Şimdi Ara

Zotac Gtx280 512 Bit 1 Gb Ddr3 Satılık.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Exa faturalı, kutu içeiriği tam.
    Kargo alıcıya ait, önce ödeme sonra kargo olacak şekilde alışveriş tamamlanacaktır.
    Takas düşünülmemektedir.
    satış fiyatı:650 YTL

Abit Fatal1ty Fp9 SLI+Q6600 B3 revizyon hediyesi kingston 2*512 mb ddr2

Evet arkadaşlar anakart ve işlemciyi alan arkadaşımızın sistemine bir hediye de benden kingston 2*512 mb ddr2 667 mhz
    satış fiyatı:250 YTl
    işlemci ve ram ler anakartın üzerine montajlı şekilde gönderilecektir, anakart vatandan alınma, işlemci samsun dan bir firmadan alınma, ram ler yine samsun dan bir firmadan alınma.
    üç ürünün faturalarını bulamadım, işlemci yaklaşık 2 yıllık o da en fazla , ram ler yeni sayılır, anakart da sanırım en kötü ihtimal 2 yıllıktır.
    takas sadece bu üç ürüne karşılık bir adet 8800 gtx ya da 8800 ultra ile yapılabilir. onun dışında herhangi bir takas teklifine sıcak bakmıyorum.
    Kargo alıcıya ait, önce ödeme sonra kargo olacak şekilde alışveriş tamamlanacaktır.

Tüm tekliflerinizi özel mesaj ile gönderiniz lütfen.

ürünlerin tamamını almak isteyen kullanıcı içinde fiyat sunuyorum: Gtx280+Abit Fp9 SLI+Q6600+2*512 Mb Ddr2 Satış fiyatı ise: 820 YTl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 6 Ağustos 2008; 14:34:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş yaptıklarım: MiDNiGhTKiSs , EcZaNeT , Java ,signomis, brtana, enmisafir, Authority, supremeFX, m134, hserdark , kasanova_forever, sezerirem_19, ((UĞUR)), yasinemrah, cavador, cestvrai, demircibu

• Süper bir Vga

Tam hayallerimdeki gibi 1 gb ramli

Crysisde pek güzel akar bu kart
    Sattıklarım:
    [MaTaDoR(GTX260), dilmutt(GTX275), Üsooo(GTX275), coupant(GTX285), (MURAT)(GTX260), Batuhan Bayazıt-hololoy112 (X1900XTX), pixel (DDR RAM), canavar, gBaelzaden (8800GT), SavageWarrior (8800GTX), Psychopatia (320GB Ext.), hake (8800 Ultra), weba (8800GT), alia58 (4850), Ufocu (4870), maverickk (E6600), PoWeR_TeCH(250GB), kelesh463(GTX280), kreasom (GTX295), musasm (GTX280), bur0(4870), volcano2k(GTX285), Donanımsal(Raptor 150), cyr4xx(250GB), vipmail123(Media Center Set)]
  • HELLZONE nickli arkadaşım ceza aldı yokda belki 2 adet gtx SLI ile takas yapabilirim diyor hocam.kendi işlerini bir halettsin dönecem dedi belki haberleşirz saygılar:=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 6 Ağustos 2008; 13:35:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş yaptıklarım: MiDNiGhTKiSs , EcZaNeT , Java ,signomis, brtana, enmisafir, Authority, supremeFX, m134, hserdark , kasanova_forever, sezerirem_19, ((UĞUR)), yasinemrah, cavador, cestvrai, demircibu
  • parçaların tümüne son fiyatınız ne olur dostum, anlaşırsak hemen alayım parçalarınızı, kendime pc toplayacaktım bu hafta sonu, ikimiz de sebeplenelim.
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.