Şimdi Ara

Zuma tarzı küçük oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar zuma tarzı oyunlar nelerdir ya yani tarzı derken böyle emekli tayfası mı ne diyeyim onların oynayabileceği basit oyunlar. yani zumanın başka bi tarzı değil de o basitlikte oyunlar.tumbleguns falan değil yani.

• bazen büyük oyunlardan sıkılırsın zuma gibi oyunlar kafa rahatlatır. Ben ''Angry Birds '' tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya-H.

bazen büyük oyunlardan sıkılırsın zuma gibi oyunlar kafa rahatlatır. Ben ''Angry Birds '' tavsiye ederim

Dostum o tarz değil ya ben oynamayacağım şu an sınava hazırlanıyorum da annem oynayacak yani böyle çok kabiliyet gerektirmeyen oyun istiyordum açıkcası yani. şu anda bejeweled diye bişey buldum da onun alternatifi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonsaider

quote:

Orijinalden alıntı: Kaya-H.

bazen büyük oyunlardan sıkılırsın zuma gibi oyunlar kafa rahatlatır. Ben ''Angry Birds '' tavsiye ederim

Dostum o tarz değil ya ben oynamayacağım şu an sınava hazırlanıyorum da annem oynayacak yani böyle çok kabiliyet gerektirmeyen oyun istiyordum açıkcası yani. şu anda bejeweled diye bişey buldum da onun alternatifi?

anladım . bu tars oyunlara bir isim deniyordu ama unuttum. şu küçük oyun siteleri var örneğin kraloyun gibi onun gibi sitelerde istediğin oyunlara bak ve internetten indir vardır bir yerlerde.
  • Feeding Frenzy™--Montezuma 2 Montezuma 3 eşleştirme oyunu daha fazlası için popcap games e bakabilirsin bide Plants and Zombies var yılın oyunu seçilmişti bi ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.