Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.390
Cevap
45
Favori
324.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
Mesaj
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Hocam 5ghz'i tamamen devre dışı bırakıp 2.4ghz yayın kanalını 13 yaptım. Bakalım İnşallah kopma sorunu devam etmez.
    _____________________________
  • Benim versiyon 1.0.1 kopma ben de de var 1.0.5 dosyasını nereden buldunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

    Bu cihazın halen root şifresini bulabilen yok mu
    RouterPassView'i denediniz mi? Programın en son sürümü ZTE modemlerin config dosyasını okuyabiliyormuş. Yabancı bir sitede bu modemin root şifresini gösterebildiğini söylemişler.

    www.nirsoft.net
    RouterPassView - Recover lost password from router backup file on Windows
    https://www.nirsoft.net/utils/router_password_recovery.html


    İndirme linki:

    Superonline'ın modeme kurduğu yazılım config dosyası almaya izin veriyor mu bilmiyorum ama, alabiliyorsanız bu programla root şifresini öğrenebilmeniz lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaq999

    https://www.o2.cz/osobni/techzona-modemy-pro-adsl-vdsl/zte-zxhn-h267a.html?tab=download
    https://www.o2.cz/_pub/12/12/4a/587811_1398033_ZTE_H267A_final.pdf
    https://www.o2.cz/_pub/85/36/a1/636708_1508601_zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t1_firmware.bin
    WAN sifresini nasil ogrenebilriz acaba?
    Bir de yeni surumu deneyen ve wan/wifi performansini test eden oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 18 Mayıs 2019; 11:44:31 >
    _____________________________




  • Modem sorunlu derken sorunsuz olduğunu iddaa eden arkadaşlarımız vardı. Sizlere yardım etsin bakalım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fw den öncede varsa donanımsal sorun vardır.

    wifi koybolması yeni fw le başladıysa wifi ciplerinin drv güncellenmiştir ondan da olabilir eski fw dönünce düzelir.

    fw deki menuler sol fw deki root menüsünde vardır sol fw için root şifresi bilinmiyor.


    wifi koybolması yeni fw den öncede varsa

    1. farklı adaptörle deneyin adaptör ölmüş olabilir. aynı volt da cihazın üstünde yazan amper değerinde n fazla olabilir az olmasın.
    2.fazla ısındığından olabilir hiçbir soğutucu olmuyor bu ucuz dandik cihazlarda cihazın ısısını kontrol edin fazla ısınıyorsa fan koyun altına ustüne deneyin ısı sorunumu anlaşılır.
    3. wifi cipi ömrünü tamamlamış olabilir sorunlu üretim veya draf katagorisinde ki cipler olabilir ucuz etin yahnisi değişim talep edin.


    10usd lik cihazlardan fazla beklentiniz olmasın uçuyo kaçıyo takla atıyo yorumlarına aldırış etmeyin.

    cihazın soc bilgileri hala bilinmiyor sanırım cpu ne wifi cipleri ne ram ne flaş ne kadar bilen yok habire salıyorlar şöyle iyi filan fistan

    şifrenizi öğrenin kurtulun cihazdan.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karayelxyz

    Bu mesaj silindi.
    Ben de 5ghz wifi sürekli kaybolup duruyordu ben de tamamıyla devre dışı bıraktım. 2.4ghz de kopmalar oluyordu. Yukarıda dediğim ayarları yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Merhaba, 5 GHz i tamamen kapatmak yerine; Ayarlarda WLAN Global Konfigirasyonu bölümünde 5 GHz modunu Karma(802.11a/n) olarak değiştirin. Bant genişliğini 40 yada 20 MHz yapabilirsiniz. Ben bu çözümü bir yerden okumuştum, ancak kaynağı hatırlamıyorum.
  • Merhaba kopma sorunu yaşayan arkadaşlar wlan gelismiste bulunan band steering ayarı açıksa kapatsınlar bende bu ayarı kapatınca 5 GHz de kopma olayı düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    AMD Ryzen 5900X, MSI X570 Prestige, G-Skill 64 Gb DDR4-3600, MSI RTX 2080, Adata SX8200 Pro 1Tb, Corsair 2TB Force MP600 Core, Seagate 3 TB, Bequiet 802, Creative Gigaworks G500, Asus XG32VQ, Corsair HX1000i..
  • arkadaşlar bilen bilir superonline bazen gece 2-3 gibi reset atıyor modeme falan net kopup geliyor.

    huawei modem kullandığım zaman root şifresi vardı ve superonline'nın uzaktan erişebilmesine kapamıştım. geceleri reset geldiği zaman da etkilenmiyordum.

    bu modem için elimizde root şifresi yok malum başka bir şekilde uzaktan erişimi kapatabilir miyiz? araştıran eden oldu mu bu durumu?
    _____________________________
    Mankind was born on earth, it was never meant to die here.


    Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Selamlar

    Ayni modemde FTP sunucu erişimi yapmak istiyorum ama telefon ile bağlanmaya çalışınca hata alıyorum. Deneyip iPhone ile kullanan var mi acaba

    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • arkadaşlar huawei hg255s ile zte h267a nasıl değiştirdiniz ne dersem değiştirirler müşteri hizmetlerini defalarca aradım arıza olmadıkça değiştiremeyiz diyorlar
    _____________________________
  • 5g bendede sürekli kopuyor. arıza kaydı bırakrım geldi baktılar. ama sonuç aynı. 2.4 ten bağladım bütün cihazları şimdilik problem yok.bakalım buda kopma yaparsa artık yeni modem isticem.
    _____________________________
  • Dün kuruluma gelmişler bu modemi kurup gitmişler. Ben daha öncede 255s modeli kullanıyordum. Öyle çok bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu modemi dün biraz test ettim fena değil gibi. Baştan niye bu modemi kurdular diye baya kızmıştım değiştirecektim. Sonra bu başlıkta biraz inceledim genel memnun olunca bir şans tanıyayım dedim.

    Şimdi sorunuma gelince...

    Ben WD My Cloud NAS cihazı kullanıyorum. Daha önce 255s modem ile kullandım ve bir sorun yaşamamıştım. Fakat bu modeme bağladığımda internet hiçbir şekilde çalışmıyor. Laptop telefon falan tamamen pert oluyor. Hız 5-10 Kb. lara düşüyor. Sayfalar açmıyor. Ethernet kablosunu çıkardığım anda hız ve net anında geri geliyor. 100 mbps hızım var.

    Sizce ne olabilir? Bu şekilde kullanan ya da fikri olan var mı? Ayarları kurcaladım ama sebebi bulamadım. Bu benim çok önemli. Çözemessem eski modemim 255s isteyeceğim.
    _____________________________
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    Superonlinenın elinde sağlam bir modem yok. ZTE de sorunlu hg255s de. Bol şanslar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    Aslında hg255s de daha önceden çok sorunla karşılaşmadım. Süper değil ama idare ederdi.

    Bu modem ise genel kullanım için bence baya iyi. 1-2 gündür test ediyorum.

    Fakat benim sorunumu hala çözemedim.

    WD Mycloud NAS cihazının ethernet kablosunu modeme takınca bi anda internet gidiyor. Wireless dan bağlı cihazların interneti 5-10 kb hızına düşüyor. Ethernet kablosunu çıkarınca bi anda hız normale dönüyor. 100 mbps hız alıyorum.
    _____________________________
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    WD My Cloud NAS cihazı hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Siz daha önce sorun yaşamıyordum yazmışsınız. Fakat, kullanıcıların geneli hızla ilgili sıkıntılar yaşıyor. Zamanında ben de bu cihazı satın alacaktım. Ama yorumlardan dolayı vaz geçmiştim. İsterseniz şuraya (link) bir göz atabilirsiniz. Belki yorumlarda bir çözüm önerisi yazmış olan vardır.
  • Merhaba hocam. Ben bu cihazı 1 yıldır falan kullanıyorum. Hep hg255s cihazda kullandım. Sorunum pek olmadı. Ağdan Appletv aracılığıyla film dizi izlemede de problem yaşamadım. Mesela ağdan harddiske film kopyalarken ortalama 35 MB/s hız görüyorum. Tabiki diğer pro NAS cihazlara göre ayrıntılı ayarı yok. Tak çalıştır cihazı gibi. Yani sorunun bu cihazdan kaynaklandığını pek sanmıyorum. Bu modemde wireless 5gz ağına ortalama 700-800 mbps hızında bağlanabiliyorum. Modem ayarlarında birşey var mı ekstra yapacağım biraz daha kurcalamam lazım. Olmadı modemi resetleyip tekrar bi deneyeceğim.
    _____________________________
  • Dnsi değiştirsek de normalde işlev görmüyor sanırım. Wan içinden değiştirdim ama dns hala süperonline dnsi.

    Fiber şifresini sandbox yöntemiyle aldım. Root şifresini halledemedim bir türlü. Henüz bulunamadı galiba. Onun dışında bir sıkıntım olmadı. Port açma vs başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bende bugün Hg255s'ten H267A'ya terfi edenlerdenim.
    Kurcaladığımda nispeten daha iyi bir cihaz olduğunu gördüm. Lakin kullandıkça Wlan sorunları başımıza gelecek mi bakalım.

    Yetkili bunlarda da aynı olabiliyor sorunlar dedi. TP-Link WR841Hp Router'ın Wan portundan yine modem üzerinden girdim.
    _____________________________
    KEENETICTR Forum - KEENETIC Türkiye Topluluğu
    KYTECHNGAMING - KEENETIC Türkiye Yetkili Çözüm Ortağı
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.