fazla merak iyi değildir dedi ama makara yapıyoruz hani ciddii değil x rayden geçmedim o derece sardık adamlarla :) Polis üniforması yoktu yoktu üzerlerinde özel güvenlik yazıyodu :) İşte bu kadar merak eden arkadaşlar vardır diye paylaştım .Kötü niyetli algılandıysa hepinizden özür dilerim ...:)

• Zürafa sokağın eski Zürafası yok diyorlar, doğru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha 35 mi olmuş. 3 sene evel 20 tldi. Hele bir bayramda gidin makaranın kralı dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Alın beyler burdan okuyun

Sizde bilirsiniz, arkadaşlarınızla konuşurken bir kerede olsa bu yerin adı geçmiştir sizde nasıl nerdedir merak etmişsinizdir :) Hatırlamıyorum bi gün muhabbeti geçmişti arkadaşlarla aramızda nasıl bi yer Vesayre şeklinde :) Çok şükür ihtiyaç hiç olmadı gitmedim , ama bugun eminönündeydim.Ordan karaköy'e geçtim galata köprüsüne görcem ne zmandır aklımda uzun zaman oldu gitmeyeli çıkıyorum bi yokuştan millet bana bakıyo dedim ne oluyoruz :D Gerçeği az sonra anladım sol tarafa bi baktım 18 yaşından küçükler giremez yazısı.. Dedim meşhur mekan burası herhalde ..Kimlik gösterdim içeri girdim tipimde az çok var 10 15 metre yürüdüm baktım yarı çıplak kadınlar laf atıyolar '' Bişi sorcam az gelirmisin , Kalmasanda bi gel bişi söylicem ......

allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Alın beyler burdan okuyun

Yazı buyukluğunu atlamışım Sağolasın kardeş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokakta bulduğum kedi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Zürafa sokağın eski Zürafası yok diyorlar, doğru mudur

Daha önce hiç gitmedim ki o yüzden cevap veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chechnya -- 16 Ekim 2012; 0:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Oha 35 mi olmuş. 3 sene evel 20 tldi. Hele bir bayramda gidin makaranın kralı dönüyor.

Bayramda kalabalık olur. o kadar , o işe gelmiş insan arasında olmak istemem açıkçası :)
  • Arkadaşlar bende tarifi yazayım orası Zürafa Sokak olarak geçer ama bulması güçtür Demir kapılarla örtülüdür sokak bu sebepten önce ALAGEYİK SOKAĞI bulmanız gerek o sokakta zaten kendini belli ediyor zürafa sokak girişi aratın haritadan ALAGEYİK sokak. 30-40 Yaş arası Şişman yarı çıplak kadınlar genelde vardır ancak öyle zamanlar olurki 20-25 yaşlarında genç kızlarda var tabi vaktini ayarlamak lazım herzaman piyasada değiller viziteleri 30-40 arası hatunlarla aynı merak etmeyin.
    Bir ara gittiğimizde belki inanmıyacaksınız ancak rastgelenler bilir Kumarhanelerdeki gibi boynunda tezgah puro satan kızlar gibi Boynunda kondom satanlar falan var Ağzıyla takıyorlar bide ekstra ücretle.

(Not: Hizmetten asla faydalanmadım makarasına içeri girip çıkanlardanım )

• quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

Arkadaşlar bende tarifi yazayım orası Zürafa Sokak olarak geçer ama bulması güçtür Demir kapılarla örtülüdür sokak bu sebepten önce ALAGEYİK SOKAĞI bulmanız gerek o sokakta zaten kendini belli ediyor zürafa sokak girişi aratın haritadan ALAGEYİK sokak. 30-40 Yaş arası Şişman yarı çıplak kadınlar genelde vardır ancak öyle zamanlar olurki 20-25 yaşlarında genç kızlarda var tabi vaktini ayarlamak lazım herzaman piyasada değiller viziteleri 30-40 arası hatunlarla aynı merak etmeyin.
    Bir ara gittiğimizde belki inanmıyacaksınız ancak rastgelenler bilir Kumarhanelerdeki gibi boynunda tezgah puro satan kızlar gibi Boynunda kondom satanlar falan var Ağzıyla takıyorlar bide ekstra ücretle.

(Not: Hizmetten asla faydalanmadım makarasına içeri girip çıkanlardanım )

Zaten makarasını çevirmek bana kalırsa hizmetten daha zevkli :)

• hİZMETTEN FAYDALANMAYANLAR NEDEN FAYDALANMADINIZ?

HEPİNİZ GAY MISINIZ YOKSA HEPİNİZİN ADRİANA LİMA GİBİ SEBGİLİSİMİ VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

hİZMETTEN FAYDALANMAYANLAR NEDEN FAYDALANMADINIZ?

HEPİNİZ GAY MISINIZ YOKSA HEPİNİZİN ADRİANA LİMA GİBİ SEBGİLİSİMİ VAR

Piyasada o kadar kız var en ezından bu kadar kullanılmış değil .Onlara mis gibi hem duygusal hem cinsel yaşmak varken ne gerek var bunlara .Biraz tipi olsun yeter para harcamaya gerek yok
  • karaköyüne batak atardık eskiden hey gidi günler hey
  • Kadem sokakta iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Kadem sokakta iyidir.

Oda mı Karaköy'de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chechnya

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Kadem sokakta iyidir.

Oda mı Karaköy'de ?

Evet. Tramvay yolunun altında leblebici şaban sokağın içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

karaköyüne batak atardık eskiden hey gidi günler hey

Aşmışsınız usta siz
  • Okumadım ama zürafa sokak ne genel ev felanmı var orada?
  • Kaç kişi şu siteye girdi

http://whos.amung.us/stats/2rwkr1n7ivea/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.