< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Lehimi baştan yaptığımda bağlantı sağlayabildim. Ancak şimdi cihaz, videodaki gibi takılı kalıyor açılırken "hit any key to stop autoboot" yazıyor fakat bu da işe yaramıyor ve herhangi bir şey yazamıyorum. GitHub'da, cihazın "brick" olması durumunda seri bağlantı ile bağlanarak aşağıdaki komutları yazmam gerektiği belirtilmiş. Ancak cihaz videodaki gibi kaldığı için herhangi bir işlem yapamıyorum. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamarintr -- 28 Mart 2025; 20:47:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 28 Mart 2025; 20:53:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Cihazı açtığım anda rastgele tuşlara basıyorum, ancak işe yaramıyor ve videodaki gibi takılı kalmaya devam ediyor. |
|
|
|
Selamlar tekrar, mf286R OpenWrt Yükledim sorunsuz çalışıyor fakat 10 15 Dakika sonra modem kapanıyor ve Power ışığı yanıp sönmeye başlıyor, Bu durumun bir çözümü varmı , yahut OpenWrt den çıkıp orjinal stok yazılıma dönme yolu varmı ? |
|
merhaba hocam, openwrt kurulabilen bir modem arıyorum. telekom hatla v2ray sni girişi yapacağım. vmess oluşturdum. ztemf286r modemi alacaktım ancak v2ray kaldırmıyor demişsiniz. v2ray kurulabilen lte modem öneriniz olur mu? teşekkürler. |
|
V2ray için modem bulabildiniz mi?Simkartlı,wirelesslı,ethernetli openwrt yüklenebilen v2ray çalıştıtınca kasmayacak bir modem. Malezyalılar Huawei b310s/b315/b618/b715/e5577/e5885/e5573/e5785/B525/B528 gibi modellere videodaki yüklemeyi yapıyorlar. Bizde Turkcellin verdiği Superbox (b525-23a) var ama kilidi açılmıyor.Yurtdışıdaki aynı modellerde açılabiliyor. Beli vpn di shopee kami
https://shopee.com.my/vpnje https://www.youtube.com/watch?v=FQXaz7_2iAA |
|