Şimdi Ara

Zuckerberg, Avrupa Parlamentosu'nun kilit sorularını yanıtlamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, dün Avrupa Parlamentosu üyeleriyle Facebook veri sızıntısı skandalını görüşmek için bir araya geldi. Sizlere duyurduğumuz üzere, özel olarak gerçekleştirilmesi planlanan bu toplantının, kamuoyu ve çeşitli milletvekillerinin itirazı sonrasında canlı olarak yayınlanmasına karar verilmişti. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Zuckerberg'in birçok soruyu yanıtsız bırakması eleştirilere neden oldu.

     


    Zuckerberg birçok soruyu yanıtsız bıraktı


    Toplantıda, Avrupa Parlamentosu üyelerinin Zuckerberg'i çoğunlukla Cambridge Analytica konusunda sıkıştırmalarına fırsat sunulurken, Facebook'un bir tekel olup olmadığı, daha sıkı yönetmeliklere geçilip geçilmeyeceği ve Facebook'un verileri nasıl depolandığı masaya yatırıldı. Sorular birkaç hafta önceki ABD Senatosu'ndaki sorularla benzerlik gösterirken, toplantıda Facebook'un kullanıcıların verilerini toplamak için kullandığı iddia edilen "gölge profiller" de konuşuldu.


    Daha çok soruların yöneltildiği bu toplantıda, Zuckerberg'in yalnızca birkaç soruya cevap vermesi eleştirilerin odak noktası haline geldi. Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda Avrupa Parlamentosu üyeleri yaklaşık 50 dakika Zuckerberg'e sorular yönelttiler ve kalan 50 dakika da da yanıtları almak için çabaladılar. İngiltere Parlamentosu'nun Dijital, Kültür, Medya ve Spor Komitesi başkanı Damian Collins ise toplantı ile ilgili: "Ne yazık ki sorgulama biçimi bay Zuckerberg'in her sorumuza yanıt vermesini zorlaştırdı." ifadelerini kullandı.

     







  • Soruyu sorarsın karşındaki cevap verir. Yaptıkları sorgulama biçimi bence de kesinlikle yanlış. 50 dakika soru sorup sonra hepsine toptan cevap almaya çalışırsan karşıdaki kişiye sorulara kaçamak cevaplar uydurabilmek için zaman tanımış olursun.

  • Tamamen parlamentonun aptallığı.



    Amerika’da ifade verirken nasıl 3.5 atmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh seni Behzat Ç sorgulayacaktı ki o zaman bülbül gibi öterdin.

  • arkadaşına gitmiş olabilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.