Şimdi Ara

ZTE Axon 7 Gold 64 GB - 1583 TL/1483 TL Dist. Garantili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2K ekranın kime ne faydası var daha fazla pil tüketmekten başka? Distribütör yine kriter sebebi olabilir ama ekran çözünürlüğünü tercih sebebi olarak saymanız çok komik olmuş. İş parçacığı falan diye bir de bilmediğiniz konulara girip işlemci savunması yapmışsınız. Snapdragon 660 ile 820 arasında çok fazla performans farkı bile yok. Üstelik SD660 enerji verimliliği konusunda çok daha iyi bir işlemcidir. Bir de beni bağnaz olmakla suçlamışsınız, pes doğrusu.

    Sanırım konu açtınız diye istemeden ürünü benimseyip savunma ihtiyacı duyuyorsunuz, bol şans diliyorum size.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • benim icin ses kalitesi ve gorunusu onemli axon 7 halen kullanmak isterdim ilerde cok uygun 2. el bulursam alirim artik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "GARANTİSİZ" değil işte herhalde sen de bunu anlamak istemiyorsun. Türkiye'de faturalı aldığın her telefon en az iki yıl garantilidir. Distribütör veya ithalatçı olması fark etmez. Müşteri ve servis arasında çıkan sorunlarda T.c yasaları her zaman her iki müşterinin de arkasındadır. Distribütör garantili olunca servisle uyuşmazlık yaşamayacağının da bir garantisi yok. Distribütör garantili ürünlerden de hakem heyetine düşmüş tonlarca dosya vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hiç deneyim ettiniz mi ama muhtemeldir ki etmediniz sizi bilgilendireyim. Distribütör-marka garantili bir telefon ya da cihaz satın aldınız fark etmez. İlgili markanın yetkili bir çalışanına ulaşabilirseniz; servis sizi ne kadar mağdur etse de bu yetkili personeller sizi uzun süreli uğraşlara sürüklemek yerine sorununuzu basit yoldan çözmekteler. Bizzat HP dizüstü bilgisayarım, HTC cep telefonum, Philips televizyonum ile sorun yaşadığımda direk yeni ürünü aldım. Hele ki telefonumun 2 kere üst modeli verildi her sorun yaşayışımda ve toplamda 5 kere değişimi yapıldı. Televizyonda ise bir üst modeli verildi. HP dizüstü bilgisayarım kısmen tamir edildi ve yerine "ultrabook" adındaki dokunmatik ekranlı bilgisayarlardan verildi. İthalatçı firmada kime ulaşmayı düşünüyorsunuz? Uğraşırsınız aylar boyu hakkınızı alırsınız ama bu ne kadar sürer hiç hesap ettiniz mi? THH demişsiniz, ne hoş peki bir vaka ne kadar sürede çözülüyor tahminen bunu da söyleyebilir misiniz sizden ricam? Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. İyi günler dilerim.

    Ekleme: Aklıma geldi de eklemek istedim. Acer diz üstü bilgisayarımda da 3 kez sorun yaşadım ve HDD kullanıcı hatasıyla bozuldu denildi. Aynı şekilde yetkili birileriyle irtibata geçtim ve yeni sabit disklerle değiştirildi sorunlular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 6 Mart 2018; 19:27:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebey19

    suan 1483e geliyor hatta daha once yapsa ithalatci u11 alcagima bunu alirdim ses ve estetik olarak guzel gece icin kamerasinin zayif oldugu soyleniyor sadece alacak olanlar kacirmasin

    U11 le bunun ne alakası var? U10 desen bir nebze...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    u10 ??? fiyat olarak uygun ve ses kalitesi olarak ikiside guzel axon7 cok kotu bi cihaz degil bunu alirdim o yuzden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.