Şimdi Ara

Zotac GTX 970 Amp! Extreme Edition / AMD FX 8320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iade olan Sapphire 280X yerine Zotac GTX 970 Amp! Extreme Edition aldım. İşte benchmark sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 28 Kasım 2014; 15:01:59 >

• Hayırlı Olsun
  • Hayırlı olsun güzel kart.
  • Nymnia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun GTX970 lerin içinde en güzel tasarıma ve soğutmaya sahip olan kartların başında geliyor. Bu serinin bazıları sorunlu diyorlar sen bir sorunla karşılaştın mı?
  • 3dmark firestrike testinde darboğaz yapmış işlemci
    kardeş sana zahmet playclaw ile açsanda darboğaz var mı baksan hatta video koyabillirsen büyük ikrama geçer
  • cw warmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

3dmark firestrike testinde darboğaz yapmış işlemci

hocam değerler düşük mü? o yüzden mi darboğaz diyorsun
  • cahit37 kullanıcısına yanıt
    evet 780 in gerisinde daha önce bir arkadas sizdeki işlemciyle oda benzer sonuçlar almıştı ondada darboğaz vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype1903 -- 28 Kasım 2014; 21:53:36 >
  • Sağolun arkadaşlar kartta cw yok. Soğutması çok başarılı. İşlemci çok zayıf kalıyor malesef 3dmark testlerinde ve bazı oyunlarda. Şu an evde değilim eve gidince merak edilen test vs varsa yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.8'de olmasa işlemci kesin darboğaz yaşardın ... Ama gene biraz darboğaz yaşamışsın sanırım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 29 Kasım 2014; 10:45:34 >
  • Merhaba, kartınız hayırlı olsun.

Ama forumda bu konu hakkında çok yazdım.Bu seviyedeki kartlar için AMD'nin FX 8350'si bile maalesef yetersiz kalıyor.Aslında şu şekilde düzeltirsem; kartın tam performansını alamıyorsunuz.Bu da ne demek oluyor ?Mesela R9 280X (full OC ile) bile alsanız FX8320 için GTX 970'e yakın sonuçlar alabiliyorsunuz.Ama en az INTEL i5 tabanlı bir sistem kullanıyor olsanız R9 280X'in son halinde bile GTX 970'in yakınından geçmemesi gerekir.Yani; R9 280X alıp, cebinizden fazladan para çıkmasını önleyebilirsiniz bu mantık ile.Bu düşüncemi bütçesini zar zor GTX 970'e tamamlayanlar için yazıyorum.Yoksa parası olan tabii ki gitsin yeni mimari olan GTX 970'e yönelsin.İleride de sistemini INTEL tabanlı bir sisteme çevirir ve kartı tam performans ile kullanır.

• Dediğim gibi iade olan kartın yerine aldım almışken biraz daha ileriye yönelik bir ekran kartı alayım dedim. Sistem değişikliği yapabilirim bütçem olursa. Yoksa gerçekten 8320 ile performans beklememek gerekiyor. Hatta almayı düşünüyorsanız önce iyi bir işlemci ve anakart alın sonra 970 alın ;)
  • Hayırlı olsun, bende Zotac gtx970 amp omega aldım ama işlemciyi değiştirmek zorunda kalıcaz sanırım :)
  • windows 7 kullaniyorsun hani 8.1 olsa 3dmark11'de dusuk islemci sonucu cikiyor ama oyle bir sey yok.islemciyi 4.8 yapmissin buna ragmen niye 3dmark11'de 7814 puan almissin ben 4.5ghz'de bile 8000 mi ne aliyordum win7'de.voltaji mi az veriyorsun acaba bir sekilde dusuk puanin.bu benim kart 280x 1200/1600 ve islemci 8320 4.7ghz sonucum 8442 islemci puani cikmis.

http://www.3dmark.com/3dm11/8536991
  • Evet hocam bayağı düşük bugün tekrarlayayım bir daha.

ekran kartın hayırlı olsun güle güle kullan

bende msı 280x gtx970 geçiş yapmıştım şimdi i7 4790k takılıyorum

ekran kartında cw varmı acaba merak ettim
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Sağolasın yukarda belirtmiştim cw yok kartta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Sağolasın yukarda belirtmiştim cw yok kartta.

çok sevindim güle güle kullan
  • Nette i7 işlemcilere baktığımda en azından fire strike testinde darboğaz olmadığı açıkca görülüyor. Zaten fps düşüşü yaşayacağın oyunlar genelde mp oyunlar olacaktır play claw veya afterburner ile benchmark yada oyunlardaki cpu kullanımlarına bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.