Şimdi Ara

ztv nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ztv de herkesin çok iyi anlatıldığı dediği dersler hangileridir iyimidir yoksa gerek yokmu ztv ye diğer siteler yeterlmidir?

• buna sen karar vermelisin bence , hangi hocadan daha iyi anlarsan onunla devam edersin , benim sevdiiğimi sen sevmeye bilirsin mesela :) ztv ücretsiz 5 videoluk üyeliğinin olması lazım öyle hocaları izle ve ya televizyondan da takip edebilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

arkdaşlar ztv de herkesin çok iyi anlatıldığı dediği dersler hangileridir iyimidir yoksa gerek yokmu ztv ye diğer siteler yeterlmidir?

Sana pm attım ama görmedin sanırım,bakarsan sevinirim.
  • Genelde her seviyede öğrenciye hitap ediyor diyebilirim. Yani kolaydan zora doğru soru çözümleri var. Ama videolar eski mesela hiç bir derste 2008 öss sorusu çözüldüğünü görmedim. Yani 2008'den önce olmalı hazırlanma tarihleri. Bunun dışında mesela dershanede bir konuyu görmeden önce ztv'de izlemek verimli olabilir... Ama üst düzey bir öğrenci için tabiki tek başına yetmez. İyi bir dershanede iyi bir grupta anlatılan ders düzeyinde değil hiçbiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

arkdaşlar ztv de herkesin çok iyi anlatıldığı dediği dersler hangileridir iyimidir yoksa gerek yokmu ztv ye diğer siteler yeterlmidir?

Sana pm attım ama görmedin sanırım,bakarsan sevinirim.

gelmedi pm gözükmüyor bidaha at istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.