Şimdi Ara

zuma shoes zumashoes alan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Zumashoes olarak bir ayakkabı markası var çok hoş modelleri var fakat internette hiç bir yokrum inceleme bulamadım
    ayakkabıdan alıp kullananlar varmı acaba varsa memnunmusunuz rahatmıdır birde fotoğraf çekip paylaşabilirsimisiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zuma Shoes Kapandı mı?

Zuma Shoes mağazalarının Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırdığına dair haberler kulağınıza gelmiş olabilir. Bu haberlerin doğruluğunu merak ediyor olabilirsiniz.

Bilgilerimize göre, Zuma Shoes'un Türkiye'deki tüm mağazaları kapatıldı. Şirketin resmi açıklamalarına göre, küresel ekonomik koşullar ve değişen perakende sektörü nedeniyle bu zor kararın alındığı belirtilmektedir.

Zuma Shoes'a ait fiziksel mağazaların artık Türkiye'de hizmet vermediğini, ancak şirketin çevrimiçi mağazasının hala faaliyette olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, Zuma Shoes ürünlerine çevrimiçi olarak ulaşmaya devam edebilirsiniz.

Sonuç olarak, Zuma Shoes'un Türkiye'deki fiziksel mağazaları kapandı, ancak çevrimiçi mağazası hala hizmet vermeye devam etmektedir. Zuma Shoes'a ulaşmak için çevrimiçi mağazasını ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu soru çok yerde sorulmuş ama daha cevap almamış. Bende merak ediyorum acaba ne durumda alanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar ben çok ayakkabı almayı seven biri değilim zor beğenirim pahalida almam zumayı yaklaşık 5 6 ay önce aldım gayette memnunum bir kaç rengini daha almayı düşünüyorum umarım yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaiBatSu_TR

Merhabalar arkadaşlar ben çok ayakkabı almayı seven biri değilim zor beğenirim pahalida almam zumayı yaklaşık 5 6 ay önce aldım gayette memnunum bir kaç rengini daha almayı düşünüyorum umarım yardımcı olur.

Merhaba mümkünse birkaç fotoğrafını çekip paylaşabilirimisiniz? hiç bir yerde inceleme yada kullanıcı fotoğrafı bulamıyoruz sadece mağazanın paylaştığı fotoğraflar var yakından orjinal fotoğraf ile nasıl göründüğünü anlamak açısından çok yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

quote:

Orijinalden alıntı: ZaiBatSu_TR

Merhabalar arkadaşlar ben çok ayakkabı almayı seven biri değilim zor beğenirim pahalida almam zumayı yaklaşık 5 6 ay önce aldım gayette memnunum bir kaç rengini daha almayı düşünüyorum umarım yardımcı olur.

Merhaba mümkünse birkaç fotoğrafını çekip paylaşabilirimisiniz? hiç bir yerde inceleme yada kullanıcı fotoğrafı bulamıyoruz sadece mağazanın paylaştığı fotoğraflar var yakından orjinal fotoğraf ile nasıl göründüğünü anlamak açısından çok yardımcı olur

geç gördüm biraz kusura bakmayın fotoğrafı anca gece atabilirim fakat internettekiyle aynı bence daha güzel gerçeği iki hafta önce iki tane daha aldım gayet memnunum sadece normalde 44 giyiyorsanız 43 ünü sipariş verin önce kalıpları biraz geniş olduğundan bol gelmesin ücretsiz anında değişim yapıyorlar ellerinde varsa iadeyi aldıkları gün kargolama işlemini yapıyorlar. Umarım geç olmamıştır iyi akşamlar.

• Deri kalitesi fena değil ama ayakkabı taban kenarları dikişli Buda güzel ama bana gelenin dikiş işçiliği çok vasattı yamuk yumuk dikilmişti. İsterseniz instgram fotolarına da bakın zaten bazı fotolarda belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Deri kalitesi fena değil ama ayakkabı taban kenarları dikişli Buda güzel ama bana gelenin dikiş işçiliği çok vasattı yamuk yumuk dikilmişti. İsterseniz instgram fotolarına da bakın zaten bazı fotolarda belli.

zuma shoes zumashoes alan varmı?

Gelen ayakkabıda bunun gibi birçok yerinde hatalar vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayakkabılar söylenildiği kadar sağlam değil bence fiyatını hak etmiyor. ayakkabının iç tarafına yapıştıralan etiketi çıkarmak istedeğimde iç tarafa dandik bir malzeme kullanmışlar ve yapışkan ile beraber kullandıkları malzeme de söküldü ve deri değil. müşteri hizmetlerine sorduğumda deri dediler. deriden anlamayacak kadar da salak değiliz.
  • Gözüm görmeden sağına soluna bakıp denemeden ayakkabı almıyorum. Zumanın iyi olduğunu söyleyenler var. Fakat bana hiç öyle gelmiyor.

• Kıyafet, ayakkabı ve aksesuar; girmeden, dokunmadan alınmaz bence. Ayrıca özellikle İnstagram'da satılan ürünler normal fiyatının (Aliexpress fiyatının) 4-5 katı oluyor. Üstelik mümkün olan en abartılı şekilde muhteşem gösteriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.