Şimdi Ara

ZTK Çeyrek Final | 9 Şubat Salı Amedspor-Fenerbahçe (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

oooo bakıyorum ccc ciler hemen dalıvermiş gari konuya

ccc cilerin inadına AmEdspORRRRR

Bu gs liler içinde niye bu kadar terörist yanlısı mevcut renklerinden dolayı mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SizLer iyice medyanin gazina gelmissiniz. Bir kendinize gelin nedir bu kürt dusmanligi.. lan olm asagiya ekmek almaya insen sigara almaya insen kurt esnaf ile karsilasacaksin hala kalkmis burda genelleme yapiyorsunuz. Cok dogru konusan adami burda teröristlikle sucluyorsunuz. Sen adami olmayan bir sey ile suclarken kendi irkciligini duzelt. Adam ne kadar dogru demis sen kalkip dogu halkini komple ölsünler dersen tum kurt kokenli insanlari terorist olmasa bile teroristlik ile suclarsan vatanini milletini askerini seven kürtü ötekilestirirsen pkk ile ayni kefeye koyarsan nesiller boyu dagdaki teroru bitiremezsin.. alayi daga cikar sonra gelir askerimizi sehit eder. Sapla samani ayiramayacak olan yorum yapmasin munkunse. Türklük şanına leke surmeyin bu yobaz düşunceleriniz ile.. pkk hic bir zaman kürtlerin menfaatini dusunmemistir pkk bir kürt olusumu da degildir. Ermeni bir tohumdur icinde avrupalisi israillisi amerikalisi oldugu kadar kandirilan kürtler vardir cunku cahil birakilmistir kürtler. Sen kürt kardesine sahip cikip bilinclendirmez isen otekilestirip hakli haksiz suclarsan karsinda türk dusmanlarinin safinda kurt kokenli teroristleri bulursun. O da yetmez senin liginde sportif faliyetlere kadar uzanirlar. Amed sporun pkk ile baglantilari turk dusmanligi tespit edilip bunlarin vatana ihanetten cezalandirilip klubunde sportif faliyetlerden men edilmesi gerekir. Soylendigi gibi dogumuz cok cahil cahil halki otekilestirmeden iyi bir egitim verilmeli yoksa hem cahil hem dusman olurlarsa daglarda gotunde don yok devlet icinde devlet kurmaya calisirlar. Vatanini devletini seven kurtleri iyi davranin. Türke yakisan budur. Irkcilik yapmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    bilmem bulgar kırmalarına sor
  • Fenerbahceli yometicilerinden biri cikip;

"Biz Diyarbakir'da Trabzon'dan daha guvendeyiz" demis.

Trabzonlunun biride buna;

"Trabzon vatanhainlerinin rahat edebilecegi bir yer olmadi,olmayacak" diye cevap vermis!

Sozun bittigi yerdir,polis arabalarini deviren fenerbahcelilerle polise kursun sikanlarin kardesligi kimseyi sasirtmiyor...

• allah için konu kapatılsın git gide kürt düşmanlığına dönüyor konu.
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Yaşadığın yeri bilmem ve ben Türkiye sanayi nin kalbi denilecek bir kaç yerden birinde yaşıyorum doğu dan muazzam göç alan bir yer ve gelenn Kürtlerın yüzde 95i devlete söven yaşa pkk diyen kürdistan kurulacak diyen kişiler. Sonra kalkıp bana şöyle böyle demeyin devletini seven vatandaş kalkıp devletin malına polisine askerine zarar verene destek olmaz hatta engel olur. Batıyı zengin sananlar gelin trakya da hala bilgisayar görememiş okul yeteriz derslik öğrenci sayısı yüksek sınıflar var. Yolu olmayan köyler var. Tabi onlar çıkmıyor eline silah alıp yollara. Onlar hendek Kızmıyor onlar bağımsız olalım demiyor ya ak bayram sanıyorsunuz.

• Fenerbahceyi sonuna kadar destekliyordum bir besiktasli olarak, gitti amed midir nedir sporla berabere kaldi diyecek bisey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

Fenerbahceli yometicilerinden biri cikip;

"Biz Diyarbakir'da Trabzon'dan daha guvendeyiz" demis.

Trabzonlunun biride buna;

"Trabzon vatanhainlerinin rahat edebilecegi bir yer olmadi,olmayacak" diye cevap vermis!

Sozun bittigi yerdir,polis arabalarini deviren fenerbahcelilerle polise kursun sikanlarin kardesligi kimseyi sasirtmiyor...

Sen zaten hiç konuşma, Senin sicilini iki dakikada çıkardım bile :)

İktidar Yalakası , Trabzonsporlu, CHPKK diye ortalıkta boş boş konuşan, Kemalist Düşmanı , Fenerbahçe Düşmanı , tayibin fetoyla iyiyken örnek aldığın feto , feto ile kötü iken nefret ettiğin fetocu , hayali paralelin antisisin.

Sözlerimde belirttiğim Doğudaki cahil olan halk eğitilir ama senin gibi nükleer bomba etkisinde bile hayatta kalabilen canlılar hiç bir zaman eğitilemezler. Ağacın yaşken eğildiği kabul edilen bu dünyamızda Sizin DNA'larınızda gizli Gerçekliğe ve mantığa kapalı şuurlarınız sonucunda öyle yaşayıp gideceksiniz ve sizler hep var olacaksınız.

Fenerbahçe kafilesini yani 20'nin üzerinde canı taşıyan otobüs şöförünü hain bir pusuyla silahla öldürmeye teşebbüs edilen yer Trabzon, Amaç otobüsteki tüm Fenerbahçe kafilesini öldürmek. Diyarbakırda oynanan maçta kılımıza bile zarar gelmemiştir. Fenerbahçeli ''"Biz Diyarbakir'da Trabzon'dan daha guvendeyiz" diyerek çok doğru bir tespit yapmıştır.

Biz Trabzonsporla oynadıktan sonra Trabzonlu birkaç terörist grup tarafından silahlı saldırıya uğradık ama diyarbakırda sağsalim gidip sağsağlim döndük. Bana da sorarsan Trabzon daha az güvenilir. Türk Takımları açısından. Bu tarz bir olayı , kendi fenerbahçe düşmanlığına alet etmene gerek yok acınası haline güldürme bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Yaşadığın yeri bilmem ve ben Türkiye sanayi nin kalbi denilecek bir kaç yerden birinde yaşıyorum doğu dan muazzam göç alan bir yer ve gelenn Kürtlerın yüzde 95i devlete söven yaşa pkk diyen kürdistan kurulacak diyen kişiler. Sonra kalkıp bana şöyle böyle demeyin devletini seven vatandaş kalkıp devletin malına polisine askerine zarar verene destek olmaz hatta engel olur. Batıyı zengin sananlar gelin trakya da hala bilgisayar görememiş okul yeteriz derslik öğrenci sayısı yüksek sınıflar var. Yolu olmayan köyler var. Tabi onlar çıkmıyor eline silah alıp yollara. Onlar hendek Kızmıyor onlar bağımsız olalım demiyor ya ak bayram sanıyorsunuz.

Ben 'de Türkiyenin kalbi ekonominin can damarı İstanbulda yaşıyorum :) Şuana kadar sayısızca kürt arkadaşım oldu hepside benim dediğim şekilde idi. emekçisi , çalışanı, sporcusu Hepsi de vatan , asker sevgisine sahipti. Üstteki yorum yapan trabzonlu gibi birtane trabzonlu arkadaşım vardı tam bir Atatürk düşmanı yobazdı. Bir ara bu baya bir açıldı yanımızda Atatürke birkaç kelam etti Bizim sinirler bozulsa da dershane yeri olay çıkmasın diye düşünürken Vandan gelen Kürt çocuk bunun suratını darmadağan etti. DErshaneye verdiği savunma ise anama babama küfür etti oldu.

Yani Olay etnik kökende değil insanın ahlakında , eğitiminde , zakasında en önemlisi de kanında olacak. Benim sözüm şudur Asla genelleme yapmayın. Ayrım yanlış yerde yapılıyor. Bu ülkede Kürt sorunu yoktur PKK terör örgütü sorunu vardır. Hepsinin de tek tek kellesi zaten şuan bile alınmaktadır. bazen 1 tane oluyor bazen 30'u birden oluyor ;)

Siz kelimede bile ırkçılık yapacak kadar alçalmışsınız. kimliğinde yazılacaksa Türkiyeli olarak yazılmasını daha mantıklı buluyorum. Siz düşünceden yoksun insanlar doğuda yapılan milliyetçilik sonucu doğu insanının ülkesinden nefret etmesine sebep oldunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Kucuk hucrelerle buyuk sozler etme pesinde kosan sen gibi canlilari gordukce,hayatin olumsuz yanlari gozumde anlamini yitiriyor.

"Din zehirdir diyen" bir canlinin kurdugu takimin destekcileri ben ve benim gibilerini anlamasini beklemem!

Iktidar yalakasi eskidi artik be guzelim,yeni yeni seylerle gelin,icinde bir zeka,bir fikir kirintisi olsun!
    Dogru oldugunu bildiginiz sozu yada eylemi desteklemek o sozu ortaya kisilerden etmez sizi,sunu sokun artik varligina artik inanmak istedigimiz akliniza!
    Pkk ile bir olan,
    Pkk meclise girdi diye pilav dagitan,
    Pkk cenazesine katilan chpnin vekilleri,
    Pyd teror orgutu degildir diyen gundi
    Pkknin yardimcisi ve yatakcisidir!

Polis araclarini ters cevirip yakanlarla,
    Trabzonda basin aciklamasi yapmak icin toplanan pkklilara "nabaysunuz burda" diyerek linc edenlerin ortak noktasi olamaz zaten!Otede kalinki etrafimiz pislenmesin!

• quote:

Orijinalden alıntı: bypangea

Siz kelimede bile ırkçılık yapacak kadar alçalmışsınız. kimliğinde yazılacaksa Türkiyeli olarak yazılmasını daha mantıklı buluyorum. Siz düşünceden yoksun insanlar doğuda yapılan milliyetçilik sonucu doğu insanının ülkesinden nefret etmesine sebep oldunuz.

Ne mutlu turkum diyene! Diyen herkes türktür!

Zırvalama turkiyeliymis vb. Beyin firtinani evinde yap,terorun sebebinide milliyetcilige vurma, yedigin ekmeği Ataturkun bize sundugu kurtulus savasimizin temelini olusturan milliyetciligin sebeb oldugunu soyleme!!!

Bunu mu anladın mesajımdan beynine oksijen gitmiyor belli 2. Mesajımı oku belki anlarsın.. Benim demek istediğim neymiş

• teröristleri eleyin beyler, destekliyoruz sizi.
  • Pkk dan ve yobazlardan nefret eden biri olarak şehitleri savunan akplileri anlayamıyorum. Bunu siz seçtiniz. Bunlar çözüm süreci ayağıyla silah depolarken nerdeydiniz? Imraliya hdp heyetleri giderken, hukumet osloda pazarlik yaparken, megri megri şarkı soylediklerinde neden bu kadar milliyetçi değildiniz?
    Neden söyleyeyim çünkü sizin sevginiz bu ülkeye değil.
    Sizin sevginiz güce. Güç ne taraftaysa onun kılığına girersiniz. Birkaç yıl önce hukumet cemaat ve hdp kolkola bizi katlederken hümanist takılan akpliler şu an oturduğu yerden vatan kurtarıyor yazık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KutsalPortakalWes

quote:

Boş laf etmeyin katalanlar bağımsızlık istiyor İspanya bağımsız olursanız ligten atarım diyor.

Şimdi kalkmış burada arka cebimin hümanistleri çocuklar ölmesin diyor. Siz askerin polisin terör eylemi ile babası anası ölmüş çocukların hakkını niye aramıyorsunuz.
    Biri bana açıklar umarım la liga izleyen orada İspanya milli marşı okunuyor iken katalan lar ıslık yapıyor mu.

ıslıklanıyor

Peki yaptırım yokmu ceza gibi.

o kadar bilgim yok ancak orda durum daha kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

teröristleri eleyin beyler, destekliyoruz sizi.

Bu zihniyetinle destekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

FenerBahçe içinde amma bölücü sever varmış vay be.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş laf etmeyin katalanlar bağımsızlık istiyor İspanya bağımsız olursanız ligten atarım diyor.

Şimdi kalkmış burada arka cebimin hümanistleri çocuklar ölmesin diyor. Siz askerin polisin terör eylemi ile babası anası ölmüş çocukların hakkını niye aramıyorsunuz.
    Biri bana açıklar umarım la liga izleyen orada İspanya milli marşı okunuyor iken katalan lar ıslık yapıyor mu.

ıslıklanıyor

Peki yaptırım yokmu ceza gibi.

o kadar bilgim yok ancak orda durum daha kötü

Katalanlar İspanya nın zenginleri. Milli ekonomiye katkıları çok yüksek ve kral dan hoşlanmıyor.

Bizde ise bağımsızlık isteyenler milli ekonomiye darbe vuranlar. Bağımsız olsalar yiyecek ekmek bulamazlar Amerika 2 günde el koyar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

FenerBahçe içinde amma bölücü sever varmış vay be.

Hadi len. İstiklal marşını ıslıklayanlara dediğim lafla zihniyetin bir alakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.