Şimdi Ara

Zu online (Open beta) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Alpha betasında oynamıştım merakla beklediğim bir oyundu ama bu arada Perfect Wold rüzgarı esince bir rüzgardır yakalanıp lvl 70 e kadar kastım ama şimdi canım sıkıldı Zu ya bu gün itibari ile başlıyorum..

Alpha betada lv80 e 3 günde ulaşmıştım bir fark olduğunu sanmam oyun genelde quest tabanlı olup bir çok yenilik getiriyor...
    Herhalde sıkılmadan uzun bir süre oynarım..

IGN:Gokay
  • quote:

Orjinalden alıntı: pengued

Oyunun Alpha betasında oynamıştım merakla beklediğim bir oyundu ama bu arada Perfect Wold rüzgarı esince bir rüzgardır yakalanıp lvl 70 e kadar kastım ama şimdi canım sıkıldı Zu ya bu gün itibari ile başlıyorum..

Alpha betada lv80 e 3 günde ulaşmıştım bir fark olduğunu sanmam oyun genelde quest tabanlı olup bir çok yenilik getiriyor...

Yalan kokusu alıyorum oyun açılalı 2 ay oldu ve level 70 hmm ss varmı acaba
  • bizde başladık
    nick:dmq-ReDa
    nick:dmq-RappeR

holey:serverindayiz oyunuyan arkadslar warsa friende eklesinler takılırız ..

bu arada oyun da pk oldugunu biliyorum ama pvp warmi yani ?

bide wow 'un free si bu resmen :D
    wow da kuşa bnion gidion bnda ucan zımbırtılara
    questler falan cok benzer ama daha kolay ve rahat
    ve petler cok tatlı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 26 Aralık 2007; 14:44:37 >
  • şuanda download'a başladım..hangi serverdasınız oynayan arkadaşlar?
  • yeni başlıcaklar holy ye gelsin

dmq-ReDa

eklersiniz
  • Çocuk oyunu kanımca.

Basit ve bebişimsi grafikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Çocuk oyunu kanımca.

nezamandan beri aynaya bakmıyosun sen ??? züper oyundur oynayın + ucmak cok sevkli bide kendimizi yönlendirebilsek
  • quote:

Çocuk oyunu kanımca.

biz buna 3d anime tarzı diyoruz
  • quote:

Çocuk oyunu kanımca.

şaşurdum bu laf daha çocukça
  • arkadaşlar bende geliyorum oyna pacthini yapıo çok az kaldı holye gelcem
    kullanıcı adım sametakcan olur
  • kullanıcı adım kurazagi
  • ya arkadaşlar bu oyunu kurdum update ini de yaptım sisitem gereksinimlerin de iyi ama oyun bende açılmıyor açılıor ama nasıl diim server mönüsünde enter diyorum lakin ondan sonara ekran siyah oluyor herhangi bir eroro yazısıda vermioyor biraz bekledim ama genede aynı şekilde kalıyor aacaba açan arkadaşlar nasıl açtıögrene bilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

quote:

Oyunun Alpha betasında oynamıştım merakla beklediğim bir oyundu ama bu arada Perfect Wold rüzgarı esince bir rüzgardır yakalanıp lvl 70 e kadar kastım ama şimdi canım sıkıldı Zu ya bu gün itibari ile başlıyorum..

Başka bi yerden geliyo o yalan kokusu roboroach.. pengued gokay mı bilmiom ama oyunda gokay diye sağlam bir oyuncu var...

• YALAN MI NE YALANI OYUNU ADAM GIBI OYNA BAKAM NEYMIS O YALAN GORELIM OYNA 7/24 YAP CHARINI MILLETE DE B*K ATMA TMMI CNM
  • 40 lvlim holy serverindyim dragonknights guildindeyim oyun sardı beni ya yarın 50 olucam heralde kasmak çok kolay FallHero nickim görürseniz selamdan esirgemeyin

bu arada bu oyunda para sıkıntısı var biraz ama itemleri sağolsun görev veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

quote:

Başka bi yerden geliyo o yalan kokusu roboroach.. pengued gokay mı bilmiom ama oyunda gokay diye sağlam bir oyuncu var...

Sordugum soruya cevap verebilecek bir arkadas varsa memnun olurum arkadaslar :(

• quote:

Orjinalden alıntı: cashmelek

ya arkadaşlar bu oyunu kurdum update ini de yaptım sisitem gereksinimlerin de iyi ama oyun bende açılmıyor açılıor ama nasıl diim server mönüsünde enter diyorum lakin ondan sonara ekran siyah oluyor herhangi bir eroro yazısıda vermioyor biraz bekledim ama genede aynı şekilde kalıyor aacaba açan arkadaşlar nasıl açtıögrene bilirmiyim?

http://forum.donanimhaber.com/m_20048191/tm.htm GamingExpert in anlatımı buyur
  • insanlar çok renkli geldi bana ama tabi zevkler ayrı ayrı ama bence oyun dandik
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

insanlar çok renkli geldi bana ama tabi zevkler ayrı ayrı ama bence oyun dandik

yardımlarin icin cok tesekkurler arkadasim
    quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

insanlar çok renkli geldi bana ama tabi zevkler ayrı ayrı ama bence oyun dandik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.