Şimdi Ara

Bu Fem dergi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar hepinize. Öncelikle herkese başarılar dilerim LYS sınavlarında. Umarım her arkadaşım istediği yere yerleşir.

Ben Gazi üniversitesi şehir ve bölge planlama bölümünü 2. yılında bırakmış bir arkadaşınızım.

Kısacası 20 yaşımda yeniden sınava hazırlanacağım bu yıl. Müfredata baktım konular biraz değişmiş mesela fizikte Atomlardan Kuarklara, yıldızlardan yıldızıslara gibi konular eklenmiş.

Evde tek başıma hazırlanmayı düşünüyorum ideallerim çok yüksek.

Size bu linkteki dergiyi soracaktım.http://www.femdergi.com/YGS-LYS-Hazirlik-Sayisal-Dergi,PR-1.html acaba yeni konular var mıdır? Sizce iyi midir?

Yani kullanan arkadaşlar varsa fikrini beyan ederse çok mutlu olurum.

İyi günler dilerim, iyi çalışmalar.

• takip
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • ben bu sene kullandım o dergiyi fakat özellikle fizikte hiç verim alamadım. biyolojiyi de roman gibi yazmışlar hangi bilgi önemli hangisi önemsiz belli değil,matematik ve geometrisi gayet güzel ama dergi çok anlaşılır değil ben sana simetrinin konu anlatım kitaplarını öneririm.

Orijinalden alıntı: Riobolt

Arkadaşlar merhabalar hepinize. Öncelikle herkese başarılar dilerim LYS sınavlarında. Umarım her arkadaşım istediği yere yerleşir.

Ben Gazi üniversitesi şehir ve bölge planlama bölümünü 2. yılında bırakmış bir arkadaşınızım.

Kısacası 20 yaşımda yeniden sınava hazırlanacağım bu yıl. Müfredata baktım konular biraz değişmiş mesela fizikte Atomlardan Kuarklara, yıldızlardan yıldızıslara gibi konular eklenmiş.

Evde tek başıma hazırlanmayı düşünüyorum ideallerim çok yüksek.

Size bu linkteki dergiyi soracaktım.http://www.femdergi.com/YGS-LYS-Hazirlik-Sayisal-Dergi,PR-1.html acaba yeni konular var mıdır? Sizce iyi midir?

Yani kullanan arkadaşlar varsa fikrini beyan ederse çok mutlu olurum.

İyi günler dilerim, iyi çalışmalar.

Konu Anlatımları için

Fizik:Mustafa Tekinay
    Matematik:Behzat Rasuli

öneriririm. Müthiş verim aldım

Kitaplarını falan satın al çözümlü oluyor DVD'li.

• konuları bilen biri için tekrar olarak iyi ama özet olduğundan pek verim alamazsın simetri yada başka bi yayının konu anlatımı daha faydalı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.