Şimdi Ara

zte grand x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar zte grand x alicamda bu telefonda subway surf temple run dead trigger oynayabililirmiyim

• Arkadaslar lutfen cevap vern
  • bende var bir aylık zte grand x , ben fazla oynamam ama kardeşim subway surfers, gt racing 2 yüklemiş "aaa s3 miniden daha hızlı açtı oyunu dedi" bende biraz kurcaladım takır takır oynanıyor. kasma filan kesinlikle olmadı bu iki oyunda.yardımcı olur umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrem343

bende var bir aylık zte grand x , ben fazla oynamam ama kardeşim subway surfers, gt racing 2 yüklemiş "aaa s3 miniden daha hızlı açtı oyunu dedi" bende biraz kurcaladım takır takır oynanıyor. kasma filan kesinlikle olmadı bu iki oyunda.yardımcı olur umarım...

hocam intenette telefon dokunmuyo kitleniyo kasıyo gibi sorunlar varmış dediler bana sizde varmı ?
  • normal tarayıcısı bir kaç defa sayfadan attı .chrome kullanmaya başladım bir problem yaşamadım.bazen haberlere bakarken onlarca sekme açıyorum .tabi girdiğiniz sitelerin server larına ve içeriğine de bağlı o kasma donma olayları
    sorduğunuz diğer uygulamalar sırasındaysa onu bende okudum geri tuş algılamıyor filan yazmışlar dokunmatiği hassas değil demişler yok öyle birşey bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrem343 -- 10 Ocak 2014; 0:04:47 >
  • ama şunu söyliyim bu 2. zte grand x im hızlı aldan al gaza gelip ekran bandını çıkarma bi kaç gün dene sorun varsa birebir değişim için ilk hafta geri yolla.ilkinde karşıya sesim az gidiyormuş.ama araştırırsan s3 s4 lerde bile aynı sorundan bahsediyolar. her telefonda çıkabiliyor yani o gürültü tutma özelliğinden dolayıymış. çift mikrofon varya bunlarda.radyosu yok, rootlarsan olur diyolar.rootlamadım eski telefonumun dokunmatiği bozuldu farklı romlar yüklemekten . flaşı var ama el feneri olarak uygulamalara izin vermiyor.haberin olsun.her duyduğunada inanma.ama samsung 7580 trend plus yada ascend p1 al paran varsa.buda iyi ama onlarda ram farkı var
  • Kardeş verdigin bilgiler icin tesekkurler peki bu telefonu sen hangi siteden aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu son sorum telefonun gorev yoneticisinde ram kac yazio ve de bu telefonun son guncelleme android surumu kac

• Kardes bi sey daha aklima takildi bu telefonda sensor varmi oyunlarda saga sola dondurme

• ram 512 kullanıcıya ayrılan 340 .her androidde öyle olur yalnız haberin olsun.
    yerçekimi,proximity,ışık,pusula sensörleri var olduğunu biliyorum.
  • Rami cogaltqbilirmiyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.