Şimdi Ara

ZOTAC GTX780Tİ VE ASUS GTX780Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ZOTAC GTX780Tİ VE ASUS GTX780Tİ
    Selam arkadaşlar elimde Asus GTX780Ti DCU II O.C GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 ve Zotac GTX780Ti AMP! GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2

ekran kartı bulunmakta dah üst seviye bir ekran kartı alacağım için ekran kartlarını satmaktayım.Şimdiden teşekkürler.

isteyeyn arkadaş telefon,whatsapp veya stemaden yazabilir; 5549710003http://steamcommunity.com/profiles/7656119804353553
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu fiyattan daha ucuza gtx 1080 var
  • Serhan10 kullanıcısına yanıt
    güzel dostum bu ikisinin kullanım alanı farklı ve bu ikisinin sıfırını almaya kalksan 4.500tl vermen gerek o yuzden 1080 ile kıyaslamak yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: kingesco

güzel dostum bu ikisinin kullanım alanı farklı ve bu ikisinin sıfırını almaya kalksan 4.500tl vermen gerek o yuzden 1080 ile kıyaslamak yanlış

Dostum siz ekran karti fiyatlari hakkinda fazla bilginiz yok anladigim kadari ile forumdan 1 adet 1400 tl ozel sogutuculu 980ti gibi sifir ayarinda buluna biliyor bundan 2 adet alsaniz 2800 tl yaparki bunu biraz pazarlikla rahatlikla 2600 tl 2 adet alinabilir ki buda sizin 2 adet kartinizdan cok daha yuksek bir performans demektir..bu 1.ncisi idi ikincisi 1000 serisi kartlarda 1060 ile 1070 1300 tl ile 1600 tl aradinda geziniyor ....Sizin 780 ti 1 adetti 2250 tl sifiri satiliyor olsa bile hic bir akli selin insan almaz ki bildigim kadari ile sifirida yoktur..

Bu arada siz hangi karti alacaksiniz

Fiyatinizi gozden gecirmenizi tavsiye ederim

Saygilar iyi alisverisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 31 Ağustos 2016; 21:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sugarcocuk1 S kullanıcısına yanıt
    dostum ben foruma iyicene baktım ama soyledıgın gıbı 1400 tl ye 384bit 980 ti ye rastlmadım eger denk gelırsen soyle artı su an formda satılan 1070-1080 kartlardan 2000den asagı olan 384bit ekran kartı varsa onuda paylasırsan sevınırım birde o dedıgın fıyatlara ancak cok acıl paraya sıkısmıs arkadaslar satar cunku sahıbınden vb dıger sayfaları kontrol ettıgınde bu kartların 2çelının ve sıfırının ne kadar oldugunu gorebılırısn pıuyasada ıkıncı el satıs fıyatı sıfının %60-%50sı arasındadır ve kucuk pazarlık payları vardır genede yorumun ıcın tesekkurler.

BU arada bnm ekran kartımın sıfır fiyatlarıhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx780ti-dcu-ii-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx780ti-amp!-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

Stokta olan firmalar mevcut bu arada bn googleda aratıp buldum ornek olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingesco -- 30 Ağustos 2016; 22:04:55 >

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119969349
    Benim yolladigim link halen satista olan bir kart

Sizin kart stokta yok bu demek degildirki sizin kart 2250 tl sifir fiyati vardir size yukarida link yolladim 980 ti asus strik var 1300 tl alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sugarcocuk1 S kullanıcısına yanıt
    evet dostum gordum sagol arkadas ebayden almıs yurtdısı malı gtx1080ı de yurt dısından almak ısteyen olursahttp://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-Geforce-GTX-1080-Founders-Edition-8-GB-NO-RESERVE-/391545430427?hash=item5b29ed219b:g:H0EAAOSwbsBXkvJE fıyatları 1500 tl transfer dahıl bu sekılde kıyaslarsak yurtdısından aldıgım herseyı daha ucuza satmam normal olurdu tr fıyatına gore bu fıyat mantıksız degılmı
    BİRDE BUYUR BURDA SIFIRLARI MEVCUThttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=asus+gtx+780+ti&gclid=Cj0KEQjw3ZS-BRD1xu3qw8uS2s4BEiQA2bcfMy3ZDiE74p4wb_TkTOO4MKypaeVbo22gFTGXCQhfYjkaAtPD8P8HAQ&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingesco -- 30 Ağustos 2016; 22:20:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam siz olayı kavrayamamışsınız . sıfır fiyatları performansı yada 2. eli belirlemiyor fiyatı belirleyen direkt olarak performanstır sizin kartların adet fiyatı 900 civarı bilemedin 1000 olsun

gtx 1060 sizin kartlardan daha hızlı buyrun ;
    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-780-Ti-vs-Nvidia-GTX-1060/2165vs3639

buda demek oluyor ki taş çatlasa sizin garantisiz kartların alım fiyatı 900 950 civarıdır gtx 1060 ın forum fiyatı sıfır garantisiz 1050 tl civarında geziyor
  • mertstar15 kullanıcısına yanıt
    dostum kavrama konusunu geçtim artık mantık şu ürün trde sıfırı ne kadar 2000-2200 arası şimdi bn bu ürünü ne kadara veriyorum 1100-1200 arası tanesi dimi olay bu bu kadar basit burda yok o kart daha iyimiş bu kart daha iyiyimiş muhabbeti yapmaya gerek yok isteyen alır isteyen gider bütün gün bu muhabbeti çekemem isteyen bu fiyata alır isteyen 1060-1070-1080-titan-titanx alır olay bu kadar basit.

• hocam benim amacım eleştirmek değil siz bu kartı bu fiyata satamazsınız boşuna zaman kaybedersiniz
  • mertstar15 kullanıcısına yanıt
    bu fiyat nasıl

• usta 780ti kötü kart değil biliyoruz ama eski bir kart. güç tüketimide fazla. insanlar bu indirimli fiyatınıza bile 2 tane sıfır 1060 alıp sli yaparak 12gb lik bir sistem kurarlar. ki bunların harcadığı enerji tek bir 780ti den bile az olacaktır. ayrıca günümüzde tr garantili yada yabancı garantili pek farketmiyor. evga nın uluslar arası garantisi var. en ufacık bir problemde aynı apple gibi direk değişim yapıyolar. keza diğer markalarında garantisi fena değil. bunları göz önünde bulundurmanız lazım.
    1060 alırlar evet ama 192bitlik alırlar aradaki fark dağlar kadar enerjı tuketımı dısında

• kingesco kullanıcısına yanıt
    192 bit olsa ne olacak ki. 10xx serisi yeni nesil ve güncel mimarisi var. ayrıca tekrar şunu diyim. bir kişi bu fiyata bu ekran kartlarını alacağına gtx 1080 alır ve ikisinin vereceği performanstan çok öte bir performans alır
    coklu ekran kullanan biri bu ikisinin performansını yakalayamaz ve gene 2800tl civarı vermedende 256bitten fazlasını alamaz

• kingesco kullanıcısına yanıt
    hocam size göre 780ti ye denk olan ekran kartı hangisidir merak ettim doğrusu :) 980ti den bahsetmiyoruz burada
    dostum SLI 780Tİ vs 1080 testlerinde
    6144 MB vs 8192 MB
    Memory Speed 1750 MHz vs 1251 MHz
    Memory Bus 768 Bit vs 256 Bit
    Memory Type GDDR5 vs GDDR5X
    Memory Bandwidth 672GB/sec vs 320.3GB/sec
    L2 Cache 3072 KB green tick vs 2048 KB

buyur aradaki fark

• :) üstteki arkadaşın yazdığı gibi ekran kartı bilginiz oldukça az sanırım. 1080 780ti'den minimum 3 kat daha fazla performanslıdır. pek tartışmaya gerek yok bundan sonra ama bu fiyata bu iki çok çok zor. ben size söylim tanesi için en fazla 750-800 lira verirler. demedi demeyin.
    780ti slı arasındakı fark 3 kat degıl kardesım test yap bak ıstersen hee dıyeceksınkı yenı nesıl fln fılan buna laf demıyorum zqaten evet yenı nesıl hızı tartısılmaz ama render vs yaparsan 780ti slı daha ıyı performans verır ekran kartı bılgım sızın gıbı vatran bılgısayarla sınırlı degıl sanırım cunku verdıgın fıyata zaten 2.el magzalar alıyor ve 2-3-4 ekran kullanan arkadasların alıcagı performans slıda herzaman tartısılmazdır buna da dıcek bısı yok sanırım bunu alan arkadas ya birden fazla ekran kullanıcak yada render tarzı CPU GPU yu zorlayan uygulamalar kullanıcak burda yazı yazmadan evvel test yapıp hangı kart hangı programda yada benzerı uygulamalarda ıyıdır dıye bıraz arastırma yaparsanız dedıgım sonuca varırsınız ( ve ustune basa basa soyluyorum 780ti SLI ile 1080 arasındaki fark testler dogrultusunuda %18 oda kullanılan uygulamalara gore programlara gore degısıklık gosterır) umarım acıklayıcı olmustur

• up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.