Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.416
Cevap
50
Favori
313.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: schipht

https://www.o2.cz/osobni/techzona-modemy-pro-adsl-vdsl/zte-zxhn-h267a.html?tab=download

buradan firmware.bin dosyasını indirebilirsiniz
    lakin bazı konularda uyarmak isterim

- sadece ingilizce / çekce dil desteği var
    - modem arayüzüne girişte kullanıcı adı: admin şifre: modem arkasında yazan 2.4ghz için wifi şifreniz
    - internete erişebilmeniz için otomatik iss nin modem arayüzüne girdiği "xxxxxxxx@xxxxx" kullanıcı adı ve şifreyi elle girmeniz gerekiyor, haliyle bunları bilmeniz gerekiyor
    bunuda "WAN > Ethernet > Ethetnet_data" profiline yapmanız gerekiyor
    - son olarak modeme local network 10.0.0.0/8 olarak ayarlı geliyor bunu 192.168.1.x/24 yapmalısınız
    ben bu adımı uyguladıktan sonra modem wana(ont cihazına) bağlanabildi.
    - son olarak 10'lu netrowk dedik o yüzden ilk modem arayüzüne giriş ip adresiniz de "10.0.0.138" olacak
    bunu 192.168.1.x networkü ayalaryınca modeme de klasikleşmiş 192.168.1.1 adresini verebilirsiniz

farkları:
    - şuan gözüme çarpan ilk girişte easy setup bir ekranın gelmesi, bir tıkla detaylı ayalara geçebiliyorsunuz
    - tr sürümünde qos ayarları yoktu bunda internet sekmesi altında bir bölüm sırf buna ayrılmış
    - kablosuz ayarlarda ssid başına, çıkış gücü ayarlayabiliyor "%20 - %100" ve qos tipi seçebiliyorsunuz
    - modem birden fazla ssid yayını yapıyorsa bunlar arasında öncelik verebiliyorsunuz "0-7"
    - local network altında "routing" diye bir bölüme yer verilmiş, modemi başlı başına bir router olarak kullanmanıza olanak sağlıyor
    - local netwok altında "dns" bölümü açılmış, buradan da dns ayarlandığı gibi ek olarak direk bir domain netwoküne bağlanmanıza izin veriyor
    - management & diagnosis altında "tr-069" bölümü gelmiş buradan aç kapa yapabiliyoruz, bu protokolü kapatmak modeminize uzaktan erişimi kapatmayı sağlar
    merhaba hocam bilgilendirme için teşekkür ederim, sayende problemimi çözdüm.
    benim amacım modemin root bilgilerine ulaşamadığım için kapatamadığım vlan özelliğiydi. vlanı kapatabildim sayende. teşekkürler tekrardan.

• Arkadaşlar merhaba
    Evime kablonet baglatali yaklaşık 1 ay kadar oldu. Netmaster modemlerin wifi sikintisi çok fazla olunca bende elimde bulunan tp-link w9970v3 modemi kablo ile baglayop access point yaparak kullanıyorum modemde 5ghz yayın mevcut değil,50 mbps den fazlasıni goremiyorum. Letgo dan superonline tarafından verilen bu modemi alsam ve access point olarak kullanmam mumkun mu? Çift bant yayin yapip 100 mbps den alabildiğince verim almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 cihazdan fazla cihaz bağlanınca sürekli bağlantı kopuyor. Ne kadar uyduruk bir modem bu...
  • Merhaba bu modeme sahibim wifi de habire kopuyor kabloluda böyle bir sorun yok, bunu yaşayan ve çözen var mı ?
  • Bu modemi yaklaşık 1 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum ancak son zamanlarda wi-fi üzerinden oynadığım tüm oyunlarda ping problemi yaşanmaya başladı.Kablolu bağlantıda ise hiçbir sıkıntı yok. Bu modeminde wi-fi sorunlu galiba.
  • wi-fi sorunlu mu bilmiyorum ama belli bir süreden sonra wi-fi performansı kötüleşebiliyor.

en azından haftada bir modemi kapatıp açmak gerekebiliyor. ayrıca arada bi çevre wi-fiları tarayıp daha az yoğun olan bir kanala geçmek iyi sonuçlar veriyor.
  • Arkadaşlar şifremi aldım. Yeni modem alıp şifremi girip kullanabilirmiyim. Mac adresini yeni modeme kopyalamak gerekirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada kopmalar yaşıyorum ve superonline ı aradığım zaman bizden kaynaklık bi problem yok diyorlar.Kablolu bağlantı sağlıyorum ve bu modemi kullanıyorum, bu tarz problemi olupda başka modeme geçince düzelen varmı ?
  • Birkaç konuya yazdım ki arkadaşlar bu ızdıraptan ucuz yollu kurtulsun. Dark marka 155 TL lik router aldım, wan çıkışından bağlayıp kablosuz bağlantıları buna aldım, hem 2.4 ghzde hemde 5 GHz de Superonline modemi 10 katlar 5e böler. Sizde modem sorununu ucuz yolla böyle çözebilirsiniz. Modeli tam olarak Dark Rangemax wrt1210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 3 Haziran 2020; 20:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem ile ilgili bir şey fark ettim Telefonu dibine sokup 5ghzde speed test açınca tiz bir ses çıkıyor her modemde oluyo mu bilmiyorum
  • Bu modemde sinyal gücü ayarı yok mu arayüzünde göremedim. Evde bir de access point olduğu için ZTE'nin kapsama alanını daraltmak istiyorum cihazlar ikisi arasında sorunsuz geçiş yapsın diye
  • _lightning_ _ kullanıcısına yanıt
    modemin wlan 2.4ghz ayarlarında mod kısmında 802.11b g n seçenekleri var
    sadece b, sadece g yada b ve g yi seçerseniz sinyal mesafesini kısaltabilirsiniz

• schipht kullanıcısına yanıt
    Dbi olarak anten gücü ayarlamak mümkün değil yani 802.11n'i kapatmadan
    maalesef sol firmware inde çıkış gücü ayarlanmıyor

• schipht kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Benim firmware V1.0.1_TRT24 şu an. SOL'da son firmware bu mu?
    evet

kullanıcı adı ver şifrenizi öğrenmeniz gerek daha sonra cihazın int kesip arkasından resetleyin root şifresi 37. sayfada var gözden kaçmış sanırım cihaza root girişi yapıp root şifrelerini ve tr-069 kapatırsınız istediğiniz menülere ulaşırsınız.

sol fw root şifresi geldiğine göre ekliyelim (fabrika ayarlarına sıfırlayınca)

root Kullanıcı adı: Root
    Şifre: fbr_2016_SoL
    http://acs.superonline.net:8010/firmware/zxhnh267a_hv101_fv101_trt21_firmware.bin
    http://acs.superonline.net:8010/firmware/zxhnh267a_hv101_fv101_trt24_firmware.bin

o2 fw: 10.0.0.138 modem ip,
    root Kullanıcı adı: admin
    Şifre: modem altında yazan WLAN Security (wifi şifresi)
    https://www.o2.cz/_pub/85/36/a1/636708_1508601_zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t1_firmware.bin

648336_1535211_zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t7_firmware.bin
    https://www.o2.cz/_pub/93/4d/ed/648336_1590256_zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t11_firmware.bin

4fw bulunduğu link yedekleyin silinmeyen bir servera
    https://www.mediafire.com/file/1gamgo6r35tkb2d/zte_h267a_fw_zxhnh267a_firmware.rar/file

@Foxxly

@ettaL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 8 Haziran 2020; 17:46:48 >

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    trt21 ekledim
    5fw linkhttps://www.mediafire.com/file/xz2hmk7uoufnl9u/zte_h267a_fw_zxhnh267a_firmware.rar/file

sol fw koleksiyon güncel son versiyonu kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 28 Haziran 2020; 14:11:53 >
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam modem müsait olduğunda deneyeceğim
  • Arkadaşlar birşey soracağım, lütfen yorumlarınızı paylaşır mısınız..
    Millenicomdan superonline fiber altyapısı ile bu modem geldi kurulum için evime. (100MB'lik tarife)
    Testlere başladım.
    2.4ghz wireless test sonuçlarım ping:12ms download: 65-70MB
    5ghz wireless test sonuçlarım ping: 12ms download 100-110MB (sabit hiç oynamıyor ibre)

Fibere göre yurtiçi ping değerimin yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Herneyse asıl sormak istediğim mesele şu;
    Kablolu test sonuçlarımda ise ping yine 12ms ancak download 90-92MB lerde sabitleniyor. Ve üstünü göremiyorum. Testi İyi bir laptopta ve smart tv üzerinde yaptım.
    Bana ethernet üzerinden aldığım sonuç çok anlamsız geldi. Yani eve belli ki 100MB sabit geliyor. Bunu 5ghz' de sabit görebiliyorum. Ancak ethernette görememe gibi bir saçmalık olabilir mi? Sizce modemin lan çıkış portlarında bir sorun olabilir mi? Bu arada tüm portlarda deneme yaptım.

Sizce sorun kaynağı nedir?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.