Şimdi Ara

Zotac Gtx 970 AMP! Benchmark Testlerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bende de Zotac 970 Amp! Extreme Core Edition var 1500mhz core clock 8000mhz memory clock stabil şekilde çalışıyor deli kart yapmış zotac
    hemen hemen aynı sistemi kullanıyoruz i5 6600k 16gb ddr4 ram z170i pro gaming :D
    ekran kartını alırken hediye olarak Rise of the Tomb Raider vermişlerdi bugün indirip deneyeyim ben de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeler666 -- 10 Nisan 2016; 11:56:16 >
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    VRam 3.5'e dayanmış. Oyunda daha da artıyor mu acaba?
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    İyi olur bekliyoruz. :)

@cebo01
    VRam 3500 lerin uzerine cikmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebo01 C kullanıcısına yanıt
    Hayır maksimum 3.5 gb da kalıyor vram.
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • Sisteminiz hayırlı olsun güle güle kullanın, bende aynı ekran kartını kullanıyorum 1080p 'de high-ultra ayarlar için 2 yıl sorunsuz kullanılacağını düşnmekteyim,

Bir bilgi notu paylaşmak isterim, oyun benchmark videolarını shadowplay kullanarak çektiğiniz için GPU ' nun bir kısmı video işleme için ayrıldığından oyundan alınan fps oranı kendi gözlemlerimle oyununa/oyun ayarlarına/gpu modeline göre değişmekle birlikte yüzde 5-30 arası azalabiliyor, bir çok kullanıcının farkında olmadan ve karşılaştırma yaparken gözden kaçırdığı bir nokta olduğundan paylaşmak isterim. Zaten bilginiz dahilindeyse farkında olmayanlar için bir not olsun.
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun. Dediğiniz gibi 2 yıl götürse beni bana yeter , daha sonra satıp daha üst seviye bir karta geçeriz. Video kayıtlarını xsplit gamecaster diğerini ise msi afterburner ile denedim hocam. Dikkat etmedim ama karşılaştırırım fps farkını kayıttayken ve kayıtta değilken.
  • Star Wars Battlefront multiplayer oynanış videosu eklenmiştir. Biraz kötü oynadım değerleri izlerken idare edin.
  • Anakartta sıkıntı olduğundan ekran kartının performansı yerlerdeymiş..Kartı değiştim böle bir artış olamaz..2k dan aşşağı oynamıyorum oyunlari..gta 5 de farcry primalda Ortalama 50 fps ile akıcı oynuyorum..iyiki zotac almışım 980 ayarında kart kullanıyoruz değerini bileleim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wWenTj kullanıcısına yanıt
    Benim 2k kullanma imkanım yok şu an için 1080p monitörüm var. Lakin 1080p için gayet güçlü bir kart. Her ne kadar 1070 , 1080 gibi kartlar gelse de o kartlar daha çok 2k ve 4k'ya hitap ettiği için yeni nesil çıkacak olan kartları anca 2 yıl sonra alırım. Hem fiyatlar da ucuzlamış olur iyice.
  • Unigine Valley 1.0 Benchmark testi eklendi. Her ne kadar şu an 900 serisi rahmetli olduysa da , elimizde ki imkanlar ile gittiği yere kadar kullanmaya devam. İstediğiniz bir oyun varsa onu öncelik verip benchmark testi ekleyebilirim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.