Merhaba, zte xzhn h168n modemi ADSL yalın internet bağlantıda kullanıyorum. Gün içinde ve akşamları internet kopmaları oluyor, bazen 5 bazen 15 dakika gibi sürelerle geri geliyor. Bir kaç defa internet gitiğinde modemi kapatım açtığımda da geldiği oldu. Modem ara yüzündeki hat değerleri;
Bağlantı Durumu Bağlı Oran (Yukarı/Aşağı) 719/8191 kbps Gürültü Sınırı (Yukarı/Aşağı) 6.1/6.5 dB Modülasyon Tipi ADSL_2plus_AnxM Hat Zayıflaması (Yukarı/Aşağı) 32.9/27 dB Çıkış Gücü (Yukarı/Aşağı) 12.4/18.6 dBm Veri Yolu (Yukarı/Aşağı) Fast/Fast Max Oran (Yukarı/Aşağı) 723/8480 kbps
bu şekilde. Modem de mi sorun var yoksa hatta mı?
Teşekkürler.
Biraz önce internet yine yaklaşık 20 dakika gitti. Modem ara yüzünde internet yok iken;
Yol:Durum-Ağ Arabirimi-DSL WAN Baglantisi Tip PPPoE Bağlantı Adı DSL_INTERNET IP Sürüm IPv4 NAT Etkin IP 0.0.0.0 DNS 0.0.0.0/0.0.0.0/0.0.0.0 IPv4 Bağlantı Durumu Bağlanıyor IPv4 Çevrim İçi Süre 0 san Bağlantı Kesilme Sebebi DOĞRULAMA HATASI
görülüyor. Acaba sorun internet servis sağlayıcısında mı?
aynı şirketten internet kullanan komşuna sranda fayda ar aa büyük ihtimalle evet...
Herkesin evde olduğu bu devirde int hatlarına yuklenme var Malum online eğitim ve netten film izleme ve indirmeler çok arttı. Buna bir de herkes 2,4 ghz bandında bağlanınca sinyaller çakışıyor Aynı durum bende de mevut Dual band modem aldım ikinci el, haftaya gelecek. 5 ghz bandını kullanacam Zaten operatörlerin verdiği modemler birbirinin aynısı Onlar da kalitesiz..