elimde zowie ec2 war fakat ec1 ile arasındaki fark nedir sadece fiyat farkı ve boy farkı mı var
fiyat farkı yok, sadece boyut farkı var, ben ilk zowie ec2 aldım, elime küçük geldi; onu elden çıkarttım.Forumdan zowie ec1 aldım.
sorunun yanıtı degıl ama zowıe yenı ve kendını pek kanıtlamıs fırma degıl bence daha bılındık markalara yonelmenı onerırım
quote:
Orijinalden alıntı: DeepEnergy
sorunun yanıtı degıl ama zowıe yenı ve kendını pek kanıtlamıs fırma degıl bence daha bılındık markalara yonelmenı onerırım
zowie kendini kanıtlamamış mı :S, zowie bitek türkiyede bilinmiyor. Avrupada oldukça telep gören bir mouse.Oldukça kaliteli de.
quote:
evet türkiyede tanınmamış bir mouse fakat dünyanın en iyi counter strike oyuncularından spawnın kullandığı bir mouesedir ve dünya çapında ilgisi çoktur
quote:
Orijinalden alıntı: Forrest Gump
fiyat farkı yok, sadece boyut farkı var, ben ilk zowie ec2 aldım, elime küçük geldi; onu elden çıkarttım.Forumdan zowie ec1 aldım.
ec2 gayet büyük mouse bence eliniz çok büyük galiba oturmamsına şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
quote:
evet türkiyede tanınmamış bir mouse fakat dünyanın en iyi counter strike oyuncularından spawnın kullandığı bir mouesedir ve dünya çapında ilgisi çoktur
Bir kere spawn cs yi bıraktı, kim para verirse onlara danısmanlık yapıyor yani spawn bir markaya danısmanlık yapıyor diye o marka cok ıyı anlamına gelmez
Bir kere spawn cs yi bıraktı, kim para verirse onlara danısmanlık yapıyor yani spawn bir markaya danısmanlık yapıyor diye o marka cok ıyı anlamına gelmez
Spawn danışmanlık yapmıyor, sadece reklamlarda oynuyo; danışmanlık yapan heaton. Ve bu iyi, çünkü bu mouse cs oyuncusu tarafından, kullanıcıye avantaj sağlıycak şekilde bu oyuncunn fikirleri alınarak tasarlanıyo.
arasındaki tek fark boyut ve ağırlıklarıdır.
http://www.firebal.net/asp/brands.asp?brand=Zowie buradan bakıp karar verebilirsin. Ha ayrıca Zowie tanınmamış duyulmamış diyenlere sadece :) Her zaman adı duyulmuş tanınmış markalar kaliteyi de beraberinde getiriyor diye birşey yok bunu unutmayın.
şimdiden hayırlı olsun.
zowie ec1 kullanıyorum, mouse her anlamda tek kelimeyle mükemmel, ergonomisi, ağırlığı, kalitesi süper.
Uzun zamandır kullandığım Logitech markamı artık bir köşeye attım ve kendini istanbul beşiktaş adekste buldum. aldığım mouse ZOWİE EC1 oldu. elime cuk diye oturdu. bugüne kadar mouse bukadar işe yararmı olayını ZOWİE ile tanışarak ve kullanarak anladım. hakimiyeti inanılmaz. konforu inanılmaz.
şunu bir kere daha anladım ki oyun fareleri Lazer sensör ile olmazmış. ha buarada kullandğım moouse Logitech g9x laser 5700 dpi ' dı.
Tasarımcı HeatoN. ayrıca adekste baktığımda SpawN ın tasırımcısı olduğu ZOWİE AM-GS vardı ki elime çok küçük geldi. tek farkı zowiden küçük olması. ergonomisi sanırım ms 3.0 işlemcili farelere benzitilmiş. ve dpi 450 den başlaması. Zowie 500'den başlıyor 2000 e kadar. AM-gs 450den başlıyor sanırım 2000 küsürlü birşeydi.
ayrıca counter strike 1.6 dünyanın 3 kere en iyi oyuncusu seçilmiş (hala aktif olarak oynuyor) NEO ' da Zowie ec1 ile oynamakta. yani spawn belki bırakmış olabilir ama neo da çok iyi oyuncu. hatta bana göre spawndan bile iyi oyuncu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme