Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır müdür.
    yeni bir çalışma mantığı ile hem türkçe hem ingilizce olarak hazırlayabilirim.

romları bir araya toplamak kolay. bilgi veririm. bu aralar yoğunum ama...
    2-3 hafta içinde ingilizce/türkçe yaparım sistemi diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde iki adet 32GB siyah Nubia Z5S var (nubia ekran koruma filmleriyle birlikte) , almak isteyen olursa verebilirim.
  • Hay yapacağınız alıntıya...

Ayrıca 3G'nin yalnızca Çin'e özel olduğuna nasıl bir teknik bilgiyle kanaat getirdiniz şaşırdım doğrusu...
  • kusura bakmayın yanloş görmüşüm varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanka38 -- 23 Mayıs 2014; 22:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanka38

kusura bakmayın yanloş görmüşüm varmış

Evet var kendim ve konudaki arkadaşlar bizzat kullanıp incelediler cihazı test edildi onaylandı
  • karanka38 K kullanıcısına yanıt
    karanka hocam alıntınızı düzeltin, aksi halde şikayet butonunu kullanmaktan çekinmem, 1 sayfa alıntı yapmışsınız hemde sadece cihazda olan fakat yok dediğiniz 3g için..
  • YURTDIŞINDAN İSTEDİĞİNİZ MARKA VE MODELİ ALAMAMA IZDIRABINA SON!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_92360347/f_//tm.htm
  • arkadaşlar nubia z5s kullanan bir arkadaşım telefonun sesinden hiç memnun değil.
    mp3 veya video sesinden bahsetmiyorum.
    zil sesi, kulaklık sesi vs. baktım ki benim sattıklarımdan hakikaten daha az ses veriyor.

acaba mtk işlemciler gibi bir programcık desteği ile msm8974 işlemciye müdahale ederek sesi arttırabilir miyiz?

orjinal v1.22 rom vardı üzerinde. romdan sıkıldı diye miui yükledik ama ses sorunu aynen devam ediyor.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum...

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

arkadaşlar nubia z5s kullanan bir arkadaşım telefonun sesinden hiç memnun değil.
    zil sesi, kulaklık sesi vs. baktım ki benim sattıklarımdan hakikaten daha az ses veriyor.

acaba mtk işlemciler gibi bir programcık desteği ile msm8974 işlemciye müdahale ederek sesi arttırabilir miyiz?

orjinal v1.22 rom vardı üzerinde. romdan sıkıldı diye miui yükledik ama ses sorunu aynen devam ediyor.

teşekkür ederim.

dolby açıkmı kontrol etsin. olmazsa color os yükleyeceğiz, o rom için ses yükseltme patch i mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

quote:

arkadaşlar nubia z5s kullanan bir arkadaşım telefonun sesinden hiç memnun değil.

teşekkür ederim.

dolby açıkmı kontrol etsin. olmazsa color os yükleyeceğiz, o rom için ses yükseltme patch i mevcut

teşekkür ederim abi.

miui içinde dolby bölümünü göremedim.
    dolby zil sesini ve kulaklık sesini etkiler mi ki? hiç düşünmedim.

color os daha önce linkini paylaştığın sistem dimi.
    ayrıca onda tr dil var mı?

• Morelocale ile %70-80 türkçe oluyor, 700 mb lık olduğu için paylaşmamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit kullanıcısına yanıt
    tamam abi deneyeceğim.
    arkadaşım kuramaz ben halletmeliyim.
  • quote:

tamam abi deneyeceğim.
    arkadaşım kuramaz ben halletmeliyim.

FM Radio sesi az gelen arkadaşlar için :

System\Etc\snd_soc_msm klasörü içindeki snd_soc_msm_Taiko dosyasını açıp içindeki

SectionUseCase."FM Digital Radio" satırı altındaki

'IIR1 INP1 Volume':1:62
    'IIR2 INP1 Volume':1:62

değerlerini 72 olarak güncellediğinizde FM Radio sesini yükseltebiliyorsunuz.

Ayrıca Headset alanı değerlerine az arttırırsanız kulaklık, ahize seslerinide arttırabilirsiniz.
  • satik S kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim.

en yüksek değer kaç olabiliyor?
    ben bu dosyayı değiştirip arkadaşıma yollarım.
    orjinali elimde mevcut. rom pc'mde vardı.

• En çok 72yi denedim ötesi rahatsız edici oluyor.

• quote:

teşekkür ederim.

Valla abi benimki harika hele ki Cyanogen mod ile mükemmel oldu. Orada ses yöneticisi ile harika bişey oldu. Kafaları yiyorum valla :D
  • Şu telefonu almam benim miladım oldu yemin ederim :) Hem çok iyi insanlar tanıdım hemde cihazım harika :D Ne istersem yapıyorum
  • sirreddot kullanıcısına yanıt
    çok sevindim. sadece sorunlu 1 cihaz ile karşılaştım sorunlu olan. o da yazılımsal olabilir.
    cm11 tr dil var mı?
    yoksa dahi morelocale sorunsuz çalışıyor mu?

ilk önce satik arkadaşımızın önerdiği yolu deneyeceğim.

ilgine teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Şu telefonu almam benim miladım oldu yemin ederim :) Hem çok iyi insanlar tanıdım hemde cihazım harika :D Ne istersem yapıyorum

Uluslararası olmamasına rağmen talep fazla neredeyse her ülkeden alan var

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.