< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Alan arkadaşa da hayırlı olsun diyorum. Kardeşi olan uygun fiyatlı Zte modeli kafama yattı ve almayı düşünür gibiyim. Hiç Zte telefon kullananı görmedim. Sizce nasıldır Oyun vs. oynamam kamera ile pek işim olmaz. Ekranı güzele benziyor. Bir fikir verecek var mı? Bu telefon piyasasında kafam allak bullak oldu. Uzun zamandır telefon piyasasına bakmıyordum. Omix tecno vs. diye markalar çıkmış. Ekonomiden ötürü çok kötü özelliklerdeki kalitesiz birbirinin kopyası olan telefonlar yüksek fiyatlara çıkmış. Ips ekranı ve Mediatek işlemciyi takan telefon satıyor. |
|
Siz bootloader'ı açtınız mı hocam? Xiaomiler gibi direnç gerektirmediği için kayıt işi çözülür gibi yakın zamanda o yüzden biraz cesaret edip aldım açıkçası. Ekran renk doygunluğu ve pik değeri haricinde mükemmel bir telefon. Emülatörlerle oyun oynadığım için Redmagic 9 Pro mu alsaydım dedim ama onda da kameradan fedakarlık etmek gerekecekti :) 8 Gen 3 bayağı ısınıyor çünkü aktif fan olmadan soğutmak çok zor vapor chamber fln kesmiyor işlemciyi 🤦🏻♂️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam o fiyat aralığında Realme ya da Xiaomi modellerine bakabilirsiniz hem garanti açısından daha iyi durumdalar resmi satışları var. Zte yıllardır resmi olarak satılmıyor burada. ZTE'nin alınabilir modelleri ekran altı kamera bulunan tepe modelleri bence o attığınız modelin bir espirisi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Heh şöyle işte sayımızı bilelim Bu ekran sürelerini yalnızca WiFi ile aldınız sanırım? Ben Vodafone kullandığım için mobil veriye geçince her telefonda olduğu gibi bunda da pili biraz hızlı sömürüyor. Sadece WiFi ile kullanınca 2 gün rahat kullanım sunuyor. DXO Mark yalnızca büyük markaların telefonlarını inceliyor daha önce herhangi bir ZTE modeli görmedim listelerinde. Çok da dikkate alınacak bir site değil. GSMArena incelemesine güvenerek aldım ben telefonu iyi ki de almışım. |
|
Üstadım o aldığım %1 ile 1 saat, %8 ile 3 Saat ekran süreleri sadece Wifi ile alındı. Onunla başlayıp devam eden ekran süreleri karışık şekilde kullanılarak alınmıştır. Kamera mukayesesi Dxomark 1. Si ile e yapılmış bir youtube videosu var. Bence Z60 Ultra, Honor Magic 6 Pro yu tokatlıyor https://www.youtube.com/watch?v=z077BJaBAco&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet bende de %99'a 1 saat ve üstü ekran süresi sonunda düşüyor. Videoda Honor'dan iyi gözüküyor ama fotoğraflarda Honor'a göre detay seviyesi az ve çok karanlık çekiyor gündüz fotoğraflarını gördüğüm kadarıyla. Benim için kamera çok da önemli olmadığı için isterseler 2 megapiksel kamera koysunlar :)) |
|
|
Üstadım BatteryGuru(Ampere yada AccuBattery) programları var. Onu yüklüyorsun şarj esnasında telefon akım almıyorsa %100 tamamen şarj olmuş demektir. %100 olur olmaz direk şarjdan çekiyorsan ondan hemen %1 düşüyordur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bendeki özel rengi yani çin sürümü. Nasıl Türkçe yapabilirim biliyor musunuz? |
|
|
|