|
Türk Telekom’un vermiş olduğu ZTE ZXHN H1601-P (Wi-Fi 6) modemi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Bu süre içerisinde PS5 ile kablolu bağlantıda ciddi sorunlar yaşamaya başladım. Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen PS5 ekranında sürekli “Ağ bağlantısı sağlandı” uyarısı çıkıyor ve bu uyarı yaklaşık 1 dakika boyunca tekrar etmeye devam ediyor. PlayStation Store’a giriş yapabiliyorum ancak herhangi bir oyun ya da güncelleme indirmek istediğimde indirme hızı aşırı derecede yavaş oluyor. Hatta Wi-Fi bağlantısına kıyasla bile çok daha düşük hızlar alıyorum. Daha önce Zyxel VMG3625-T50B modem kullanıyordum ve aynı PS5 ile kablolu bağlantı son derece stabil çalışıyordu. Herhangi bir kopma, uyarı ya da hız problemi yaşamıyordum. Modemi değiştirdiğimden beri sorunların başlaması nedeniyle problemin ZTE ZXHN H1601-P modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı Ethernet kablosu ile farklı cihazlarda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Wi-Fi 6 desteği nedeniyle tekrar Zyxel modeme dönmek istemiyorum ancak mevcut durumda PS5’te kablolu bağlantı neredeyse kullanılamaz hâle gelmiş durumda. Modem ayarları, firmware ya da yapılması gereken özel bir konfigürasyon hakkında bilgi paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler