Şimdi Ara

ZTE ZXHN H168A MODEM TELNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Konu başlığında belirttiğim modelde modemim var türk telekomun verdiği. Bu modemde snr değerini arttırmak için hızımı düşürmek istiyorum modem arayüzünden ama beceremedim. Telnet aracılığıyla yapılıyormuş ama bir türlü bağlanamadım. Bu modemin snr değeri ile nasıl oynarım bilen var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türk Telekom, Superonline, VodafoneNet gibi firmalar modemleri vermeden önce kendi yazılımlarını atarlar genellikle. Bu yazılımlarda da Telnet, SSH, Mosh kapalı olur. ZTE ile görüşüp modem yazılımını alabilirsen bir ithimal Telnet özelliğini açabilirsin. Yeni yazılım almadan önce WAN şifresini almayı unutma (ne olur ne olmaz). Turkcell Superonline WAN şifresi alma: https://www.sarptekbas.codes/blog/superonline-wan-sifresi-ogrenme// . Türk Telekom için nasıl olur tam bilemiyorum ama modemdeki WAN kullanıcı adını blog postunda "xxxxx@fiber" dediği yer ile değiştirince çalışabilir.





  • merhaba beyler huawei modem bozulunca superonline bu modemi taktı . hızım 18-19mb idi , bu modemden sonra 12mb nin üzerini göremiyorum . sebep nedir sizce

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.