Şimdi Ara

Zotac gtx 770 fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartın üstündeki 2 fandan biri 10-15 saniye de bir duruyor ve diğer fan da bu nedenle çok hızlı dönüp aşırı ses çıkartıyo. Video ve resimde ekliyorum , sorun nedir acaba yardımcı olabilcek var mı ?

https://youtu.be/NPen_0iUcVU

Zotac gtx 770 fan sorunu

• Onceki yahut eski suruculerle deneyin
    After burner ile fan hızlarını kontrol etmeye calısın
    Sorun devam ederse bios update yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü değiştirdim , after burner'dan fan hızını %33'e sabitledim zaten daha aşşağı alınmıyor , Bios'dan ayarları default hale getirdim fakat hala fanlardan biri bir kaç saniye çalışıp duruyor sürekli ve çok ses çıkartıyor. Servise mi versem acaba kaç günde gelir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psykheee -- 29 Ekim 2015; 22:35:11 >
  • Dostum eğer o tozlar gerçekse o nedir öyle ? hiç mi temizlemiyorsun ? belki fanın döndüğü kısım artık dönemeyecek kadar tozlanmıştır çünkü bu resimden anladığım kadarıyla hiç düşük ihtimal değil.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevap için hocam , aynen haklısınız baya oldu temizlemeyeli , yarın sabah bi temizliyim inşallah bununla alakalıdır , servisle hiç uğraşmak istemiyorum valla. Marka Zotac olunca ekran kartında sorun olabilir diye düşündüm.
  • Zotac markalı kartlar genelde önerilmez ama kullanmadığım için yorum yapmıcam bence yarın temizledikten sonra buraya yazarsanız sonra tavsiye edilir zaten :)
  • Temizledim iyice tozları falan fakat hala sorun devam ediyor , ne yapmalıyım ?

Zotac gtx 770 fan sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman servisi arayıp bir danışın veya bu işi daha önce yapmış bir bilgisayarcıya fikir danışın, belki ufak bir şeyi var bende daha önce ekran kartının içini açmadığım için rastgele birşey öneremem.
  • Servise verdim az önce bakalım ne zaman gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyelim bakalım nolacak inşallah düzelir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up'layım konuyu da , bugün mesaj geldi ekran kartının iadesi alınacak diye , satın aldığım fiyat değerinde kupon verdiler bende üstüne biraz daha ekleyip Msi 970 100 me aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.